44

мдаа

преди 9 години

В Русия запонаха гладни бунтове , но в нашите медии няма инфо....що така другари - джурналисти от ДС?

43

а?

преди 9 години

Норвегия губи от цените на петрола. Кувейт - също. Саудитска арабия - също. Либия - също. Венецуела - също. Нигерия - също. Катар - също. Оман - също. Обединените Арабски Емирства - също. Вие да сте видяли статия на дойче Зеле за това, че те губят?

42

хахахаха

преди 9 години

Най- смешното е, че големите играчи в Русия не се обърнаха срещу Путин както мислеха западналяците, а го подкрепиха. западналяците си мислеха, че руснак се купува с айфон. ***.

41

Анонимен

преди 9 години

О БАММА - МАЛИИИ СТРАХ И ПАК СТРАХ !!!

40

АНТИ

преди 9 години

до МарксХитро еврейче си Ти!

39

вера

преди 9 години

"Неприемливо е в 21 век някои страни да се опитват да предначертаят със сила границите на Европа или да извършват военна интервенция просто защото не харесват решенията, взети от техния съсед", каза Байдън, цитиран от Франс прес.... Чакай че не мога да се сетя това Косово като го направиха как се казваше държавата дето пускаше бомби над мирни граждани в Белград?!... Не мога да се сетя нещо... Ама явно не съм само аз.

38

хахахаха

преди 9 години

китайците увеличават ядрените си бойни глави от 85 на 100. Да пазят газта от Русия от демократичния джо байгън.

37

Евгения

преди 9 години

До АнонименТебе никой не може да те спаси, даже в "Свети Наум" на 4-ти километър са се отказали.

36

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 54 Абе и Наполеон и Хитлер са си казвали така,опитали са се да побутнат Русия и резултата и бил плачебен за тях Инак ЕС за половин година загуби 5 млрд. $ от санкции А 2015 а? 10 млрд. $ загуба за ЕС,като не броим ,плащането на укр. газта ,войната в Донбас и т.н. ЕС изгубиха един голям пазар и при тая жестока конкуренция ,ще увисне след няколко години Кой ще им купува зарзавата 2015 а?? То тая година имаше бонтове ,а какво ли ще стане следващата

35

Евгения

преди 9 години

*** той рокфелер ВЪОБЩЕ не е олигарх....

34

минаващ

преди 9 години

Дреме им на руснаците за американските интереси. Те си имат свои.Преди малко говоршх по скайп с мои роднини, работещи в Москва. Според моите роднини руснаците не само, че ще отговорят подобаващо, но и оттук нататък ще направят Азия най- големият военен играч, а оттам янките са обречени! Настроенията сред обикновените руснаци, всеки от тях със спомени за свои роднини за загинали през втората световна война са толкова категорични, че джо байдън не го виждам!

33

ля ля

преди 9 години

не е хубаво да режеш клона върху който седиш госин Пирошенко :)

32

Леле че народ

преди 9 години

Не писаха ли подобна статия няколко дена преди тази???????? Инак според приетата резолюция на ООН ,против обожествяването на нацизма са гласували освен Русия още 114 държави,55 са се въздържали ,а САЩ ,Канада ,Украйна са гласували против Ясно е кои са нацистите и кои им ръкопляскат

31

Веселяка

преди 9 години

До АнонименА защо не писа когато долара от 2,60лв. се срина и стигна лев и половина и замириса на урина?

30

Анонимен

преди 9 години

Зависим от някакви изкуфяли старци,които карат на Виагра и се мислят за мъже.

29

до 40

преди 9 години

"Злото си има име и то е САЩ ,а надеждата на хората срещу това зло е Русия"АБЕ НЕ ВИ ЛИ ПИСНАХА ТИЯ ПРОСТОТИИ БЕ !???В ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЖИВЕЕШ - ЗАСРАМИ СЕ !!!

28

Циганин

преди 9 години

Само 7500 руснака в Украйна и да стряскат тъй Киев )и Вашингтон -а какво остава ако влезе армията на Русия в Украйна днес-то утре ott в Киев )

27

Маркс

преди 9 години

Хубаво, пишете кво си искате. Аз няма да ви се мешам и да ви подавам реплики, ще се видите колко струвате и сами.

26

Анонимен

преди 9 години

Навремето аз който съм от репресирано семейство от режима преди 10 ноември 89.г ,когато дядо ми беше убит от народния съд ,а след това баща ми беше въдворен в лагера Богаднов дол,а аз като (неблагонадежден) ми беше отказано висше образование и ме набутаха в трудови войски ,ми бяха казали,че ще дойде време когато ще симпатизирам на Русия и ще ненавиждам измамата САЩ щях да се изсмея ,сега обаче това е факт .Злото си има име и то е САЩ ,а надеждата на хората срещу това зло е Русия

25

Маркс

преди 9 години

Ей, много ви моля, да си имаме уважението! Когато пишех Слава на Новорусия и ме обвиняваха в държавна измяна, не смеехте да шукнете. Спрете с това *** и онова- ***. Исраел и евреите са единствените ни приятели в този момент, спомнете си на детската Евровизия, как братушките загърбиха нашите деца, ако и Крисия да пееше като Ангел! Бъдете разумни българи, щото обърнете ли ме, ще ви рендосвам като краставици за таратор, аз от Раша пари не съм взел и договор с ГРУ нямам. Пфу!