77

Българин

преди 9 години

БРАВО НА МОСКОВ ЗА СМЕЛОСТТА ДА ИЗРЕЧЕ ЕДНА ИСТИНА,КОЯТО СЕ ЗНАЕ,НО СЕ ПРЕМЪЛЧАВА.А от хрантутниците от Хелзингския комитет да изпратят доброволци,които да придружават лекарите в *** квартали. Тогава да ги видим какво ще говорят!

76

gio

преди 9 години

много правилно избрали са да живеят като скотове. Много *** не си пускат децата на училище за да просят и работят, така че са си го заслужили този живот. Интересно е обаче къде е БКХ и зашо не взема отношение по-тези въпроси, които са доста важни?

75

.........

преди 9 години

*** казват че били си харесвали Бати Сали, защото им давал ток - АЛОООООООО БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ, АЛООООООООО НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИИИИИ - КОЙ Е БАТИ САЛИ - ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТОК ЛИ?????? КЪДЕ СТЕ? ПОТЪРСЕНА ЛИ МУ Е ОТГОВОРНОСТ ОТКЪДЕ РАЗДАВА ТОЗИ ТОК? ДОРИ ГО НАПРАВИХА И ДЕПУТАТ? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА НИ? ИМА ЛИ РАЗСЛЕДВАНЕ? ЗНАЧИ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ - А ТОЙ ЩЕ РАЗДАВА ТОК НА СЪГРАЖДАНИТЕ СИ БЕЗПЛАТНО?

74

ГЛАС НАРОДЕН

преди 9 години

БРАВО Г-Н МОСКОВ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! НАРОДА Е С ТЕБ!

73

Анонимен

преди 9 години

na godina za dnidite se davat pod vid na pomoshti 4 MILIARDA ZA EDNA GODINA ZA KOITO RABOTQTA BALGARITE 4ESTITO

72

права

преди 9 години

Тъй като станаха много организациите за зашита правата на малцинствата, то предлагам да се създаде поне 1 организация за защита правата на мнозиствата, каквито сме ние българите, отделно от това се говори само за права, а задълженията къде са, защо никоя организация досега не е наблегнала на това, какви задължения имат малцинствата, а всички говорят за права. Т.е да разбораме, че задължения нямат имат само права ли?

71

edin

преди 9 години

Решението е задьлжително гласуване и образователен ценз.Тогава всичко ще си дойде на мястото!!!

70

Анонимен

преди 9 години

koi plashta na tozi komitet GADNIQ SOROS OT TAM IDVAT PARITE ZA TEZI!

69

Анонимен

преди 9 години

Kato chlen na BSP podkrepiam Moskov i lekarite.Veche glasuvam kadeto e toi-chao BSP:

68

Москов - президент!

преди 9 години

Браво на Петър Москов. Когато турската партия вие на умряло, значи политиката е правилна. Да подготвим протест в защита на Петър Москов!

67

Анонимен

преди 9 години

Иначе браво на Мосов за изричането на глас на тая истина, че държавата е абдикрала (не само от гетата, обаче).Сега, ако със същия плам и устрем накара линейките да пристигат до 8 минути навсякъде,съоръжени с всички лекарста, апаратура и компететни и надъхни доктори, които наистина да спасяват животи, а несамо да констатират какво е е случил, ще започна и да го уважавам.

66

Анонимен

преди 9 години

Нека някой адвокат да даде идея как да се заведе дело срещу БХК, за подклаждане на антибългарски настроения, дискриминация срещу етническото българско население, и стимулиране на терористични атака срещу българската инфраструктура (електропреносна, телекомуникационна, железопътна) от страна на ромският етнос. БХК провокират и стимулират нападенията на роми срещу полици, граждани, бърза помощ, служители на ВИК и електроразпределителните дружества, учители и много други. Нека просто да осъдим БХК.

65

БРАВО МОСКОВ

преди 9 години

"Естествено, след изказването на Москов трябваха минути на Българския хелзински комитет и други правозащитни организации да го обявят за фашист,""А колко време му трябва на този измислен комитет да излезе със становище относно битите лекари и да класифицира извършителите като... КАКВИ?БРАВО ГОСПОДИН МИНИСТЪР МОСКОВ , ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС.Да ходят тия от комитета да си лекуват онеправданите и агресивни, как да ги нарека ? Няма подходяща дума !

64

Анонимен

преди 9 години

БХК да се забрани със закон и вън от държавата!

63

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

АШКОЛСУН, МАРШАЛА, ЕВАЛА!!!ИСТИНСКИ ПРАВ БЪЛГАРИН!

62

Мехмед Помак

преди 9 години

Москов- за директор на полицията!!!! Браво... Такъв прям човек ни трябва. Първо лекарите да оправи,и след това съдии, полицаи, чиновници.... Всички в Белене, мама им *** крадлива и корумпирана...sorry, забравих са си взема медикаментите...

61

Анонимен

преди 9 години

Г-н Александър Попов е най-добрият анализатор в този сайт.С удоволствие чета статиите му.

60

Анонимен

преди 9 години

Москов ПРЕЗИДЕНТ!

59

ФХ

преди 9 години

Вярно, че не е хубаво да се говори така, но Москов е прав. Визирам само ***, защото другите общности и малцинства са потърпевши, точно както и ние.

58

Алекс

преди 9 години

В 18 ЧАСА НА СПОНТАНЕН МИТИНГ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ПОДКРЕПА НА МИНИСТЪР МОСКОВ! ДЕМОКРАТИ ОБЕДИНЯВАИТЕ СЕ!