148

dthsdt

преди 9 години

''Международното безпокойство, предизвикано от спонсорирани от Кремъл новинарски медии, начело с 24-часовия канал "Раша тудей", се засили след военната интервенция на Владимир Путин в Украйна и враждата му със Запада.'' - бихте ли пояснили кои точно са народите обезпокоени толкова много от този факт, *** прости. А относно безпокойството на Камерън за това кой как показвал събитията от Украйна - такъв *** британците не са имали за премиер много отдавна - ако изобщо са имали. Пълен ***.

147

преди 9 години

До Анонимен 271Няма нахлуване в Крим. Не сте си платили за Крим за да го смятате за Украински........................

146

преди 9 години

До Анонимен 267Каква битка за Украйна? Вземете си тези *** заедно с Молдова! Чудите се защо санкциите не пречат на Путин?Ами за това,не му се налага да издържа мързеливите Украинци.

145

преди 9 години

До одисей 1достъп до капиталовият пазар и не мога да платя на хората си колкото им се полага.Разбрали!

144

преди 9 години

До Одисей 1Никой не изпитва носталгия по времето,когато си купувахме дънки от виетнамците. Аз лично не се боря за времето преди 1989г. Няма да имам същите възможности.Това което ме дразни е отношението на запада към нас. Ние сме суверенна държава и трябва да се съобразяват с това! Няма запъден специалист който да работи и произвежда в пъти повече от мен за да получава в пъти повече пари. Аз също съм събрал група хора и произвеждаме продукт,който е конкурентен на западният,но нямам равен

143

колио

преди 9 години

До Одисей одисеичо тогава хорота с един горбет в коми си купуваха апартамент сега с гурбет в англия кола с равностоинос два квадрата от апартамента без мебелите.Както казват комшиитеАНАДЬМО.

142

лъжливото овчарче

преди 9 години

Обама сам си е виновен, че вече никой не му вярва. Той лъжеше и продължава да лъже до забрава. И дори, случайно, той да каже някоя истина, пак никой няма да му повярва. Като на Лъжливото овчарче. Дето се казва, Баракчо е жертва на собствената си глупост!

141

Анонимен

преди 9 години

Елементарно който лазва истината той печели залагам на руснаците с тях е истината и тя боли

140

за стажантката

преди 9 години

Западната пропаганда лъже. Както Обама лъже за това, че бил забранил мъченията в концлагерите на Цру. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам.

139

преди 9 години

До АнонименНапротив,данните ми са от световната банка.Сега искаш да кажеш,че приятелите от САЩ лъжат?6125$ това е истината.

138

колио

преди 9 години

Наскоро бях в лондон та в лобито на хотела 24 часа вьртяха bbc та за четири дена извартяха два репотажа и прогнозата за времето та парите им били малко.

137

преди 9 години

Сега общият ни дълг надвишава 122% от БВП-то ни,а през 1989г.дългът е едва 49.8%

136

преди 9 години

До 229Само в мечтите ти бвп-то ни е по голямо. Съпостави го с цената на златото през 1989г. Тогава трой унция злато е 400$ а БВП-то е 6125 долара на човек. Дори да не нараства БВП-то за тези 25г,а само да го актуализираш излиза че трябва да имаме над 30000$ на човек,а ние имаме 12000$, на кого ги говориш тези лъжи?

135

Агитация и пропаганд

преди 9 години

Аз едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел Агитация, пропаганда и дезинформация на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

134

преди 9 години

До Одисей 1Кога бяха тези 3 Области украински? Може би когато беше нашмъркан? Да извадят Украинците документите,както Русия има документи за Крим! Платете си наема!

133

Анонимен

преди 9 години

До До 216България има 3 пъти по голям БВП и 5 пъти по нисък държавен дълг сравнено с 1989 г. Стандартът на живот е несравним с онази *** преди 1989г.

132

Анонимен

преди 9 години

До 225Украинци има или няма в Украйна ? Щото се бъркате ... ту имало руснаци само, ту имало фашисти .. или въобще нямало украинска нация.Излиза че в Украйна има руснаци и руснаци фашисти.

131

преди 9 години

До Одисей 1Украинците, са мързеливи използвачи научени да лежат на нечий гръб. Сега разтоварихте Русия,влачете си ги! Нали от сега ревете от тях,че само пари искат...........хахаха......дори Юнкер го заяви на всеослушание на последната събирачка..........няма да продължи дълго дружбата между Украйна и запада.

130

Анонимен

преди 9 години

До 210 Формaлния подпис ли е нaй-вaжен тъпaко ? A товa кaкво си зaявил нa всеослушaние пред целия свят не е от знaчение ,тaкa ли ?+++В такъв случай, *** трябва да плати обезщетение на България за ЮП. Всичките пропуснати ползи с лихвите. *** ги сметна на 400 млн долара за година. 20 години * 400 млн = 8 млрд долара :) Лихвите ще ги опростим.

129

neo

преди 9 години

Съединените щати считат за най-голям потенциален риск за себе си един алианс между Русия и Германия. Това би бил един съюз между немските технологии и капитали и руските природни и човешки ресурси. Затова САЩ правят всичко възможно да отново да антагонизират и противопоставят Германия и Русия, което отслабва и двете страни, заявява Фридман.