13

Гражданин

преди 9 години

Горките хорица-определят се като руснаци,а се чудят защо Украйна не ги люби и тачи ?! Ами да се изселват в Русия-там ще им постелят на топло!

12

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай малкото няма да го финансират. Откъде да се появят тези пари при положение, че местните не плащат данъци в Киев?

11

Анонимен

преди 9 години

Хем искат да са отделно , хем пари чакат , тяхната работа е кой ми ср@ в гащите

10

до ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ПРАКТИЧЕСКИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВЕЧЕ ТЕЗИ РЕГИОНИ ще умрат от глад.

9

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ПРАКТИЧЕСКИ ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ВЕЧЕ ТЕЗИ РЕГИОНИ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ВРЪЗКА СЪС КИЕВСКИТЕ ХУНТАДЖИИ И НЕ СА ТЕХНИ ГРАЖДАНИ. ТОВА САМО УКРОПСКИ МОЗЪК МОЖЕ ДА ГО ИЗМИСЛИ СЛЕД ДОСЕГАШНИТЕ ОБСТРЕЛИ НАД ДОНБАС ДА ИМ СПРАТ И ФИНАНСИРАНЕТО.

8

Анонимен

преди 9 години

Днес казашките дружинки от Алчевск са отмъкнали две бронирани коли на Ощатбанк, докато са били паркирани в клона си. Ти ще изпратиш ли пари по банков път там ?

7

Анонимен

преди 9 години

Киев явно не знае една стара приказка - каквото повикало, таково се и обадило. После да не се оплакват от жестокостта на руската армия. Който сее ветрове, жъне бури!

6

!

преди 9 години

Ще ме прощавате, но много глупаво поднесена статия.в Източна Украйна плащат ли данъци към Киев? Не, не плащат. Е как да получават пенсии, соц помощи и как да се поддържа нормалния живот? С какво да се прави?Още повече, че е смешно някой да праща пари и да захранва терористите да си развяват байраците! Да изгонят бандитите и руските наемници и всичко ще си дойде по местата!

5

Малкият Иванчо

преди 9 години

След като са се самообявили за самостоятелни държави,защо искат Киев още да ги храни и пои.

4

Зайцев

преди 9 години

Спрели им парите!!! Те водопровода взривиха и без ток оставиха хората там... Позьори кой лъжете?

3

Анонимен

преди 9 години

Киев ОФИЦИАЛНО ПРИЗНА 2-те републики! Днес е и Денят на Благодарността!- Благодарим!

2

дай некой лев батеее

преди 9 години

Много нагли са терористите.Нали.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Да ги прибира Путин по...бързо,докато не са загинали хората от студ и глад.Ако продължава така доста хора в тези райони,няма да изкарат зимата.