24

BG

преди 9 години

Между другото аз чух че когато в Карлово изпращали поредния батальон в Афганистинан (там за сведение нямало напуснали :))) новия министър се обърнал към тях не със "Здравейте воиници" а с "Мараба башибозук" :)))))Това са военните които пазят България" - отиват там заради тлъстата заплатка, мисийките в чужбина и възможността да гушнат 20 заплатки на 40 г и след това да хем да работят хем да получават пенсийка.Утре като стане война - пак "цивилните гарги" ще трябва да спасяват положението !

23

военен пенсионер

преди 9 години

През 1978г напуснах техническата си работа в едно предприятие и станах военен.Всички приятели ме обявиха за луд.След няколко години започнаха да ми подхвърлят,че военните взимат по една шапка пари а на въпроса ми-защо не станете и вие военни,отговаряха,че не са луди...След като минаха почти 30г и се пенсионирах ми коментираха пенсията,че била добра...Какво искате в същност защото не разбирам-нали аз бях лудия с натрупани няколко хронични заболявания през тези години...защо ми завиждате?

22

демократ

преди 9 години

Волен и Сергей не са полагали клетва.Трябва да им се връчи повиквателната.

21

Най-милото им

преди 9 години

Те освен годините, трябва да премахнат и 20-те заплати, а също и високите им хайляшки заплати да станат минимални заплати.Време е сега платените пишман-патриотчета да отидат да служат на родината си, а не да правят хулигански изцепки, под предлог, че го правят за милата ни родина?!...

20

Бивши Ракетни Войски

преди 9 години

Недейте, писа за Българската Армия, че ми е Мъка на какво я направиха...

19

Нов старт за Нас!

преди 9 години

Време е... За да удариме престъпно-крадливата хунта... Да спасиме част от България поне...

18

r3v0lv3r

преди 9 години

За американците служат с радост, защото взимат доста добри пари в Авганистан и Ирак.

17

някой

преди 9 години

До КристиянЩото... чест и достойнство не винаги се яде приятелю. Когато е задоволен един минимум за прилично съществуване ще има и кой да служи !

16

Елена

преди 9 години

Е то ясно за какво са били там, след като са напуснали като са разбрали че няма да гушнат 20 заплати на 45г и после да получават пенсия и да си работят... Тъкмо се е изчистила армията оттакива...

15

Запасняка

преди 9 години

Абсолютно никой не иска да служи на американците, бе, само крайно пропаднал финансово човечец, ще се наеме да служи на гнусните американци.

14

Анонимен

преди 9 години

Никой няма нужда даже да воюва, като гледам снимката жал ме хвана :( може да ни купят директно.

13

партиен член

преди 9 години

Нали имаме или по точно имахме военни училища , школи и академии? И да търсят военни?Не съм се интересувал но щом търсят явно вече нямаме такива.Всеки който е служил знае че имаше такива дето ставаха военни само заради изгодата. Но имаше и такива за които това беше призвание и чест, имаше и сигурно има офицери и войници с достоинство но, къде са и защо не са в Армията?

12

Кристиян

преди 9 години

НА СНИМКАТА ВИЖДАМ СУМАТИ ЧАЛГАРИ, И НЯКОЛКО ДАМИ ЛАПАЧИ. ТЕ СА ТАМ ЗАРАДИ ПЕНСИЯТА А ИНАЧЕ СЛЕД РАБОТА 100% ЕДИНИЯ Е ДИЛЪР ДРУГИЯ КРАДЕЦ, ДАМИТЕ УХАЖОРИ. ПО МОДЕРНО "компаньонки"

11

Анонимен

преди 9 години

като гледам униформите паветата знамената всичко е от преди 100 години. Та дори и шапките, държава в Европа в НАТО и EU... не народ а *** сме, който и да ни го каже е прав. Яд злоба завист имаме само... каква ти армия. Човек който не признава успеха на другите.. остава ***.

10

Шаран -БГ

преди 9 години

Направете Сталийски отново министер на войската и той ще направи найдобрите икономии и продажби на военни имоти..той е спец.Жеина му имаше в КТБ 20 милиона, сина му само 10 милиона лева. Вай горкия той нямаше и лев! Направете заплатите им около минималната, пенсионирайте ги на 70 години и всички ще се юрнат да загиват за свободата на България във Камбоджа или Афганистан!

9

r3v0lv3r

преди 9 години

Какво може да се очаква от хора, които си избират работата, само защото им дава право на ранно пенсиониране.

8

Аха

преди 9 години

Напускат значи? Нищо чудно, то в армията ходят само тарикати дето ги мързи да бачкат, и гледат да си хванат пенсийка на 40 години още! В полицията е същото положение!

7

до 5

преди 9 години

*** и се хвани, какво чакаш

6

Анонимен

преди 9 години

Каква армия? Важното е чингя да има. Да се збират рушвети и да се осигури спокойствието на али баба и двеста и четиридесетте разбойника, в едно с хелектората.

5

Анонимен

преди 9 години

нали няма работа е? От тази работа по хубава здраве му кажи, цял ден поркаш ракия и чакаш да се пенсионираш.