86

Маркс

преди 9 години

За да има повече депутати, Сайдера трябва да намери качествени хора и специалисти, а не да си подбутва пошлувковците. Подкрепям Атака, но това джудже едвам го изтърпам, пфу! С тези пари да съм направил партия, която да е от водещите и да съм отървал България от западните колониалисти!

85

Анонимен

преди 9 години

ГербурУшевите в акция "Тефтерче":Изчезнало по време на акция!

84

Анонимен

преди 9 години

Войната срещу Борисов още не е почнала.Убииството на ITспециалиста и изчезването на уликите срещу Борисов и Цветанов са началото на второто им управление.Но този път няма да изкарат дълго.Дано да успеят да въведът задължително гласуване и тогава ще се види,че никой не гласува за такива *** като тия дето сега са в парламента.А войната ще почне.И не с такива мутренско-полицейски трикове,а с идването на половин България на жълтите павета с тояги.

83

Anonimen

преди 9 години

Ot iasni-po iasno.zamislete se zashto im e na tezi koiti sa na vlast da se zanimavat sas sebe si.za tova BSPse spotaivaha do sega,a sega nadavat voi i vriava,zastoto shte stane iasno,che sa falshivi,kato kostinbrodskite biuletini.badete umni i ne im se vrazvaite

82

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакво тефтерче на Орешарски бе идиоте.. ахахаха това герберът е мн тъпо животно.. като няма за какво да обвини другите си пренася собствената глупост и малоумие върху тях.

81

Маркс

преди 9 години

По делата ще ги познаете бе казал Месията.Герб води страната към гражданска война, след което България нама да я има, няма да го има и Герб!

80

Маркс

преди 9 години

Абе ***, защо си мислите, че само вие можете да злодействате безнаказано, много сте хитри ли? *** с ***, всичките ви престъпления са известни и е въпрос на време да си ги платите с лихвите, пфу!

79

Анонимен

преди 9 години

Споко Това е само началото на войната срещу Борисов ....Тепърва предстоят номера достойни за Ц.БалканскиНе случайно един месец мая , *** , местанчо , като един казваха , че Борисов трябвало да поеме отговорност , а те не изчакаха и седмица и ще се опитат да го злепоставят всекидневно и да блокират съвсем държаватА това , че изолираха ДПС от властта , няма да остане ненаказано , а ще му скроят шапката на Борисов , ама не го знам с какъв акъл им се върза да поеме фалирала държава

78

Анонимен

преди 9 години

Другарю Кирил Добрев оставете го това фалшиво тефтерче. Я разкажете как носихте куфарите с парите през границата.

77

Българин

преди 9 години

До Анонимен 82Приятелю , личи ,че не си безпристрастен.Твоят "пост" ми прилича на един виц за краставицата или на оня" крилат лаф"-"вие защо биете ***". Работата е от ясна ,по ясна. Спасяваме нашият човек.

76

Анонимен

преди 9 години

Извинете, ама как така, документи способни да обърнат държавата на опаки ги взима някой си ги вози в колата. Няма ли някакъв ред за доставка, служебна поща, какво гарантира неприкосновенност на документите ?

75

Анонимен

преди 9 години

освен да намери тефтеря министера да възкреси мишо бирата, жена му, и другите избити да не проговорят

74

Анонимен

преди 9 години

Новият вътрешен министър трябва да намери скандалното тефтерче на Орешарски. Това ще е знак за промяната и силата на новото правителство,Иначе пак ще си караме по Станишево-Орешаковски - с нагли лъжи, арогантност и замитане под килимчетоКакво стана с Христо Бисеров, Цветан Василев, Доганови сараи, кой окраде банката - пак ли Борисов е виновен ?

73

Анонимен

преди 9 години

Тефтерчето изчезна точно навреме, за да не може да лъсне че е фалшиво. Същият скалъпен от Мая компромат както Костинбродската афера.Тъпо другари, тъпо. Тези филми вече сме ги гледали.Даже и Бареков не ви се връзва сега както с Костинброд!

72

Анонимен

преди 9 години

Много точно, не трябва да си комунист или седесар и за да не ти стане ясно кой има интерес да изчезнат тия тефтерчета.

71

Анонимен

преди 9 години

точно, късмет вади тефтеря, не го самоубиха, сигурно е с много тайни и се е скрил, от бандит до бандита и до тях милиционер

70

АнаЛиз

преди 9 години

Големи сте шарани , бе хора ...Пак ли за пореден път им се хващате на номерата.Сега докато си слагат свои хора и докато изтеглят още няколко милиарда заеми , за да актуализират бюджета , се говори само за некакви тефтерчета.Доказа ли се кой е Р. ОВЧ , че ще се докаже кой е ББ или ЦЦ ....айде моля ви се....Всичко е да се отклони вниманието на хората и да се говори месеци за това , докато се случват много по важни неща и се теглят милиарди за да се покриват липсите от една банка

69

Маркс

преди 9 години

Ей Боко, на тоя народ му е писнало от шменди капели. Спрете се, за да не ви спираме ние, не се шегувам!

68

Маркс

преди 9 години

Циркът на гей берюгите продължава с нови номера( добре забравени стари),пфу!

67

Анонимен

преди 9 години

Смях в залата ....Другарите са царе по изчезването на документи.Питайте другаря Сергей , той е евродепутат , а по закон трябваше да лежи 5 години за загуба на секретни документи.