61

1

преди 9 години

Айде стига с тия престояли кирливи ризи! Аман! То не бяха ДС, то не бе възродителен процес, то не бяха агенти! Било, каквото било, дайте да избираме УМНИ хора и да работим, за да тръгне тази държава нагоре, стига скокове надолу!!!!!!

60

Анонимен

преди 9 години

Възродителния процес е единственото свястно нещо направено от БКП. Какви престъпления какви наказания се говори? Трябва да са благодарни че не сме ги изтрепали както ни колеха османците. ДПС трябва възможно по-скоро да се ликвидира, че става страшно.

59

Анонимен

преди 9 години

Този толуп забрави ли, че той лично е участвал в този процес и даже го възхваляваше- народе, докога ще ни правят на *** простаци !

58

Михайловски

преди 9 години

,,И разоряваха и опустошаваха. Тогавашната рая раята на православните сатрапи, раята на онези Асеновци и Шишмановци, които не бяха може би татари, но бяха втатарчени . И когато османлиецът нахлу в българско, тези клетници се съюзиха с него, помогнаха му да сгази тяхната българска управа, помогнаха му често думаха: Всяка друга власт, каквато и да бъде, ще бъде по-добра от нашата!Върви народе ВЪЗРОДЕНИ. Възродителният процес отново е обърнал знака си.

57

По цял ден ...

преди 9 години

... само простотии като си отвори устата.

56

Цялата Мара ...

преди 9 години

... втасала, тръгна ся да оправя и Възродителния Процес на партията си. По-добре да не занимава ич с неща, които надвишават умственото му равнище, че пак ще ги забърка едни.

55

Анонимен

преди 9 години

Заради този от дълго време ме е срам в чужбина да кажа, че съм българин.

54

Анонимен

преди 9 години

Вижте го хубаво това лице. То не е лице на БЪЛГАРИН.

53

Ся пък отде ...

преди 9 години

... се сети и за това. Няма никаква смислена работа. Само простотии по цял ден произвежда когато не спи, за да има с кво да се занимава простият му електорат.

52

ей така с дъжда

преди 9 години

Г-н премиере Борисов,погледнета държавата и това аганозиращо мъчещо унижено общество!Вие къде живеете и с какво се занимавате!Това ли е фундаменталния проблем пред България!Вие сте прозрачен агент на чужди интереси, срам и позор, точно на Християнки празници това да го изтърсите ни в клин ни в ръкав, жалък чорбаджия си, премиере!

51

бай Иван

преди 9 години

Местан,Местан.Нещо му се клатят краката в ДПС и повдига въпроса за възродителния процес.А защо не заклеймява зверствата и кланетата през турското ни робство 500 години???А за потурчването на половин България-възможно е той да е потомък на потурчени българи.А що се отнася до комунистите,те тормозеха и българите.Който не е с тях го презираха и не разрешаваха и децата му да се развиват професионално.А за Бисеров,Доган,КТБ и обръчи от фирми нищо не казва агента на ДС другаря Местан.

50

Анонимен

преди 9 години

И Русия, и Турция вече са пределно наясно, че създаването на българска държава беше историческа грешка, в ущърб и на двете държави. В момента международната политическа конюктура не позволява тази грешка да бъде поправена, но необходимте плановете са на място. В близко бъдеще се очаква промяна в политическата атмосфера, което е всъщност доста осезаемо и сега. В резултат, промяната в политическата атмосфера ще промени и политическата карта на Източна Европа. Някои държави ще липстват от нея.

49

амет

преди 9 години

Отговорност трябва да се търси и от бб,като батальонен по охрана на селата в които простите милиционери,голяма част от които сега са в герп са безчинствали по селата населени с турци.И този мишок се прави на ни лук ял,ни лук мерисал.А е най-вярната *** на доган.

48

до хейтърите

преди 9 години

В архивите по история на България, Борисов ще остане солиден, колкото и да го мразите:1. Бивш ИПОНовски мутро-рекетьор, който1.1. Закрива болници1.2. Открива паметници на османски шампиони като Хаджи Филиз Нурулла.

47

до 59

преди 9 години

Можеш да потърсиш мнението на бивши югославски лидери относо престъпния трибунал в Хага. Защото този трибунал съди неудобните за деня, а не всички, при това не съди всички с равна мяра.

46

#$&

преди 9 години

Голям праз, сменили им имената.. Всичко цъфти и връзва, та празноглавеца вади скелети от гардероба.

45

Анонимен

преди 9 години

Ти къде беше по това време, какво правеше и във вярност към коя партия се кълнеше?

44

Анонимен

преди 9 години

ZA KAKVO VI TRIABVA DNES RAZRAVIANE NA STARI RANI,ZASHTO OTNOVO TRIABVA DA SE PROTIVOPOSTAVIAME EDIN NA DRUG.

43

Гарибалди

преди 9 години

Днес имаше няколко статии по повод казаното от Местан и споменаването на Възродителния процес.На патката Найденова която в разговор с Коритаров се възмущава че Местан на Коледа говори за възродителния процес,и на Ивайло в "Актуално" има писах че годишнините..дали за лошо или за хубаво се отбелязват.....Ето сега виждаме и Борисов е направил изказване на тази тема..А сега се нахвърлете и срещу него..Да ,но няма да го напраите нещастници,защото сте свикнали да ближете задниците на управляващите

42

Анонимен

преди 9 години

Тарикат от класа.Кариерата си МВР е развил и затвърдил като командир на батальон за опазване на селскостопанската продукция по времето за което говори.С бойно оръжие,да "респектира" апашите,разбирай преименуваните граждани(впрочем така доброволно и с избор от две имена,както е в проекта за социалното осигуряване-или в НОИ,или ако не решиш,пак в НОИ).Пазел от кого?Изпълнявал партийно поръчение като най-верен и доказал се член на БКП пожарникар да опазва обществения ред,напуснал МВР за да остане в БКП.Забрави ли думите си,че ПОЛИТИКАТА по възродителния процес била правилна,но методите НЕ.