106

дим дири дам

преди 9 години

До Християнин"Моля те Боже, ако не си ни отписал българите дай ни само един политик като Путин. За един мандат само ни го дай Боже!"Приятел това е твоя личен избор а не на Българите и като искаш политик като Путин не е нужно да се молиш на бог.Просто си изкарай виза и отивай в Русия

105

Анонимен

преди 9 години

Василев защо не вървиш в русия или по точно казано на майната си!

104

!

преди 9 години

Кой управлява и манипулира цените и пазарите,налага санкциите?Това не са държави,нито правителства но тези които служат на мамона,това са хората водещи войната срещу Русия заробили човечеството.За съжаление антихристите ще ВРЕМЕННА "победа"като премахнат парите,но за да стане това трябва антихриста да застане начело на световно тоталитарно правителство,знаем кои са"пророците "му.

103

дим дири дам

преди 9 години

До до 113Та те в Тексас имат движение което иска да се отделя от САЩ от 100 години ама какви са причините да де се случва??Май е по различно.Те и Шотландия искаха да се отделят направиха референдум и какво стана????Май в деня за избор се запитаха добре ами после на къде.В Руската Федерация има куп афтономии които са насилствено и те знаятче ако се отделят имат на къде ама кой им дава референдум?

102

Анонимен

преди 9 години

Целта е да махнат Путин от власт за да могат пак да влезнат западни и американски компании и да смучат ресурсите.Защото Путин не позволи и сега бил агресор.Истината е ,че при неговото управление се вдигна стандарта на живот.В цяла Европа по магазините започнаха да пишат цените на руски.

101

<а>шанс</а&

преди 9 години

Русия бетонира позициите си в Черно море за XXI век. Анексира Крим с морските градове Севастопол и Ялта, сприятели се с Турция чрез изграждането на газопровод и атомни централи. Политиката на САЩ е напълно разбираема - ще умножи x1000 инвестираните в Украйна милиарди. А България е с отлични позииции в XXI век, които е редно да осребри.

100

Християнин

преди 9 години

Моля те Боже, ако не си ни отписал българите дай ни само един политик като Путин. За един мандат само ни го дай Боже!

99

до 121

преди 9 години

Ами там са СЪЕДИНЕНИ Щати нали така ? А в Русия дали ще има такова движение някога? НЕ няма да има защото всичките му последователи и създатели ще бъдати избити и в затворите - егати демократичната държава.САЩ е единствената държава до момента в световната история, която се САМОКРИТИКУВА - доклада за мъченията на ЦРУ е доказателство за това. Правят го, за да се променят и да не се повтаря, докато Русия и подкрепяните ислямски държави от тях измъчват убиват и какво ли не и се крият като мишки.

98

Анонимен

преди 9 години

Западът забавя едно основни правило, и то е, че Русия има навика да приключа войните в столицата на противника!

97

Шано

преди 9 години

Хайде обявявай предвоенно положение, какво се лигавиш с тези пресконференции...

96

Анонимен

преди 9 години

Тоя е най големия разсипия в света!За нищо не става ,още си живее май в комунизма.

95

Анонимен

преди 9 години

Приказките са си приказки, но очаквам Руския отговор на западните мутри. А той ще последва, сигурация !

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 113ами толкова са ти познанията но по важното е че имаш мнение нали

93

дим дири дам

преди 9 години

До до дим дири дамТи първо прочети внимателно и после пиши н скача с голо дупе в храстите.

92

,

преди 9 години

Независимо от всичко,факта,че всички хора,които са за истината ,справедливостта,независимостта на страните си и благоденствието на народите си подкрепят Путин,действително исторически лидер,гениален,улмен и обичан.Русия е по-силна отвсякога,всички врагове на християнството стоят зад лъжите и омразата към Русия.

91

Анонимен

преди 9 години

парите имат значение само до определено малко количество , след това нагоре само властта е важна .. Това което определя собствеността е властта и държавата , кой издава нотариални актове за собственост и печата парите.. След всяка война собствеността е за победителите.. парите престават да бъдат пари , а победителите грабят собственоста..

90

пред

преди 9 години

Руската власт трябва да държи хората си в състоянието на постоянно изумление.

89

Анонимен

преди 9 години

Параноични глупости (плюс пълна зала подмазвачи)

88

до дим дири дам

преди 9 години

и ако гледаме цялата пресконференция какво? Може би повече трябва да му вярваме на лъжите на тоя ли? Ти гледаш ли пресконференциите на Обама? или на Меркел? и като ги гледаш те стават истина ли какво?Мнението ти е доста пошло моето момче.

87

Го4о

преди 9 години

Путин да внимава!!!!! ЧЕ скоро ще му бръкнат и в ГЗ!