162

Никола

преди 9 години

Чижов ,пий си водката и не дрънкай глупости ! Да бяхте се съгласили поне на 30% чужд газ да минава по тръбата както е при Северен Поток , ама не за Южен 100% руска газ искахте е ДА ама НЕ ! Впрочем кой е ненадеждния партньор не е ясно , защото И русия е подписала международните договори ,които изключват анексия на чужди територии , пък анексира Крим и запали половин Украйна. Каквото повикало, такова се обадило !

161

Европейски Съюз

преди 9 години

Глупости, България е наведен, простете, надежден партньор, каквото им заповядаме- правят го! Каквото им заповяда САЩ- правят го. Така е при суверенните държави в ЕС (ССР).

160

АЙЛЯК ДЕМИР

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РОССИЯ...ДА ЖИВЕЕ СТРАШНА ТУРЦИЯ.ЗАЕДНО ЩЕ ОПРАВИМ БУЛГАРЯСТАН.

159

....

преди 9 години

Нямам думи за нашите управници за смях станахме с тези не знам за кои да гласувам вече хора не знам всички са продажни *** и ни го начукват със всичко ...

158

Анонимен

преди 9 години

Никита Сергеевич /ОБУВКАТА/ и Лео Ил Брежнев ряпа да ядат пред настоящите ,,братушки''.То,бива наглост,ама чак такава.Да се разплачеш от РАДОСТ.По-далеч от путеринковци.Българите са на Запад,китайците влизат в Сибир.

157

далече от русия

преди 9 години

Русия и турция винаги са били партньори. Измислиха си уж че едните са ни освободили за да сме им вечно благодарни. Да бе говорим,че ние сме *** създали. Както и да е, монетата се върти .

156

Анонимен

преди 9 години

До Гошо Гоше,какво значи ПЛОТОКРАТИ ...обясни бе Гоше тая ..вносна дума.Моля те бе Гоше..

155

Анонимен

преди 9 години

Новата тактика на проруските ***-като ги нагъзим и почват да пишат вертикално!Пидираси

154

Анонимен

преди 9 години

Много сбъркан народ има тук. В пряк текст ви обясниха, че дефакто политиците ни са пълни продажници. Единия ден ги плюете, на следващия ден го обръщате на фалшива патриотичност и ги защитавате.

153

Анонимен

преди 9 години

Путлереругите плачат и проклинат,на добре е .Да хванат чамадана и да успокояват бащицата в масква.

152

до 134

преди 9 години

Абе *** за морски газопроводи не разстоянието а дълбочината е важна!!!Черно море баш къде трябва да мине тръбата за Турция е около 2000м. дълбоко!Балтийско море е 90-100м дълбочина!Демек за Черно море трябвят поне 200 бара налягане да го изкарат на брега газа а за Балтийско боре са само десетина бара!Разликата е огромна!

151

Дядо Генчо

преди 9 години

500 знака вертикално,500 цирки да ти излезнат на г*зо !

150

бате Илко

преди 9 години

Продажна нация сме братя Бьлгари.Всеки в правителството гледа да си напьлни джоба но не мисли за поколенията. и след 50 години пак няма да сме се оправили. Как не се намери поне един политик които да не е дупедавец

149

Анонимен

преди 9 години

"Турски гамбит" 10:50 Available всичкиТой за пореден път демонстрира защо политик 1 в света. Един от начините е само да се направи самостоятелно върху неговото минало, за да бъде забелязана на всички. Е, кой е знаел името на австралийския премиер, докато той лае слон?За пореден път се преобърне на шахматната дъска, и отново в новата ситуация на партията. Защото, за разлика от опонентите си, играейки триизмерен шах, а дори и с няколко партньори. Курсът на "Южен поток" беше изненада за "западните ни приятели" на първо място, защото те още веднъж драстично грешна сметка на мотиви на Руси

148

Хм...

преди 9 години

България не е надежден партньор-----------------Добрьо утро! Мутрите от България не са надежден партньор! Мафията в България си има държава, бре Чижов!

147

Анонимен

преди 9 години

Долна кремълска лъжа, всички знаят, че България е най-надеждния партньор в света! Особено с с надеждните политически ветропоказатели, които се изреждат във властта у нас!

146

алоооооооооо192

преди 9 години

Може да си за презрение,ти се знайш,но не пиши за нас-БЪЛГАРИТЕ.Вас руснаците и в ГЕРМАНИЯ ви ,,обичат''.Чили сме с Германия и пак ще бъдем.Такива като *** ни върнаха 70 години назад.

145

до 179

преди 9 години

Не само че плачат рубладжиите,ами дали няма и да ги поизтепат русняците!Заради взети комисионни и неизпълнени обещания!

144

GFR

преди 9 години

РАШКЯ Е ВЕЛИКАЯ !ОКУДЕ МОЕМИ СИ КУПИТИ ЖИНСЬИ МАДЕ ИН ПУТИНА ПОЖАЛУИСТЯ ?JOKER JEANS MADE IN GERMANY/PAKISTSN 100 E !

143

до 187

преди 9 години

Стига де,разбрахме.Ха,сега хвани и твоята.