43

ТТТ

преди 9 години

Според устава на НАТО--ние сме окупирани,щом има база на НАТО--значи сме окупирани от НАТО и нямаме собствен суверенитет.

42

не се сърдете

преди 9 години

Не се сърдете на Столтенберг! Той само изпълнява поръчката на шефа на света, Обама, да насъсква срещу Русия!

41

Щерев

преди 9 години

Добре че сме в НАТО .С такъв могъщ съюзник никой няма да посегне на Родината ни.

40

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Как е рублата бе таварисшчи... - шава ли, шава ли...

39

Анонимен

преди 9 години

АЙдееее сега вече сме в първите редици за атентати от страна на ИД и останалите ***......а да ви е честито роби американски......

38

Анонимен

преди 9 години

ПОВЕЧЕ БАЗИ НА НАТО,ЗА ДА СЕ ПАЗИМ ОТ руските ***.Те са ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ.

37

анонимен

преди 9 години

Каквото и да говорят, резултатът е ясен - разбутват региона ни в по-краткосрочен или по-дългосрочен план.Явно няма да ни се размине с това да станем огнище на военни действия.Жалко, имахме мир и спокойствие поне в това отношение.След колко ли време ще започнат изпълнението на плана си, чиито първи стъпка вече са направени?Въпросът е не дали, а кога.

36

Щерев

преди 9 години

КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли

35

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 38 Искаш да кажеш заробили 2 млн. евтина работна ръка То и се вижда де,малко да постоят и дори и български забравят ,всичко забравят Четох статия,как наши емигранти на Острова,даже се отказват от религията си "да можели да се впишат",така че аз не ги смятам повече за българи Ако това ти е голямата кирия,заповядай Инак тия митове,че емигрантите хранели България са пълни глупости,много малко са тия дето наистина помагат на семеиствата си в БГ

34

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Дори да агонизира - сибирската мечка не пуща жертвата си... - дере и хапе със зъби /справка - Украйна/... - слава богу, че ние се отървахме...

33

Анонимен

преди 9 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ *** КАТО ТИЯ УБИЙЦИ СЕ ИСИПВАТ В БЪЛГАРИЯ--ТАКА НИ ПРАВЯТ ПОТЕНЦИЯЛНА МИШЕНА ПРИ КОНФЛИКТ С РУСИЯ,,,,,,,А ТОВА ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ МИШЕНА ЗА РАЗНИ ТАМ ДЖИХАДИСТИ И ГЛАВОРЕЗИ ОТ ИД ----НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ БЕ...СТРАНДЖА.ЩЕРЕВ.СТУДЕНТА.....Я ПОМИСЛЕТЕ С КРАТУНИТЕ СИ .........

32

Анонимен

преди 9 години

Идва Рождество Христово.На Коледа целия християнски свят празнуваше,само русия и България не празнуваха преди 1989 година.Но на Нова година другарите комунисти пускаха по магазините някое друго кило портокали,които бяха непознат за страната ни лукс,за да разберем какво ни е донесъл руския ,,дядо мраз''.Заедно със ,,свободата'' да дишаме.Рубашки и казачок,примесен с водка и одеколон....Друго си е сега-магазините пълни,хората ще празнуват идването на Дядо Коледа.

31

Анонимен

преди 9 години

ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ

30

Щерев

преди 9 години

42, Аз се чудя защо е толкова ветровито навън а то е от твоите лъжи...ха..ха А Факт ли е че са ги поискали тези пари? Това е важно!!! Защото веднага прозират "братските " чувства на имперска русия.

29

.

преди 9 години

И тръгнали да ни плашат с желания на Русия за влияние на Балканите!Боже, НАТО ни превзе тотално без бой и ни окупира, те тръгнали политики прозападняшки да правят по най- елементарен начин. Толкоз елементарни похвати ползват, че повече от това няма накъде.

28

Анонимен

преди 9 години

"Просто ако има война и Русия спечели всички *** ще бъдете разстреляни."Ето изплюха камъчето-ще разстрелват!Ами няма ли да има лагери бе другари?

27

до 33

преди 9 години

Ха-ха-ха. Големи ...х-м разсъждения, няма що. Че и за 5-ти курс. По какво? ***, при една война може би ти, *** и студентът с разсъждения за 1- клас и неговата майка ще бъдете изпарени. Но важното е САЩ да се кефят, нали?

26

Братска Любов!

преди 9 години

Странджа айде на щерев му направи един "Cum shot in face" нали, сте демократи???

25

Shark

преди 9 години

Да ви е честита новата окупация.

24

Анонимен

преди 9 години

Още няма нито едно писание ,в което да са употребени задължителните ЕВРОГЕЙОВЕ И АМЕРИКАНСКИ ПЕДОФИЛИ.Другари ,спазвайте дадения ви рецептурник и включвайте тези думи освен СОРОСИДИ и Хамериканци.