7

Анонимен

преди 9 години

До #$&Ако тоя газопровод беше построен по тертипа на руснаците, щяхме да платиме глоби към ЕС и да чакаме транзитни такси след 24 г. Ако беше построен по тертипа на ЕС ,трябваше да не се пълни на 100 % за да могат 3-ти страни да го ползват и таксите щяха да почнат да се плащат след 47 г, ако въобще не го сртоиме- плащаме само неустойки на Русия.

6

Анонимен

преди 9 години

Вижте какво, никой не ни е виновен на нас. Някой хвана ли се от политиците да възложи цялостна оценка на този проект? НЕ! Никой не си мръдна пръста! Никой не знаеше колко ще струва и каква ще е възвръщаемостта. Всеки който разбира поне малко от проектмениджмънт или изобщо мисли логично няма да осъществи проект, чиито бюджет не дефинират, чиито разходи не се знаят и най-важното чиите приходи не се знаят. Ръсеха се цифри от стотици милиони до милиарди, все едно сме на махленска седянка....

5

Анонимен

преди 9 години

Да сте чували случайно за тръбата на Роси ? А дали знаете какво представлява ? , А кой притежава технологията и кой ще я произвежда ? А колко струва енергията произведена от нея ?Ха сега вижте котировките на петрола как падат и се запитайте "Защо така " Защо пада петрола ? Дали ,защото има производство и няма търсене ? Или пък е заради тръбата на Роди ?

4

ПРОЧЕТЕТЕ

преди 9 години

Прочетете последните 6 реда от статията--и ще разберете истината...

3

Анонимен

преди 9 години

Обаче ,представи си ! ,по газопровода на Шеврон може да тече руски газ !!!! Защото отговаря на 3-тия енергиен пакен на ЕС . В момента ,в който руснаците искат да си пуснат газ по тръбата на Шеврон, и са готови да си платят за преноса по нея, Шеврон са длъжни да им освободят капацитет.

2

това е така

преди 9 години

Докато в Брюксел се чесаха по празните кратуни и се гъзеха на американците,се оказа че Путин си оплита кошницата-просто работи.Работи в името на държавата си и в неин интерес......това е накратко истината-друго няма.....

1

задкулисието

преди 9 години

до хеспертите;как се спира нещо,което не си започвал още....