233

АД

преди 9 години

До vanko84БРИКС да не остане без Р...май на там отива, хехех

232

vanko84

преди 9 години

До АдMNOGO SI ZLE TROL SOROSEN PRODAVEN OT PROSTATA PROSTA NEDYGAWA MREVA,

231

vanko84

преди 9 години

давида камара бала мълчи терорист,ей калитко де забравяш за БРИКС -BRICS

230

Ад

преди 9 години

До ДО СОРОСОИДИТЕЩото е психически болен, как да не го е страх човек! Явно в БГ това се приема за нормално, но мене ме Е страх от *** като путин. Историята е пълна с такива като него и те всички завършват по един и същи начин.

229

ANONIMEN

преди 9 години

Gordostta na kameran mu prechi da si spomni kakvo pravi Anglia na folklenskite ostrovi.

228

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да изолира Русия , това са али бали за леваци.. По времето а СССР останалия незападния свят беше технологично изостанал , сега не е така .. Иран съществува вече 35г. в Санкции и Изолация и винаги се намира с кой да търгува..

227

ДО СОРОСОИДИТЕ

преди 9 години

Ей, много ви е страх от Путин, защо така бе?

226

Анонимен

преди 9 години

Путин на една празна маса в Бризбейн-снимка в ГРАНИ.РУ

225

55

преди 9 години

До ЖороТой петрола и преди си беше там,ама света не се е затрил..

224

Киро

преди 9 години

Споко соросоидчета, не се бойте, параноята не не ви дава да спите. Никой не ви обръща внимание, няма да станете по-големи, колкото и да ви се иска да използвате Русия. Русия е много повече от това, което си представяте.

223

Анонимен

преди 9 години

Дреме му на Путин за Обаговата Камерания...Преместил го е.

222

Жоро

преди 9 години

Абе хора не разбирате ли, че всичко е в ръцете на ПУТИН, колкото и да не ни се иска, и газа е там, и петрола е там, и всякакъв вид руда е там, или всички природни богатсва са там.И на мен не ми харесва, но нека да бъдем малко по реалисти.Това е истината.

221

Стария туч

преди 9 години

Тоя е гламав човек !Не САЩ и ЕС са света!Светът е ООН , и това директно Ви го каза Путин !Но кой да чуе ?Да не стане така , че САЩ и ЕС да останат изолирани от света?Решения за санкция на отделна страна може да взима Съветът за Сигурност на ООН и самата ООН !НАТО няма право на такива решения и това със санкциите е грубо нарушение на международното право !Обама вероятно не е учил усърдно правото , срамота!

220

Анонимен

преди 9 години

Не знам кой е прав,защото информацията която стига до нас от новини не е вярна,но войната е най лошото което може да се случи.Мнението ми надделява към САЩ и Европа в този случай,ако изобщо намеренията за спиране на тази лудост са искренни,ама какво зависи от мен...мога само да коментирам в бг сайт.

219

Анонимен

преди 9 години

Да и ще печелят от газта по десетина млрд на година което е нищо. С тази сума може да се изхрани само лихтенщайн или андора. Очертава се гладна зима.

218

55

преди 9 години

До 267 Познай какво ще направи 5000 годишен Китай с Русия щом тя ще продава само на него....

217

до 265

преди 9 години

Заради пундьото Обама, ако президент в Америка беше някой като Роналд Рейгън, досега нямаше да помните кои бяха тези диктатори Владимир Путин и Башар Асад.

216

циганин

преди 9 години

разбирате ли сега защо България е на това ниво? Когато някой защитава интересите на една държава никой не го харесва , погледнете Путин и Обама и двамата си гледат интереса , ако и у нас имаше един политик сега щяхме да сме напред , искам да кажа когато се осакатяваше Козлодуй или енергоснабдяване или стотиците заводи , защото ако ги бяхме запазили сега европа нямаше да ни харесва!!!

215

Анонимен

преди 9 години

Добре че дадохме писменост на руските първобитни пигмеи за да има как да комуникират един с друг.

214

до веселяка

преди 9 години

Веселяк *** да се гръмнеш някъде. Русия е губила 10 войни само срещу Турция, без да броим другите и загуби. Но ако четеш измислената история която Путин обича да чете, вероятно там пише това което ти твърдиш.