173

Анонимен

преди 9 години

Ох, щях да си разсипя кафето... Моля, не гледайте от 13 снимка нататък, очите ме заболяха, душата ме заболя, кой е организирал нашенския конкурс, журналистите много моля разнищете този въпрос, не може от името на България да се изпраща на международен конкурс такова извращение. Това няма нищо общо с "достойна омъжена българка"!

172

ДУЗ

преди 9 години

всички са изпратили карсиви жени там а ние уруд

171

КОЙ???

преди 9 години

КОЙ? КОЙ? КОЙ ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН И УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ ПУСНА ТОВА ЧУДОВИЩЕ НА ТАКЪВ СВЕТОВЕН КОНКУРС?!?!? КОЙ? КОЙ И КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА, КОЙ И КАК ГО Е НАПРАВИЛ И ЗАЩО? КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО И ДА ЖИВЕЕШ С МИСЪЛТА, ЧЕ СИ ПРАТИЛ ТОЗИ УРУНГЕЛ ДА НИ ПРЕДСТАВЯ КАТО НАЦИЯ ПРЕД СВЕТА? КОЙ БЕ? КАКЪВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ? С ПАРИ ДА МЕ ЗАРОВЯТ НЯМА ДА ГО ПРИЧИНЯ ТОВА НА БЪЛГАРИЯ!!! КАКВИ *** ИМА ВЕЧЕ ГНУС МЕ Е! КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА - ДА СЕ НАМЕРИ И ОСЪДИ НА БЕЛЕНЕ ДА ГНИЕ!!! КОЙ???

170

Анонимен

преди 9 години

Моля, Българка (186) да не обиждате крокодилите! Те са направо симпатични пред ...нещото на снимката!

169

Анонимен

преди 9 години

Къв е тоя урунгел ?

168

рич

преди 9 години

Какъв коментар може да напише човек като гледа тази грозна жена в конкурс за красота ?Просто е без коментар !

167

Анонимен

преди 9 години

Първо Кончита Вурст, след това немските журналисти с цици, сега това недоразумение - какво следва ? Баси :)

166

БЪЛГАРКА

преди 9 години

Срам ме е ,че съм Българка,като видят този крокодил ,*** доказвай ,че нямаш сестра и не е ку-ва.

165

шдхк

преди 9 години

До АнонименЩеше да се класира по-напред от това нещо

164

шдхн

преди 9 години

Абе тази замина и крокито от миналата година. Аз като я гледам на снимка се плаша, а представете си да се събудиш сутрин и това да се дзвери до теб? Те защо втория и мъж е починал от сърдечен удар.

163

ОТВРАТ

преди 9 години

Това мъж ли е, жена ли е, херма ли е ...Прилича ми на някаква *** претърпяла куп пластични операции и станала *** на мъже да за си ги плати!Е такива ли изпращаме на конкурси, тя/той/то няма нито визията нито достойнство и умствени качества...Айде избирайте още Златки, Кузкови и такива *** и после се чудете защо момичетата подражават и стават разменна монета" ......

162

бб

преди 9 години

Тая ако се Яви на Кличко, той сам ще падне по гръб! Трябва да се издири ***, което е организирало явяването на това същество на конкурса от името на България и да си получи заслуженото.

161

Анонимен

преди 9 години

Да беха пратили Елза Парини - по голям келепир щеше да има

160

Анонимен

преди 9 години

До дядомразКолкото и грозно да звучи ,да така е.Това е съвременната българка.

159

Анонимен

преди 9 години

Явно този Желев, мъжът на крокодила, много мрази себе си. Но защо тябва и целият свят да му се смее и подиграва, че покрай него и на нас - останалите българи, дето нямаме нищо общо с този пошъл цирк?! Голям мазохист!!!

158

diavolcheto

преди 9 години

Светът, не само Европа, вече свикна да се излагаме: с всичко!Добре, че има Лили Иванова, ансамбъл за художествена гимнастика, Крисия, Хасан и Ибрахим, Бербатов и още една мъничка частица от талантливи и успели хора, за да има И капчица хубаво, с което да свързват страната ни!А това нещо, на снимката, е поредната порция смях и срам. За България. Много ми е болно. До кога така?

157

АЗ

преди 9 години

И МОНИТОРА МИ СЕ ИЗЧЕРВИ ОТ СРАМ КАТО ГО ОТВОРИХ..УЖЖААССС..ДАЙТЕ ДА ГО ПРОДАДЕМ КАТО ЗАПАЗЕНА МЯРКА ЗА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО..АКО СЛОЖИМ ЕДИН БАНЕР С ТОВА ГРОЗНОТО НА ИЗТОЧНАТА ГРАНИЦА НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ..НАПРОТИВ ЩЕ БЯГАТ ДО ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН ЧАТ ОТ ТОВА СТРАШИЛИЩЕ

156

Анонимен

преди 9 години

а България се слави с това че има едни от наи хубавите жени,но тая ни развали славата отвсякъде

155

Анонимен

преди 9 години

стига бе,това не може да е истина,и в какъв политически живот е участвал тоя киборг.поне аз не съм я чувал нито виждал а следя постоянно политическите новини

154

Нямам думи

преди 9 години

Съжалявам, че го казвам,но по-гнусно същество скоро не бях виждала.Това нито е държание на жена, нито визия,камо ли Мисис Бг.Страшно е , на къде отиваваме...