35

ГРУ

преди 9 години

До ВасилевТебе те питах нещо , ама мълчиш !

34

рес еоод

преди 9 години

гадовете от бсп да се въдворят в дунава без шнорхели

33

Анонимен

преди 9 години

до 55Василев, най-*** е да искаш сметка от някой как си прекарвал свободното време. И то да го иска някой като теб. Та аз когато и да вляза в сайта ти си тук. А ти какво тогава работиш? Аз почивам сега защото са празници, но ти си елементарен. Поради липса на аргументи мен да ме обявиш за мързелив? Муахахахххахахаахахха.... Ти моята работа и един час не можеш да я работиш.

32

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевАз си мисля,че този АТАКИСТ е всъщност Воленчо хаха. Такива подобни изказвания може да ги прави само той или някой негов много,много върл фен.

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАбе, ***! Я вземи първо се научи да пишеш правилно и тогава казвай кой,какво прави в чужбина. Това,че ти имаш някакви познати в чужбина,които са или *** или дилъри,или каквото и да е, не означава,че всички навън са такива.***! Като не знаеш, недей се обеснява много,много.Завистлив човек!

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 50Василчо, последно- да бачкаме ли или ще ни обявиш нас българите за мързеливи? Та е.ав смешника жалък ***!

29

АТАКИСТ

преди 9 години

до 45Чакай малко бе, *** соросоиден. Аз ли ви натиках в 25 годишна хамериканска демокрация или Путин или западът? След 25 години демократичен напредък къде сме ? Със ЗИЛ-131 още, а НАТО ни използва само на НОВО СЕЛО като плацдарм. Това ли ни е ползата от НАТО? Къде са ни Европейските заплати като сме от 2007-*** в ЕС? Или само по 1 милиард плащаме на година членски внос, а? Къде ни е ползата от твоите демократи западняци, бе ***? Що не инвестират твоите демократи у нас, а?

28

Анонимен

преди 9 години

Атакистче, ти излизал ли си в чужбина изобщо бе пингвин!? Ти къде си ги видял тези "здраво бачкащи" българи в чужбина? Само една десета от тях са "бачкатори" в истинския смисъл на думата, останалите са или на социална, или упражняват някой от "тънките занаяти". Драскаш само глупости тука да си повдигаш сомочувствието.

27

ГРУ

преди 9 години

Василев , я кажи колко здраво се бачка в Гърция или Испания , че като гледам уж били много зле , а продължават да живеят като германци ! Що така , м ?

26

АТАКИСТ

преди 9 години

Василчо, ако беше се запознал с програмата на АТАКА нямаше да ме питаш тоя *** въпрос откъде ще дойде минималната заплата от 500 евро. То 500 евро- ЕЙ!Такъв си ми ***. Българинът ли не е работлив, бе? казах ли ти колко българи са навън да бачкат здраво? Щото в чужбина се бачка. Казах ли ти че са 2 милиона души? Казах ли???*** соросоиден хамерикански ..жалък!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Мужишкият експеримент, наречен "свободна България" ще завърши с колосална катастрофа за балканските ***, знайни и като "великите българи". Според демографски доклад на ООН, България е страната в света с най-висока отрицателна прираст на населението, и прожекцията е през 2040 година политическото недоразумение, наречено "българска държава" да се гътне окончателно!

24

АТАКИСТ

преди 9 години

до 35 Василчо,К'во общо има КПД-то на българина с корумпираната политическа българска класа, бе, папуняк?Правиш ли разлика от Немските политици и българските ни престъпници в парламента начело на Държавата? И ако щеш бъди Гений и бъди всеки ден с най-новите иновации на пазара- в България си Умрял от тия горе. Те те задушават, вместо да те насърчават за предприемчивостта ти. За к'во ми говориш????

23

Анонимен

преди 9 години

2015 Ще изгоним окупатора САЩ от родината .. А *** тях и целия им род ги чака дълги години затвор

22

АТАКИСТ

преди 9 години

Василев, *** ли си? Ти ми казваш, че сме мързеливи и некадърни! И това на базата, че 2 милиона българи са сега в чужбина от последните 25 години и се справят в чужбина? Кой е мързеливият? Тоя май който не е избягал според теб а "дреме" на 1000 лева заплата тук ли? Или в Провинцията дето се счупват от бач за 600 лева? Тия ли са мързеливците?Ей......сорос....

21

До ГРУ

преди 9 години

"Държавицата" Габон е два пъти по-голяма от България. Столицата й е сред най-скъпите градове в света, бялото население там е многочислено - включително европейците, които работят там заради добрите печалби. Природните ресурси са забележителни по количество и качество - например, от желязната им руда може да се добива направо стомана, без предварително обогатяване. Ценните дървесни видове са достатъчни, за да може Габон да се издържа в продължение на около 500 години само от износ на дървесина.

20

До Анчо 17

преди 9 години

Ами работете, бе! И забогатявайте колкото можете. Някой спира ли ви?Или като казваш "сичкото пара", имаш предвид, че работещите българи взимат все пак някаква заплата, вместо да ви я дават цялата на вас?

19

АТАКИСТ

преди 9 години

до 27Не си толкова елементарен , че да не ме разбереш! Казах ти, че българинът е работлив и предприемчив и кадърен. Това исках да ти кажа. А не да ми плямпаш, че чакал наготово. А ти Точно това искаше да кажеш - признай си!

18

Рико

преди 9 години

Цеков явно изобщо не е наясно с нивата на данъците и осигуровките у нас. Да, подоходния данък е 10%, но той се плаща заедно с още една камара осигуровки, които никак не са ниски. Общо, за повечето работещи, на всеки 100 лева чист разполагаем доход, държавата прибира още 47 лева данък доход и осигуровки. В допълнение на тези преки данъци са косвените - ДДС, акцизи, такси и пр. В крайна сметка държавата прибира поне половината от парите на повечето работещи.

17

Даяна

преди 9 години

Да ни е честита, какво умуваме все се зареждаме с екстри дет после ни се драйфа от тях!

16

АТАКИСТ

преди 9 години

True, True, мистър Василев, само дето хората тук се питат как за една и съща работа заради индивидуалните си качества получават за една работа 5 пъти по-малко мангизи от една Германия когато работят по същият начин тази работа. И това дали е на базата, че са некадърни, че са мързеливи или просто живеят в България? М?