78

проруска

преди 9 години

ПОРЕДНАТА *** ПРОПАГАНДА!

77

Маркс

преди 9 години

Пропускате в разсъжденията си, че украинският проект не е евро, а щатски проект. ЕС най- накрая стопли реотана, че чичко Сам прави помен с чужда пита, в случая някакви си 500 милиарда европейска пара, които ЕС трябва да налее в алчните гърла на укроолигархията за да се нормализира икономиката що годе. Украина се превърна в поредното хамериканско фиаско, пфу!

76

Анонимен

преди 9 години

OBICAITE RUSIA I TIA SHTE VI POMOGNE,KAKTO E KAZANO V EVANGELIETO,, OBICAI I SHTE TE OBICAT".AZTI VIARVAM I TI MI VIARVASH.

75

Политически АНАЛизат

преди 9 години

Русия можеше да сключи сделка с Янукович и Украйна да не влиза в НАТО.Едва ли имаше украинец който тогава щеше да бъде против това мирно разрешение на промяната.Но Русия предпочете със сила да наложи интереса си в Украйна и това катализира сделката на Украйна с ЕС и САЩ,за да запазят относителната си цялост и търсещи защита.русия е в изолатора и тя предизвика това и положение и ще си търпи наказанието до като не стане послушното пуделче прецакано за пореден път.

74

Волгоградския

преди 9 години

Ех тез Руснаци значи не случиха на президент де да беше кат наш *** до сега не Украйна а до лондон щяха да са стигнали братята рашки. Учете се товарищ Путин учете се. (Сарказьм разбира се)

73

veni

преди 9 години

До Българин. РЕСПЕКТ ЗА ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ !!! РУСИЯ НИ Е СПАСИЛА ОТ ВЕКОВНИТЕ ТУРСКИ КЛАНЕТА !!!! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !! СЛАВА РОССИЯ !!!

72

Леле че народ

преди 9 години

До majorski Само че се обръща срещу ЕС това В Украйна мноого няма да издържат още дълго на демократизацията и ще тръгнат на Запад А на ЕС ,му е само до милиони нови хрантутници и престъпници като украинците ЕС си вкара с Украйна автогол от задна ножица

71

да здраствует Путин

преди 9 години

Руската икономика е във своя възход,рублата се обменя 50:1$.На пловдивския панаир на руския щанд имаше една гола рускиня с кутийка на земята просеше стотинки. Путин си направил скафандър за да се предпази от ебола от ползван презерватив на Обама..ха..ха

70

Анонимен

преди 9 години

Малките соросоидчета, не могат и ден да изтраят без дозата си от апетитни и вкусни фекалки. Ех тези соросчета значи:))Ето спокойно, спокойно, не се бутайте соросчета, чичко Шорош ви пуска още една хубава, обилна, ароматна порцийка. Ама как ухае само, ауу, вече ги чувам малките соросоидчета как със ситни стъпчици са се втурнали стремглаво, ама направо се бутат и спъват един друг. Спокойно, спокойно, наредете се сега с с чинийки и лъжички и ам ам, шорошовите малки ненаситницит те, ха ха ха...

69

0

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАПък тебе не те щат в уса-та!!!!!

68

majorski

преди 9 години

напротив ...нито ЕС ..нито Хамерика имат интерес хаоса в Украйна да престане ..фактически Америка и ЕС с нахлуването в Украйна нахлуха в Русия...и това те го разбират много добре ...украйна ще е в хаос следващите 20 години и за Евроейски съюз да забрави ...така Русия е под напрежение ....и ЕС и Хамерика винаги имат повод да се сърдят на Русия ......

67

456

преди 9 години

До Азиатски ценностиТалахаси. Двама души са пострадали в следствие на стрелба в Щатския университет на Флорида в САЩ.Копирано от standartnewsАбе кво да ти кажа..........американски ценности:)))))))))))

66

анализатор

преди 9 години

Не се бойте!Идва 01. 01. 2015 г.пред управляващите *** на краварската държава стои папка с два варианта:- мизерия, бедност и разцепление на краварските щати и световен съд за ***;- световен въоръжен конфликт; В крайна фаза и ядрен;КОЕ ЩЕ ИЗБЕРАТ НЕ ЗНАМ!

65

Азиатски ценности

преди 9 години

Инцидент с наръган мъж стана на Павелецката гара в Москва. Пререкание в чакалнята завърши с кръв. Причина за конфликта станала забележката на един от пътниците, очакващ влака си. Той помолил седящите до него мъже да говорят по-тихо. Вместо да се вслуша в молбата му, единият от тях извадил нож и без да му мигне окото прерязал гърлото на непознатия, съобщава Lifenews.ru.

64

3

преди 9 години

Германците открито са против членството на Украйна в ЕС и НАТО, другите са пас само че то е ясно защо са пас щото не смеят да кажат на глас, че опита да наритаме Русия от Урайна се превърна във фиаско.Сега на дневен ред не е Украйна, а възстановяването на отношенията с Русия.Интереса клати феса от споразумението с Украйна вече файда няма рудата и въглищата ги държат руснаците, военната база в Крим - също.Западът няма да воюва за тях.Голът е в нашата врата.

63

2

преди 9 години

и това е повече от очевидно донорска конференция за Украйна няма да има прочетете какви са аргументите и ще видите, че по същество отказахме на Урайна помощ фореверОще в първата си реч Юнкер каза, че следващите 5 години разширяване няма да има, Порошенко шикалкави и отложи влизането на споразумението в сила, щото той пък иска да има покана за ЕС (това искаше и Янукович, но няма да има),

62

1

преди 9 години

Големи сте ми смешки - някой вярва ли наистина, че срещу Русия ще има истинска война, било то и търговска?Зад привидната безпринципност на поведението на Запада стои всъщност един много *** принцип - ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА!Путин направи класически политически ход - направи сделката на ЕС и САЩ с Украйна лишена от икономически смисъл - отцепи Крим и индустриалния Изток. Остатъкът не е нужен никому.

61

анализатор

преди 9 години

Ще се промени ли нещо като ми триеш коментарите?

60

Българин

преди 9 години

с уважение към старите руси за това , че техните дядовци и бащи дадоха живота си за нас и свободата ни независимо , че това стана късно решение на техния елит , покланям се и с респект към хората преминали толкова републики за да дойдат и умрат в нашата земя по най безстрашния и смел начин , искам да знаете братя , че аз ще помагам на вашите деца и внуци докато съм жив и моето поколение ще възпитавам така , един да прочете посланието ще умра спокоен със съвестта и повелята на дедите ми , амин

59

рубладжия /русофил/

преди 9 години

След матушка Русия, таварисшч Путин и Партията... - най-много обичам своята мила Родина - Република България