186

Анонимен

преди 9 години

Atakist!Koito iska Balgariq da nee posledna po bednost europeiska Darjava, da glasuva sled 4 godini za nas belite Lebedi!

185

Анонимен

преди 9 години

Щом са се разбрали ,кога ще се самозапали следващата ?!

184

RAMBO

преди 9 години

с едно изречение щте обобщтя.сега имаме правителство на герб с бойко и реформаторите но бойко по времето на социализма като агент на държавна сигурност и като комунист е вкарвал в белене и скравена демократично мислещтните дисиденти който са искали да имигрират на запад или са искали да се оженят за чужденки.бойко е хранел прасетата в белене и скравена с човешките трупове на дисидентите в българия и неговите хора от държавна сигурност са убивали дисидентите с тояге и железа.падение на реформатор

183

Пешко

преди 9 години

До meХа, гласоподавател за Абв. Шегата настрана. Един път Русията е врътвала кранчето и тогава Дмитриевич беше бая посърнал. Е тогава, разбира се, това, че се отоплявахме на мазут не беше проблем. Проблем става, когато е при друг, а не при Бсп. Само дето е все при Бсп.

182

Пешко

преди 9 години

Квиченето продължава с пълна сила, а?

181

me

преди 9 години

Споко, Украйна няма как да си плати дълга към Газпром и като падне сняг, Русия ще врътне кранчето. И тогава това правителство ще яде бой. Ама много. Така че добре да се разпределят, за да може народният гняв да бъде подходящо канализиран.И гневът ще е справо. Аз лично не гласувах за АБВ, за да управляват с ББ. Или с реформаторите. Ама под НИКАКВА форма. За мен ББ е престъпник и няма място във властта. Жалко, че от АБВ толкова бързо предадоха принципите си. Както и в сички други впрочем.

180

Калашников

преди 9 години

Кой ги би хората а ? Я кажете.. къспопаметни.Дали не беше при украинския другар ? ,Незнаете,..*** да то късата памет е основно дело на наглото ***.

179

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Сега комунизете ще останат без работа и ще бъркат в кофите. Страхува ли ви Бойко, а комунизи?

178

extremist

преди 9 години

Наи-големите крадци отново на власт.Бойко Борисов съсипа НЕК и следва втори мандат. БЪЛГАРИНА ВЕРНО Е ПРОСТО,СТРАХЛОВО И БЕЗГБРЪБНАЧНО ЕДНОКЛЕТЪЧНО.Както е казал Чърчил "България такава държава не трябва да има" Have a nice evеning

177

Анонимен

преди 9 години

A Nacionalen Front, spasenie na Jelezarq?

176

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА

175

AHТИМУТРА

преди 9 години

ГЕРБ ПОДКРЕПЕНИ ТОЧНО ОТ ТЕЗИ КОИТО НАЙ-МНОГО ПЛЮХА ПО НЕГО СЛЕД ЕВРО ИЗБОРИТЕ!!!!ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СЕ ИЗЛЪГАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА РАДИАТОРИТЕ ТА ДА МЕ ПРОДАДАТ НА БОРИСОВ КАКТО ЯНЕ ЯНЕВ ПРОДАДЕ ЕЛЕКТОРАТА СИ НА ТОЗИ КОЙТО НАЙ-МНОГО ПЛЮ БОРИСОВ!

174

Маркс

преди 9 години

Божкеее, защо ни изостави на тия мутри и пробити куки!!!

173

Анонимен

преди 9 години

Баце е разтворил кесййката,платените герберастчета се активираха здраво, фъргат в сайта зловония, хвалят Тиквока. Питам аз, кат Тиквоня започни да вдига цените, той за друго мозък няма, вие на преференциални цени ли ще плащате тока, парното, водата, бензина, лекарствата? С такива като Буда никога няма да отидем напред! Трябва да сте слепи герберуги да не усещате, че народа едвам издържа! Чудо ще е на Буда когато народа се вдигне! И какво ще прави този лъв със сърце на мишка? Ще бие хората а?

172

AHТИМУТРА

преди 9 години

ВТОРИ МАНДАТ ЩЕ ИМА БОРИСОВ САМО КОГАТО ЗАВЪРШИ ПОНЕ ЕДИН ДОКРАЙ!!!!ТОВА Е НАПЪЛНО НЕЗАВЪРШЕН НИТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НИТО КМЕТ НИТО ПРЕМИЕР !!!

171

хитър петър

преди 9 години

ЗАТЯГАЙТЕ КОЛАНИТЕ ЧЕСТИТО МНЕНИЕ НА БИВШ ГЕРБЕРИСТ ЦТ

170

AHТИМУТРА

преди 9 години

КОЙТО ЩЕ ДА Е ГЛАСУВАЛ ЗА БОРИСОВ!!!РЕФОРМАТОРИТЕ НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО ДА ГО ПОДКРЕПЯТ СЛЕД КАТО ВЛЕЗНАХА В ПАРЛАМЕНТА ТОЧНО С ПЛЮЕНЕТО ПО-НЕГО!!!!НОВИ ИЗБОРИ!!!!

169

Анонимен

преди 9 години

Хахаха

168

RAMBO

преди 9 години

малко информация за овците.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е сатрудник на мвр.бойко е разследван от цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьор на най довереното лице на началника на държавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-член на бкп и всш партие секретар на окръжен народен съвет плевен-ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RAMBO RAMBO RAMB

167

Развигор

преди 9 години

До АнонименТи един голям избушляк. хахахаха