55

Анонимен

преди 9 години

Доста време му отне за да му светне какво е ПФ, нищо друго освен патерица на ББ.

54

Анонимен

преди 9 години

ENCHEV E VELIK!SMYRT ZA GERB

53

Анонимен

преди 9 години

Достоен човек. Страхувам се единствено, че може да остане извън политиката. Българските партии нямат нужда от честни и почтени хора, те имат нужда от послушни хора.

52

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото ще да казва, Енчев няма женска пазва.

51

ATAKA_FOREVER

преди 9 години

Браво Велизаре Браво Енчев!!!Всички Анти Бойку.!!БЪЛГАРИЯ МРАЗИ БОЙКО!!!

50

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 63ТОЗИ Е ЕДИН ИЗКУКАЛ ПЕНСИОНЕР .....

49

непукист

преди 9 години

До 34 Анонимник Ако си направиш едно поне малко усилие да намериш материали в нета ще разбереш ,че по думите на Мелвин Гудман (който по това време е бил старши анализатор в ЦРУ в отдела за работа със СССР) директора на ЦРУ по това време Уилям Кейси е поръчал доклада в който посочват България като извършител въпреки многобройните и солидни сведения и факти ,че не е замесена.

48

психолог

преди 9 години

Какъв будител е Велизар Енчев , той е един клеветник и доносник . Така е свикнал като бивш доносник на ДС . Не уважавам човек , който реже ръката на този който му дава хляб , а именно Валери Симеонов . Може да напуснеш патриотите съвсем културно , а той нарича работодателя си мошеник и лъжец и т.н. Това не е нормален човек , това е гадно ченге .

47

Анонимен

преди 9 години

Това е един достоен човек !!! Трябва да се кандидатира за президент !!! Ще има големи шансове !!!

46

С.С.С.Р

преди 9 години

Браво другарю ЕНЧЕВ ! Това са истинските комунисти , а не червените капиталисти от БСП !

45

Анонимен

преди 9 години

Нали си е от ДС, какво друго да направи

44

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли , че този човек е преживял най-лошото и тези всичките не могат и да му пръднат на оная работа ! Браво Г-н Енчев все пак излязохте прав повече хора , като вас и България никога няма да е в това положение.жалко , че се осъзнахте толкова късно , за съжаление НФСБ размъти доста водите а в коалиция с ВМРО направо извади тинята ! Имах резерви към вас , но сега съм по- разположен . жалко ще бъде да напуснете политиката или да се обедините със другият мошеник Сидеров.Пътят е само ваш !

43

Анонимен

преди 9 години

Долу продажното ръководство на НФСБ. В момента, в който се докопаха до малко власт и се видя, че болшинството от тях с нищо не са по-различни от всички други продажни и безпринципни политици, довели състоянието на народа ни до този хал! Хвала на големия и достоен българин Велизар Енчев, който твърдо отстоява поетите ангажименти към избирателите. Единствено той е достоен за председател на Националния фронт за спасение на България!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Патриотичния Фронт измами и предаде по най долен и гнусен начин своите избиратели и съвсем естествено се разпада, Валери Симеонов се оказа брутален мошенник и лъжец.

41

Анонимен

преди 9 години

Един депутат да отстоява позиция! Ако бяха и другите 239 като него...България би видяла светлина в тунела! Ама нейсе!

40

реалист

преди 9 години

просълзен съм от изненада че все още в бг има толкова принципни и честни хора това е моделът на бг политик такива са били възрожденците не го плюите свалете му шапкагн енчев бг се нуждае от истински патриоти като вастова е народен будител слава

39

Шапки долу!

преди 9 години

Поклон пред Вас, г-н Енчев. Най-достойният политик и Човек!

38

Анонимен

преди 9 години

Браво, г-н Енчев! Достойна постъпка на доблестен българин. Не като продажниците Каракачанов & Симеонов, които излъгаха маса хора да гласуват за тях, а след това се присламчиха към Мутрата.

37

нннннннннннн

преди 9 години

Евала на Енчев Каза,че няма да гласува за ББ ,направи го И сега като тотално му се изясни с какви си има работа и ги напуска Лично този бг политик е най-заслужаващ уважението на всеки Отново го поздравявам за това че си отстоява позицията Пожелавам му успехи в живота на кариерата

36

Хан Крум

преди 9 години

Пак ви преметнаха,пак! Енчев е инфилтриран,за да разбие отвътре ПФ. Един път, не искал да гласува за правителството,сега пък " било ксенофобско" !!!Пак се хванахте..мафията е силна и няма да допусне истинска защита на България!Който не схваща хитрите игри и се хваща само за думи..няма бъдеще!