9

Haha

преди 9 години

Вече нищо не може да ме учуди!

8

Анонимен

преди 9 години

Един ром казваше,че не работи физически труд,защото с х@* си си изхранвал челядта.Настройката им е,че децата им като пораснат,ще му носят приходите и той ще разпределя парите според потребностите.Изключенията са много малки.Време е като в Китай,да им се ограничи раждаемостта ,ако не са образовани,безработни и неспособни да си отглеждат поколенията.Това не е расизъм.

7

Анонимен

преди 9 години

Когато преди 60 години бях във втори клас, една от съученичките ми напусна училище и се ожени, а после като отличник в следващите класове трябваше непрекъснато да помагам в уроците на две съученички , едно туркинче и едно *** , и двете се ожениха в шести клас !, Когато завърших висшето си образование и се ожених, те вече имаха внуци !

6

Анонимен

преди 9 години

10-15 deza-tova sa balgarski deza,koito shte prdstaviat balgaria na evroviziata.vie balgari ne moge da pee,moge da radva se na cugd muzika.

5

Анонимен

преди 9 години

Точно така, в България е гадно и не ви оценяват. Марш всички към Германия, шнел, шнел!

4

34

преди 9 години

Не си пускайте децата да учат.Няма файда да се учи в България.Виж зам. министъра е учил човека,ама нали е с турско име,не го искат.Значи няма смисъл от учене.

3

Анонимен

преди 9 години

"Жена от Столипиново признава, че е изпратила децата си в Германия, защото там детските надбавки са по 800 евро за дете, а в България сумата е едва около 17 евро."Дами и господа, днес имам повод да отворя уискито и да запаля една пура, току що зърнах бъдещето и видях светлина в края на тунела.

2

Анонимен

преди 9 години

А честно ли е цвъкате по 10 деца и да доите държавата, за да се излежавате по цял ден?Били ги карали да си изцапат ръцете с РАБОТА моля ти се, за да получават помощи... ах горките!

1

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям с две ръце ромите, които си пращат децата и тях самите в чужбина. Нека да помогнем на всяко едно братско *** семейство да се изнесе от България.