69

от Сургут

преди 9 години

До софиянецАз живея в РФ,и това което постоянно пишат във медиите в България,е меко казано лъжа.И тук има проблеми,НО в коя държава ги няма?Били бягали на запад-разбира се...масовата психоза е такава още от времето на Бай Тошо.Макар че много хора видяха,що за "мед и масло" им поднасят там.Аз съм видял доста държави,и в момента избрах РФ,защото пари се прав\ят в развиваща се икономика,а не в развита индустрия-там няма пробиване.

68

rusnak do 103

преди 9 години

Дори и да ти ги кажа, толкова си промит, че няма да повярваш, но няма област в която всеки ден нещо да не правим!

67

Видял

преди 9 години

Велик момент в който западното общество надделява завинаги над опресорите и анти-човешката диктатура на комунистите

66

софиянец

преди 9 години

До 98 rusnak do 94 - не си свободен - МИСЛЕНЕТО ти не е свободно! Освен за вашият ***, имаш ли някакъв идеал за начин на живот, някакъв стремеж, някакви мечти? Да ти припомням ли, че *** и икономическият кръг "Озеро" използваха руски държавен здраве фонд, за да...финансират строежа край Черно море на...личният ДВОРЕЦ на ***? Във френските сайтове се продават и замъци. Ти можеш ли да си позволиш да мечтаеш да живееш в замък- като твоят ***?:D

65

БГ

преди 9 години

Всичко е дирижирано!Това е дереджето!

64

С и С

преди 9 години

Ставате смешни--нещата никога не са само бели или черни.Всеки строй има своите + и -.Тук спорите за глупости.Просто на един му харесва да живее по един начин,а на другия по друг начин.И неможете да кажете че в комунизма всичко е било ужасно,или пък сега всичко е прекрасно.А що се отнася до РФ,там отдавна няма комунизъм,и никога повече там няма да го има.В последно време очернянето на РФ,граничи с някаква истерия-същите тези обвинения могат да се отправят с пълна сила и към САЩ.

63

софиянец

преди 9 години

До Shark 97- Отправете въпросите си към българските политици- най- продажната и негодна за нищо друго част от българите станаха политици. Останалите българи нямаме вина, че дс и бкп и нейните наследници- последвалите тъй наречени политически партии, 25 години владеят, контролират, ограбват и се гаврят с България и българите.Единственият начин е ЛУСТРАЦИЯ, но тя пак не беше позволена на българите....

62

rusnak do 96

преди 9 години

Атомни електроцентрали, Космическа индустрия, Оръжеен комплекс, мога и другите седем да ти кажа:)Ще те помоля да не ми минаваш с телефони и телевизори, ще звучи смешно:))))

61

rusnak do 94

преди 9 години

Защото съм свободен и имам възможност да съм където си поискам:) Ясно?

60

Shark

преди 9 години

Какво само ни навирате разни стари кадри бе. Я стига сте отвличали вниманието на хората от истинските проблеми. С берлинската стена ще ни занимавате, хората в Германия забравиха за нея вече и гледат напред, ние само тва повтаряме. Давате ли си сметка че цяло едно поколение порасна от падането на берлинската стена, и давате ли си сметка че това поколение е осакатено, полуграмотно и бедно, а!!! Кажете това бе!! Давате ли си сметка че по-будните деца от това поколение вече гледат към Терминал 2 !!!

59

rusnak do 88

преди 9 години

Огромно количество, но при такъв зададен въпрос, как да приемеш сериозно и да си правиш труда за отговор:)))))

58

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 85 - Качеството на продажните ни политици е нещо различно от фактът, че в нато се зачита суверенитетът на всяка държава- член. Така, че- НЕ БЪРКАЙТЕ нещата. Нато не е тръгнал да ни мачка с танкове, понеже атакистите, младежките депесари и бесепарите в България искате реставрация на комунизма и задържане на България в орбитата на рф и придърпването ни към евразийският съюз , нали? Иначе нямаше да съществувате физически и да драскате под статиите;)

57

Б,Б,Б,

преди 9 години

ДО СОФЯНЕЦ....Моля да напишете нещо по повод "Канцлер Акт" и да коментирате тук.Благодаря предварително.

56

rusnak

преди 9 години

Уж сте в "крак с времето","гледате напред", а само едни и същи страшилки повтаряте постоянно и само назад гледате, а ние си джиткаме напред и ще ви гледаме съира съвсем скоро:)

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен81--В Русия има всичко,преди седмица бях там.Друг е въпроса,че при комунизма чакахме на опашки за банани...а сега опашките в България са пред социялните кухни....схващаш ли разликата??? Или още не ти идва....

54

Илко

преди 9 години

Сега във източна Германия е модно да се носи фанелка със надпис - "Постройте я пак , ама два пъти по-висока!" Слава Русия!

53

до 77

преди 9 години

60 % не гласували ли е болшинството?

52

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 71 Хайде стига инсинуации! Публикувайте протокола с подписите на оправомощените държавни представители на всички държави- членове на нато към онзи момент, с които те обещават нато да не се разширява на изток! Не можете да го публикувате, защото такъв писмен протокол НЕ СЪЩЕСТВУВА, нали? Нато не е ссср - ВСЯКО решение в него се взема, като се зачита СУВЕРЕНИТЕТЪТ на държавите- негови членове, а не ВЪПРЕКИ суверенитета на членовете му/ като варшавският договор/.

51

rusnak do 72

преди 9 години

Тези неща кой и какво ползва не ми ги обяснявай. Теза за ***. Всички са правили нещо което други ползват.

50

rusnak do 70

преди 9 години

Удивителни неща пишеш. Може ли още някой друг такъ подобе пост:)))))