115

Анонимен

преди 9 години

Благодарение на демократичните реформи българите стават все по-бедни, по-болни, по-прости, по-нещастни и все по-малко на брой. Според Евростат, 60 % от българите живеят в мизерия, а 2 800 000 са били обезщетенията, изплатени от НОИ през 2013 г. на заболели българи. Реалната демографска картина, която официалните институции премълчават, е че се топим с 8 души на час. След 20 години ще бъдем 5,9 милиона, 1 милион по-малко от днес. Българи - 3,1 милиона, ромите 1,8 милиона, а турци 1 милион.

114

Анонимен

преди 9 години

до 183 ами до преди 25 години се строяха апартаментите в които практически се подаряваха на хората а не срещу 30 г ипотека - охльов загубен....

113

Споко

преди 9 години

Няма се плашите! Може да сте гладни, ама утре ще направим грандиозен военен парад и ще покажем най-модерната военна техника в света! Похарчихме за нея само няколко милиарда долара!ЧЕСТИТО!

112

ха ха ха

преди 9 години

Кажи ми кои се тези села,които цъфтят,та и градове.София,Варна ,Бургас-заради морето и курортните селища.Останалото е леш,излез малко от магистралата-София-Бургас-Варна.София ще стане 3 000 000,тогава ще заприличате на Мексико-знаете какво става там.

111

Анонимен

преди 9 години

В Русия хората губят чувството за сигурност заради скъпотията...Щях да напиша коментар, но трябва да побързам - пред кофите с *** вече стана опащка.

110

НЕ Е ВЕРНО ,БЕ....

преди 9 години

В РУСИЯ ИЗОБЩО НЕ Е СКЪПО ----ДЪРЖАВАТА ИМ РАЗДАВА ЗАПЛАТИТЕ В КУФАРИ С ПАРИ!Тръгнеш ли за хляб и на отиване и на връщане --торбата ти е пълна .На отиване с пари --на връщане с 2- хляба.

109

Анонимен

преди 9 години

Шорошоидите малко да се позамислят - имат ли полза от свалянето на Путин и олигарсите свързани с него? Кой ще дойде на власт тогава - евроориентирани гейове, фашингтонски мекерета или май ***? А когато почитателите на Ленин и Сталин дойдат, то Путин ще ви се види като прекрасен принц демокрад.

108

Анонимен

преди 9 години

Ние не си гледаме нашата продънена колиба а все на другите намираме кусури...Видях с очите си-български лекарства в Санкт Петербург са по-скъпи от абсолютно същите тук...

107

Анонимен

преди 9 години

абе мишки умрели - къде сте тръгнали гайлето да им берете - я си гледайте в копанката дето от 25 години и трохи не се търкалят......

106

Анонимен

преди 9 години

165 каква Москва те гони, Москва да не е Русия

105

Анонимен

преди 9 години

Руснаците сигурно са почнали са да се самозапалват?

104

До 168

преди 9 години

Абе ти си ми ясен! Не можеш да сглобиш едно смислено изречение, само клишета. "Русия ни притежава"!!! Какво мозъчно падение! Какво ти притежава бе, скъсаните ***? Сигурно е бедна, горката, няма си територии, гори и природни богатства, та и трябват от някъде другаде!! Боже, вашето падение стига вече до абсолютната нула! А геополитическите войни ги водят ВСИЧКИ. Но за разлика от краварите, руснаците се грижат за хората. Кой сега помага на хората от Донбас?Нали, не е важно,нека мрът,не са наши!

103

до 169

преди 9 години

И това е сериозен проблем-всичко за София и в София.Тези дисбаланси са опасни,ще дойде време гладните да ви нападат по магазините,има да се криете по метрата.

102

Анонимен

преди 9 години

Toва са инсинуации на ***. Тези неща се случват в САЩ, не в Русия! Не се срива рублата, а долара.... ХАХАХХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

101

Анонимен

преди 9 години

В Русия от няколко месеца имало криза. В България кризата е от 25 години, сега сме на дъното и продължаваме да копаем надоло!

100

Брат

преди 9 години

Е, като прочета че е от "Независимая газета" и ми става ясно!И наша *** само от такива препечатва, от "независими". Само ако питаш от какво са независими? Вероятно от съвест, достойнство, гордост, от обективно мнение и безпристрастност, от човеколюбие и професионална чест! Зависими са само от чуждото финансиране, което даже и не крият.Някакви "отворени общества" за пълно зомбиране.Това е на *** "обективната информация"! А и въобще, къде сега има някой независим, ние дали сме независими?

99

мм

преди 9 години

А в България нямат чувство за несигурност, заради евтинията. Драскачи

98

Hahaha

преди 9 години

Komunistiii, vaaashhhtaaa liii..... ahaaaa ...

97

Анонимен

преди 9 години

А и какво сте се загрижили за руснаците? Откъде и защо тази злоба бе????---Не ми пука за рашките. Искам аз да съм добре. А аз не съм, и за това виня рашките с техните гео-политически игри. Русия винаги се е опитвала да ни притежава. И когато не е могла ни е съсипвала. За това мразя рашките, за това тази злоба!

96

Москва

преди 9 години

Москва няма проблеми нито с кризата ,нито с продуктите в момента ,не се чуства кризата в Москва засега ,но след НГ -наврно ще се почуства и с повишаване на цените . В момента има всичко и няма проблеми в Москва ,проблемите и кризата са в медиите засега ,но не и в Москва и се повтрям още един път ,цените ще скочат и почустват след НГ и кризата също през 2015 ще се усети -засега благодат цари по Москва .