101

ЩЕРЕВ Е ОЩЕ ПО-ВЕЛИК

преди 9 години

и ще разклати империята на злото - СССР

100

ПУТИН Е ВЕЛИК

преди 9 години

и ще разклати ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - САЩ така, че ще падат скоро не кули, а Негово Величество Долара. И тогава да видим кон боб яде ли. Ще си копаят шисти краварите в задния двор на воля. Когато по света се откажат от това да са им икономически роби - справка ТЕЦ МАРИЦА 1и 3 с 20 г. ЗАРОБВАЩ ДОГОВОР. Да ги питаме КОСТОВ за швейцарските банки и сметката на щерка му. А Милко Ковачев да се е чуло нещо за него след като продаде МРЕЖИТЕ - бързо се изнесе незнайно в чужбина. Не остана в КОЛОНИЯТА

99

Щерев

преди 9 години

Само САЩ ще ни освободят от петвековното руско робство и от гнета на руския ботуш и аз съм убеден че това ще стане много скоро. България ще стане европейски енергиен център и разпределител на газ за осветление. Долу СССР Да живеят САЩ.

98

Чикън

преди 9 години

Това всичко е един голям спектакъл!Всички геостратегически разногласия се решават на по чаша уиски.

97

Анонимен

преди 9 години

Гьобелс ряпа да яде..

96

малко е

преди 9 години

Още трябва да се гърчи и хленчи, да се моли за айфон и мерцедес.

95

НИКОЛАЙ

преди 9 години

ДА СИ ВЯРВА...........ПОТЪВАТ БЕЗНАДЕЖДНО.

94

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Има някакво зелено човече в тоя сайт и , само като ми види ника , веднага ми трие коментара или ме блокира.Та само да му кажа, че........... ще *** тура на жена му в устата .

93

Анонимен

преди 9 години

Изгледах цялата пресконференция. Путин е най-великият съвременен политик. Силно се съмнявам в следващите 50 години да се появи някъде по света друг политик от неговия ранг.

92

Пешко

преди 9 години

До БобиТака е било нявга и със Сталин - умират хората от глад, но знаещи, че просто приближените на Сталин са виновни и той, добрият чичко, не е знаел за това

91

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Щерев - 110Когато Испания даде независимост на каталунците и баските и когато Англия върне заграбената Северна Ирландия на ирландците - тогава ми превеждай подобни примери и ми обяснявай колко е зъл Путин.

90

Анонимен

преди 9 години

Другари, селяни със скъсани *** ... путинизма ще се срути по същата причина поради която се срути комунизма, а именно:че върви срещу законите на пазара.виждате ли ... законите на пазара не са измислени от никой - те са като гравитацията.Путин прилича на едно дете, което подскача, пада обидено на земята и търси кой му е виновен

89

Анонимен

преди 9 години

всички "демократи" ще останат с пръст в уста .светът вече е друг .всички нормални хора са против западните "ценности",западъ е просто една клоака

88

Щерев

преди 9 години

А не ти ли е идвало на ум че народите под руско иго искат да се освободят от руския ботуш(Живущите в Русия 160 етнически групи говорят около 100 езика.)Тези атентати са от опълченци които искат свобода.Ако всички репулики се освободят от руското иго Русия ще е само една Московска област и ничего ешо !

87

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До баи ***: ,,....Казал си нещо и на другия това не му харесва.И какво "марш в Рисия бе ***" или "марш на запад мръсен капиталис"Голяма работа сме тука във форума.Всички маи избиваме комплекси.Друго обяснение аз нямам.ПРИЯТЕЛ, НЕ ЗНАМ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СИ ПРИ НАС ТУК НА ФОРУМА АЗ СЪМ ОТ ТОЧНО ГОДИНА НО ТЕ УВЕРЯВАМ ЧЕ ТОВА Е ЧАСТ ОТ ИГРАТА МЕЖДУ ПРОЗАПАДНО И ПРОРУСКИ НАСТРОЕНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ И ТЕЗИ ЗАКАЧКИ НЕ ПРАВЯТ ПОЧТИ НИКАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОЙ СТИГА РАЗБИРА СЕ ДА НЕ СА ЗАКАНИ ЗА СМЪРТ!

86

Мирянин от 218

преди 9 години

До Анонимен -88 Стига сте разчитали на този американски коминочистач. ние българите вече 25 години му сърбаме попарата и ако не е този властови терор и геноцид над народа ни,той отдавна щеше да реши проблема.Никога в България не е имало такъв терор.Целият народ живее като в домашен арест.

85

Анонимен

преди 9 години

Щом отиде в тайгата и рублата става за тоалетна хартия, а като застане на трибуната мужика веднага губи интерес към долара.

84

емо

преди 9 години

ще им се на някои хора/60/.да живее русия, западът е бита карта

83

БГ

преди 9 години

Путин е спокоен,значи всичко е наред!И настроението в залата е добро.Какво повече може да иска човек?

82

Анонимен

преди 9 години

Путин сам положи основите на новата берлинска стена , с намесата си в Украйна . Това е чужда суверенна държава и в новия свят никой няма право да всява раздори в местното население още повече да спонсорира и въоръжава сепаратистки групировки . и още повече това е БЯЛА СТРАНА . Това не са ти ония забулени. Това е голяма страна с 50 милионно население , което се намира в Европа а , Европа не обича конфликти на нейна територия