6

Анонимен

преди 9 години

Айдее, отново се започна с дивият популизъм.

5

Евродепутат

преди 9 години

Абе прости червени ***. Който от вас е ходил в Западна Европа е видял , че няма такова нещо , спиране на кола за проверка . Само ако има катастрофа идва полиция . Другите нарушение се регистрират от камери. Тука всеки *** от КАТ те спира и пита - к,во пра,им сеа..а .

4

край

преди 9 години

Видехте ли колко е лесно. той като беше главен секретар - нито лев не вземаха полицайте. Хора тоя с фурашката ако довечере не отчете на началника си 100 -200 лв. утре го пращат е горно *** да варди черешите. Това е система за издръжка на полицията а не нещо инцидентно. Пък ако искате вервайте на картофения генерал.

3

Анонимен

преди 9 години

Abe Boiko, znaesh li kolko sa nagli nqkoi katadjii, durjat se kato mutri i vse edno si im dlujen s neshto

2

KOKO

преди 9 години

В световната история само диктаторите се връщат на власт или държат властта няколко мандата.Задайте си въпроса дали България е домократична държава

1

шофьор

преди 9 години

Браво на Борисов . Само това да направи има допълнително още 2 милиона гласове . Като построи и магистрала Хемус има още 2 милиона и става най обичания политик в България. Сега другари ще ви попитам защо Станишев не въведе такива строги мерки , и ще ви отговоря , защото БКП-БСП-ДС са най големите крадци в България .