294

Анонимен

преди 9 години

всички *** са супер ***,четат руски вестници и гледат руски телевизии. от там си "формират" мненията. тея руски вестници не са нищо по-различно от работническо дело което ни убеждаваше че ще има пълна понеда над капитализма. видяхме какво стана след това.

293

до 437

преди 9 години

Виж момче нефтодобива в САЩ е 1% от БВП на щатите, дори да го закрият целия няма да се случи кой-знае какво драматично. Драмата се разиграва в момента в Русия, където 56% от БВП се генерира от нефтодобива.

292

до 435

преди 9 години

***, излез от измисления свят на руските пропагандни телевизии.

291

Леле че народ

преди 9 години

Според американски експерт ,ниските цени на петрола ще причинят масови фалити в шистовия сегмент в САЩ Щото от ОПЕК са решили да НЕ намаляват обема петрол ,а да го запазят същия Нещо САЩ с опитите си да закопае Русия ,май изсипва пръстта на главата си

290

до 431

преди 9 години

Ами ти изобщо четеш ли новини от България или само гледаш путинските телевизии? Преди няколко седмици русофилите гордо заявиха, че всеки божи ден в България се регистрира по 7-8 фирми на руски "инвеститори". Естествено това не са никакви инвеститори, а руски агенти дошли с единствената цел да унищожат България.

289

Резюме

преди 9 години

бла-бла-бла Русия е лоша, бла-бла-бла само САЩ е спасението, бла-бла-бла...резюмето на дежурната пропаганда

288

Анонимен

преди 9 години

Няма как Путин да води война на нерви, защото Саудитска Арабия скъса нервите на Путин. Щом може една държава като СА да е.е мамата на велика Русия, си правете изводите колко е велика Русия.

287

Аспарух

преди 9 години

До 392"умника" Одисей 1.Та България до 1989г има два пъти повече БВП на глава от населенито от Полша(една католическа държава с традиции и подкрепа)А ако сравняваме ситемите,ще ти дам пример: лихви и гланица,които плаща България,на заема който взема от от Френската банка "ПАРИБА" в периода 1888 до 1938г са 6,2мрд златни Български леа.В същият перод България изнася продукция(от която сигурно 80% е себестойност) на стойност 6,7мрд лева.А сметни за какво сме работили и къде ни отива родното богатс

286

Анонимен

преди 9 години

Как върви рублата днес ?

285

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 411 На които гласуваха около или по-малко от 50% Като сложим и малките проценти на Атака,то става ясно,че реално за прозападни партии са гласували по-малко от 50% от имащите право на глас И половината от гласувалите,си нямат и хал хабер защо гласуват ,а просто го правят по рефлекст или платено Значи реално 25% от имащите право на глас са прозападно настроени ,останалите 25% си гласуват без да мислят или им е платено Та кво става а ???????????????????

284

чичо от село

преди 9 години

Жив и здрав да е, па му желая като мине коледата да намине и къде Българско!

283

Аспарух

преди 9 години

До 392"умника' Одисей 1. Америкопоклонико,пиша за близо 100 войни(интервенции)които са направили САЩ в поледните 100г(потърсиги в нета)Пиша за милионите избити или умрели от глад,за да може Британската империя да живее в разкош.А относно просперрираша държава където е "под Руски ботуш" нещастнико,ще ти дам пример с България(никога не съм бил в БКП,но това не ми пречи да мога да сравня двети системи,които си имат + и -,но тази на запад има много,много-)която има два пъти повече БВП на глава от

282

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Поредната безмилостна пропагандна статия."готов е да понесе икономическа болка, да поеме рискове и да лъже изкусно и безсрамно (все неща, които Западът не е готов да направи). За нашите лидери, верни на идеята за многостранен, основан на правила свят, където решенията се вземат с диалог, а не с противопоставяне"Що за безкрайна наглост!Всичко написано е вярно, но се отнася за "запада" и съюзниците.

281

ARHANGEL

преди 9 години

Нормално е западните медии да пишат гадости за Русия. Нормално е и нашите папагали да ги повтарят! Обаче руснаците отдавна си "плетат кошницата"! Италианската и френската ривиера са техни. Монте Карло е руско, Куршевел - също. Хиляди хотели и бизнес сгради в най-престижните курорти по света са руски, у нас има над 100 000 руски имота. Хиляди западни компании и части от тях също са руски.Да не би да вярвате на тезата, че това е станало стихийно? Нееее! Това е политика! Така се прави !

280

Той е

преди 9 години

Божеее, тия пак изнагляха, тотално! Западът не бил лъжел, на кой му се обърна езика, да го каже изобщо? Та по-големи лъжци, демагози и мошеници от Запада има ли? Само вижте тезата - нямало е нацизъм, нямало е германско нахлуване на 22.06.1941г, те руснаците, сами си избили хората, приписвайки го на нацистите! Егати наглостта, егати безочието! И ВСВ е нямало, тогава, срещу кого са се били, при десанта в Нормандия, с извънземните ли? Или пък, САЩ сами са победили Германия? Идиотизми и наглост!

279

Анонимен

преди 9 години

***, жалки сте. От злоба отделителната ви система произвежда чист оцет и фино млян черен пипер. Да ви светна, че имигрантският поток е от Раша, а не към, *** нещастни.

278

Иван Иванов

преди 9 години

Ройтерс се *** с тези глупави нападки и измишльотини против Русия. Тази кифла Мария Нестерова е превеля един буламач. "Демократичния Запад" лъже като за световно. Гьобелс може само да завижда на съвременните западни ***. Такава дезинформация е само за полирани мозъци като този неандерталец пишещ тук "Странджата" и още няколко анонимници!!! 90% от хората обаче правилно оценяват този пасквил.

277

Леле че народ

преди 9 години

Вчера укр. армията отново го е отнесла здраво Опълченците по-случайност са ударили сборен пункт на укр. армията с артилерия и резултата е над 100 убити укр. воиници и около 40 ранени Хм,затуй ли по-рано четох,че Украйна я чака пълна мобилизация и то май около КОледа Айде,отсега им пожелавам приятни коледни празници наврени в землянки А колко от тях няма да доживеят 2015 не е ясно

276

Веселяка

преди 9 години

До АнонименА САЩ какво е? Сложи си очила, че явно те мъчи слепота.

275

Веселяка

преди 9 години

От такава злоба и най-отровната змия би избягала, но ти в САЩ отиди и *** за леглото си избери.