26

Циганин

преди 9 години

Какво донесе на Украйна режисирания и спонсорирания от САЩ"Майдан"?1Спад на БВП -5.1% до 7%,2.Намаляване на пром производство-9.4%,3Обесценяване на гривнта-50%,4 Падане на доходите -29%,5 Инфлация-20-25 %,6 Ръст на дър дълг с 26%,7 Проблеми банковския сектор -14 % заем ,8 Дефицит бюджета -към 20 милиарда ,9 Дефицит на газ .10 Разрушване на външната търговия -минус 1.3 милиарда за 8 месец с Русия .Юисковитките които раздаваха американците на Майдана струват доста скъпо на Украйна ! А Джо...

25

Анонимен

преди 9 години

1-31 изписахте ли вече всички глупости за които се сещатеОдисей 1

24

интересно

преди 9 години

Не знаех, че щатите са патентовали интервенциите, преначертаването на граници, свалянето на неудобни правителства и подмяната им с марионетни.Може би американците искат да им се плаща лицензна такса за тези дейности.

23

Анонимен

преди 9 години

Абе тия кравари не могат да се справят с 30-40 хиляди джихадисти от ИД,тръгнали с Русия да се заяждат.Не разбраха ли,че вече са бита карта.

22

Анонимен

преди 9 години

Без подкрепата на цивилизованите страни Украйна не може да се освободи от лапите на кремълската клика.

21

демос

преди 9 години

САЩ и Русия са един дол дренки-мутрите на света...

20

Анонимен

преди 9 години

I NA MEN DODUKA MI OBESHTA RABOTA,AMA ZAMINA V BRUKSEL.....

19

Анонимен

преди 9 години

Тоя освен нагъл е и много *** - в началото на ЗИМАТА украинците се интересуват от други неща.

18

Анонимен

преди 9 години

Краварските напъни вече са интересни само за сценаристите в Холивуд.Нормалните народи по света вече не ги бръснат за сливи.Не говоря разбира се за индивидите от третия пол.

17

Спас

преди 9 години

На тия им обещават повече отколкото на нас в зората на великата демокрация....................кораб с вмирисана царевица........:))))))))))))) После ще им изкарат тези 3 милиона, през .............тецовете:))))))))))))))))))) ..20 милиона са си отново подкуп за "НАШИТЕ ХОРА"!!!!

16

проруска

преди 9 години

Кой го казва? Арогантен, нагъл и нахален!!! Що не слезе днес от колата си да го кажеш на Украинците?

15

Анонимен

преди 9 години

Джо, я сподели как синчето ти Хънтър влезе в борда на директорите на най-голамата газова компания в Украйна- Бурисма Холдингс? Как така точно сина ти стана директор и как така точно, след като майдана превзе властта в Украйна? Случайност? аххаха

14

Анонимен

преди 9 години

САЩ отказаха цялата си покрепа за Наакашвили, отказаха му виза да си харчи откраднатите милиони сега му предстои затвор в Грузия итака предупредиха хунтаджиите каквоги чака ако не си свършат работата - свършена работа се брои разбита Новорусия,постоянни конфликти на границата на Русия, които да породят многоочакванитепротести в Москва, разпадането на Русия и голямата хапка Сибир да отиде в Американските концерни.

13

Анонимен

преди 9 години

А съществуването на юдо-масонската империя на злото,наречена САЩ е още по-неприемливо.

12

непукист

преди 9 години

Нагъл ,по-нагъл ,най-нагъл ,САЩ.

11

К32

преди 9 години

Руската агресия в Украйна е неприемлива, заяви един представител на една държава,която никога и никого не е нападала,грабила или убивала.

10

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** е пратен при в Украйна да " насъсква кучетата'

9

Овченко

преди 9 години

Демек, ако слушате и се пънете на Русия и ни продадете без пари това, което ни интересува, ще ви дадем заем на актуални за Украйна лихви (около 25%). Ама 20 млн. са не смешна, а обидна сума за Украйна. Обикновените хора днес овикаха Порошенко и не ги чака добро с новия им приятел.

8

Анонимен

преди 9 години

Още с пукването на зората на 21 век започнахте окупирането на Близкия изток и не сте се спирали и до днес. Да вземе и Путин да окупира държави, без да променя границите им, заменяйки местната власт с послушна, като вас Байдън. Предполагам тогава няма да има проблем?

7

България НАД всичко!

преди 9 години

Байтан... Чобанино... Верно тая вашта ху***ня наррп верно работи!!! Издавихте ни тая година... На па Братухите с техната ви затрупаха със снег... Въпрос.на време е да напуснете Европа...