16

Стига

преди 9 години

Ще престанете ли да пишете простотии поне под подобни новини. Те са представители на държавата ни и са представиха добре. България е на всички български граждани, без значение религия и етнически произход, това че се опитват да ни насъскват едни срещу други не значи, че не трябва да се радваме на успеха им. Те са отишли там да пеят не да определят кой какъв е и откъде е. Свършиха си работата и поздравления за тях, дано да имат светло бъдеще пред себе си и по-малко "срещи" със завист и омраза.

15

Анонимен

преди 9 години

Двете турчета изглеждат по българи от много като вас дето плюете тук и за годините си са дали повече за страната от колкото вие до сега драги ми Иване, Драгане и Гроздане !

14

Анонимен

преди 9 години

До добре амаЗА ТОВА ПЪК ИМА ПО БЪЛГАРСКИ.

13

добре ама

преди 9 години

не съм чул още някой хасан или ибрахим да ни е класирал на първо място на оллимпиада по математика, то затова и медиите ни не обръщат внимание на истински талантливите деца в тази страна , а само на пошлото и на ориеталския кючек

12

Без илюзии.

преди 9 години

Не схванаха, тъпите ***, изобщо за какво иде реч. *** от музика разбира ли? Може само да смърди!

11

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА ДЕЦАТА.

10

БРАВОС

преди 9 години

БРАВОС!!! Другата година да си пожелаем успехи с Мохамедчо, Ислямчо и Салито. Благодаря и успехи!!! Това са талантите на бъдеща Бг. Стискам палци! Аш колсум

9

МИРО

преди 9 години

До Alek: ДА ,ТОВА СА НАИСТИНА ДОБРИ НОВИНИ И ПОКЛОН ПРЕД НАЙ МАЛКИТЕ НИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ГЕНИАЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ! УЧУДВА МЕ САМО ФАКТА , КОЙ СЛОЖИ ПОРТРЕТА НА КУБРАТ ПУЛЕВ РЕДОМ С ТЕЗИ МИЛИ ДЕЦА ПРИ ПОСРЕЩАНЕТО ИМ ИЛИ НЯКЪДЕ СЛЕД ТОВА И С КАКВА ЦЕЛ ? ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН СТАНА ЯСНО ,ЧЕ ПУЛЕВ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПОДГОТВЕН ЗА ТАКАВА СРЕЩА И МУ ТРЯБВАТ ПОНЕ 7-8 ГОДИНИ ПОДГОТОВКА ЗА НОВА СРЕЩА С КЛИЧКО ,АКО ТОВА Е ВЪЗМОЖНО РАЗБИРА СЕ !

8

Анонимен

преди 9 години

Дългият се гордее с теб колкото *** и баща ти, Криси! Имате като дъщеря!Успя да развълнуваш цял един народ!

7

Анонимен

преди 9 години

бравос, иначе на мен въпросната детска евровизия ми хареса повече от другата

6

Джамия

преди 9 години

Браво на продуцентите!!! Прекрасна българска извадка сте сътворили. Ще се прекръстя и аз на Нурейджан Сюлейманова, и ще се състезавам за Румъния. Досега не бях чувала Христина или Иванка да се състезава за Турция..... Защо ли?

5

Alek

преди 9 години

Здравейте , ето това са новини които трябва да са на първа страница и да им се отдели внимание .Поздравления за Крисия, Ибрахим и Хасан .БРАВО.

4

Анонимен

преди 9 години

"Ще бъде чалга планета...", що за детска песен е това, Славчо чалгарина да го претрепят с камъни, мда

3

Анонимен

преди 9 години

Гениални!!! Поклон! Очква ги фантастична кариера! Успех,деца!

2

Чалма

преди 9 години

Браво на Хасанчовеца и Ибрахимчовеца! Другият път вземете и Амет, Азис и Тунджай.

1

Анонимен

преди 9 години

Тези деца са толкова чисти и талантливи, направо ми се насълзяват очите, като ги видя