315

ИСТ

преди 9 години

Изхода е български газ от морето и шистов газ . С проруските платени от Газпром "еколози" да се захване прокуратурата, ако и тя не е обвързана .

314

Анонимен

преди 9 години

Абе Каква зависимост от Турция ви тресе-до сега като няма Южен Паток -какво ,да не би да внасяме газ от Турция.Южен поток е само транзитна тръба през България.Дивиденти от транзита реално щяхме да получим след 25_30години.Защото заема за построяването на БГ-участъка-ще се връща от транзитните такси-т.е. преизчислено заема ще се изплати за 30години и чак след това държавата почва да печели.До тогава има само транзитна тръба:-) :-) :-)

313

Анонимен

преди 9 години

Ако имахме политици, вече щяхме да говорим за компенсации и цифри, но като погледнеш какви безгръбначни мекотели и брюкселски свиркаджии са на власт, вероятно не ЕС, ами ние ще им плащаме компенсации. Посочете ми поне един *** в управлението, който да ни издейства обезщетение.

312

Анонимен

преди 9 години

Ха ще иска ползи откъде накъде който доставя той определя правилата бегайте в Катар.

311

Анонимен

преди 9 години

Тикво-о-о, къде си тикво да се изходиш умно по въпроса?

310

Анонимен

преди 9 години

Не съм фен на Путин, но човека много добре ни описа: "Вие не сте суверенна държава и на мен ми писна да се занимавам с вас"

309

Анонимен

преди 9 години

САМО ПРЕДИ ДНИ ЕРДОГАН ЗАЯВИ,ЧЕ ЗАПАДА СА КОЛОНИЗАТОРИ И ПОВЕЧЕ ТУРЦИЯ НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ ,В СЪЩОТО ВРЕМЕ БРАЗИЛИЯ И ВЕНЕЦУЕЛА ВЕЧЕ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ПРОДАВАТ НЕФТА СИ В ДОЛАРИ,А СЛЕД НОВА ГОДИНА ТОВА ЩЕ НАПРАВЯТ РУСИЯ,КЗАХСТАН,КИРГИСТАН И ИРАН ,ЗЕРАТА НА ДОЛАРА ПРИКЛЮЧИ

308

Анонимен

преди 9 години

Хора взимайте си куфарите и бегом към европа. Всички нормални хора искат да се махнат или вече са го направили.

307

Анонимен

преди 9 години

Големите губещи сме ние, докато в Брюксел и Вашингтон вдигат празници. Сега ако ги питаш за компенсации ще ни покажат един среден, те си постигнаха целта, а сега сме свободни да мрем в мизерия.

306

Анонимен

преди 9 години

И кво? Сега место ГАЗ, ***...!

305

колибри

преди 9 години

Хайде, вече няма Южен поток - руснаците ще си го отклонят през други места. Ами сега какво ще бойкотираме ???

304

Български интерес

преди 9 години

Президентът на Русия предложил на България във връзка с това до поиска от ЕС възместяване на пропуснатата изгода по проекта Южен поток. И ако България е лишена от възможността да предприема действия като суверенна държава, то поне тя би могла да поиска от Еврокомисията пари за неполучената изгода, защото само преките доходи в бюджета на България биха възлезли от транзита на не по-малко от 400 млн. евро годишно, подчертал президентът на Русия.

303

Анонимен

преди 9 години

"България е на стратегическо място а политиците ни не умеят да се възползват от тази даденост."Само ти си мислиш така. Всички политици се възползват и то много добре се възползват. Само ако знаеш с какви къщи и имения са се сдобили във Америка...

302

Анонимен

преди 9 години

Значи по тръбата пак щи си вървят 64 млн кубика Путин спестява от тръби и разходи а еврогейците ще си купуват руски газ от Турция аз тъй ги виждам нещата.

301

Србин

преди 9 години

Губе *** и Срби, гас е наи други *** и остаемо без новца и посла кои иде уз ужни ток. То е и био ци запада.

300

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ЕДНОГОДИШНОТО (КРАСИВО И УМНО) ТЪРКАЛЯНЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА НА ХОМО-ГЕЙ ДРУЖИНКАТА ОТ НАПУШЕНИ И НАШМЪРКАНИ ПРОТЕСТЪРИ,ТЕ СЕГА СИ ВЗЕХА КИНТИТЕ ОТ СОРОС,А НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е ГУБЕЩИЯ ,ГУБЕЩИ СА И ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ОТ ГЕРБ И РБ И ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ ОТ ПАРИЧНИЯ ФОНД,КОИТО ВЕЧЕ НЯМА ДА СА НУЖНИ НА ГОСПОДАРЯ ИМ ЧИЧО САМ И САЩ ЩИ ИМ БИЯТ ШУТА ,КАКТО СА ПОСТЪПВАЛИ ВИНАГИ С НЕНУЖНИТЕ ИМ ВЕЧЕ ПИОНКИ

299

Анонимен

преди 9 години

До Румбо 356Грешиш, ние вече си го бяхме начукали с потока, с 4млрд за наша сметка, така, че никога да не видим нещо от транзитните такси в следващите 30години, а тези такси бяхме кандйсали да са 5пъти по-ниски от украинските.С две думи вече се бяхме насадили на пачи яйца и чакахме само да дойде ПАТОКЪТ, а колкото до работните места за 1-2 кимпресорни станции с песонал по 12 човека за трите смени.....

298

Анонимен

преди 9 години

По добре братята турци да ни продават руска газ, отколкото да я купуваме директно от болшевишкия диктатора Путин.

297

Анонимен

преди 9 години

Поражение е единствено за нас, българите, които сме вечните ***! Русия бълха я ухапала за едни тръби, които просто ще бъдат преместени.

296

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах ние какво спечелихме.