53

Анонимен

преди 9 години

Георги да не разводнява темата, а да ходи да пише под новината "Спипаха трима за кражба на кабели..." и там да обяснява, че ромите всъщност са копали, за да засаждат дървета.

52

разбирача

преди 9 години

Ами че те расите са различни, как да са равни? Негро е изостанал в еволюцията човек, няма как да е същия. Между впрочем какво правят черни хора в северна страна?Апропо, черния цвят на кожата им показва къде да се върнат, ще лежат и ще ядат банани в Африка от където са дошли, те друго не могат. САЩ е създадена от белите европейски хора, и такава ще си остане. Нигер е създадена от негро.

51

Анонимен

преди 9 години

Проблемът в мисленето на цветнокожите в САЩ е, че каквото и да се случи, го отдават на цвета на кожата си. Което е абсурдно. Никой не го гръмват, просто защото е черен. Когато вършиш нещо извън закона, цветът на кожата е последното, което някой го интересува. На тези хора трябва да им се обясни, че не сме в средата на миналия век и вече не могат да използват "расизма", за да ги оневиняват.

50

Анонимен

преди 9 години

Ето на Американците майдан.. По примера на Нуланд и Барозо да иде Лавров да даде 5 милиарда на *** за майдана..

49

Анонимен

преди 9 години

Като дадеш права на еволюционно по-низши организми така става

48

Анонимен

преди 9 години

До ГеоргиКажи ми моля те, колко *** (РОМИ) познаваш, които са достатъчно грамотни и образовани, че да заемат по-сериозни постове, длъжности и т.н.?Или ще кажеш, че щото са дискриминирани и не могат да получат образование ли? Напротив - българите са дискриминирани спрямо ***. *** имат повече права от нас, дори всеки ден ги декламират като молитви - знаят къде за какво могат да вземат помощи, къде какво им се полага и т.н.. И правят всичко възможно за да се доредят до безплатния..

47

fsfsf

преди 9 години

Америка е измислена държава, закривай! Русия ще ги смаже.

46

ПП

преди 9 години

До Анонимен. Цялата джаз, рок и блус музика идва от чернокожите. На нея е базирана и голяма част от съвременната популярна музика изобщо. Така че *** може да не са класици, но са едни страхотни джазмени.

45

Георги

преди 9 години

Какво да кажа за сегрегацията на ромите, направете един експеримент, свържете се с брокер на имоти, да си търсите апартамент под наем. Шанса да вид дадат апартамента, е много по нисък когато ви видят че сте с по тъмен цвят на кожата.

44

Протестна невежа

преди 9 години

Братя ***,всички тази вечер на контра протест пред посолството на САЩ в защита на нашите господари!

43

Георги

преди 9 години

Истината е че ромите в България са в Същото положение, както черните в САЩ даже по зле.Много е грозно когато като разберат че си Ром и почват хората да говорят по различен начин по-простовато някак си.В САЩ поне имат черен президен и сенатори.При нас колко депутати са роми, колко роми са началници на полицейски управления, колко роми са директори на училища, колко роми, са декани, ректори в университети.Ние сме най-расистката държава, дори повече от САЩ. Засрамете се Българи.

42

rusnak

преди 9 години

Ама тези още ли бият ***??

41

Анонимен

преди 9 години

Сега расизмът е обратен. Черните искат възмездие.Искат мъст за цялата досегашна история.Ами къде са черните поети, музиканти, художници класици?Аз не се сещам за класическо призведение от ***.Не съм расист, просто питам.Пушкин разбира се е бил мулат, но доста порусчен и доста бял, т.е. бялата кръв е била повече, а черната е била само за цвят.Ясно е, че рушенето на устоите е дело на масоните. Те като дадат някой лев на черните да се напият и ето ти погром.Комунистите да не се радват.

40

Анонимен

преди 9 години

Путин трябва да прати сенатори да подкрепят справедливия и демократичен протест в САЩ.

39

God

преди 9 години

Няма как бивша робовладелска страна да не е расистка. Бил съм в САЩ и истината е, че белият човек там си е бял човек. Също така е истина и, че ако не спазиш полицейско разпореждане, ще те думнат независимо бял ли си или черен. Съмнявам се, че са гръмнали черньото без причина. Спазваш ли закона, няма и да разбереш, че има полиция и нямаш никакви проблеми. *** постоянно искат от обществото повече отколкото дават.

38

до 57

преди 9 години

"Брей как са сте загрижили за черните в Америка, а да кажете нещо за *** в България? Пак ли сте така загрижени за тях"Брей как обърна палачинката, когато се подпали любимият ти САЩ. Мислиш ли, че като оприличиш черните на ***, ще ме накараш да ги намразя и да приема действията на полицията за справедливи? Много елементарен ход, но съм сигурен, че при други обстоятелства, щеше да ги защитаваш и да обясняваш, че това в САЩ не може да се случи, тъй като са мултиетническа нация.

37

Про-руски сепаратист

преди 9 години

До bomb Vietnam againВиетнам Виетнам ама май за сега само Виетнам им показа какво е война .

36

bomb Vietnam again

преди 9 години

кога?

35

мм

преди 9 години

къв расизъм бе? порно не гледате ли?

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38""детето" за което спомена представлява двуметров 18 годишен гангстер тежащ около 100 килограма.Ако такъв започне да ти нанася удари в лицето докато те държи за гушата ти със колко патрона къде би го застрелял?