88

bratya Grim

преди 9 години

Dnes e den na Vsi svetii spored katoli4eskata carkva,a maskite se slagat za progonvane na zloto!!!V Bulgariya tova sa kukerskite praznici,za6to otri4ate nepoznatoto i 4ujdoto?!Tova sa razli4ni narodi s razli4na kultura i tradicii ! ZA razlika ot va6ite komentari v 4ujbina ne oplyuvat tradiciite na razli4nite ot tyah!I o6te ne6to-ne se pravete na po pravedni i ot svetcite-4e prekalen svetec i Bogu ne e drag!!!!

87

РОГАТИЯ

преди 9 години

ХЕЛУИН Е ПРАЗНИК НА САТАНАТА ! ТЕЗИ ,КОИТО ГО ПРАЗНУВАТ ,УЧИТЕЛИТЕ КОИТО КАРАТ МОМЧЕТАТА ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ С МАСКИ В ЗОМБИТА,А МАЛКИ МОМИЧЕТА ДА СЕ МАСКИРАТ КАТО *** В КАБАРЕ ,ВСИЧКИ ТЕ СЛУЖАТ НА ДЯВОЛА ,ЗАЩОТО И ПОЛИТИЦИ ,УЧИТЕЛИ И МНОГО РОДИТЕЛИ СЕ ВЪРГАЛЯТ КАТО РАЗГОНЕНИ *** В КРАКАТА НА РОГАТИЯ!

86

Анонимен

преди 9 години

Ами прав е човека.

85

Анонимен

преди 9 години

Много лековерен и наивен *** трябва да си, че като видиш хора с маски да си помислиш, че са сектанти, сатанисти и се кланят на злото.

84

до 102

преди 9 години

Не си финансист ве, стига лъга

83

До 104

преди 9 години

А ти дебиле, щеше да знаеш, че когато има повече пазаруване, икономиката се захранва. По същата логика не трябва да празнуваме и Коледа и Великден, защото тогава се пазарува много храна...Но както и да е, целувайте иконата на Путин вечер, преди лягане и спете спокойно.

82

Анонимен

преди 9 години

Отвратителен народ. Освен от омраза от нищо друго не разбирате. Хората ви написаха какво е този празник. Ако така псувате Хелоуин, трябва и Задушница също !!! *** !!!

81

-10

преди 9 години

Кат сме еднакви всички хора разбирачо, що на мен ми плащат 10 пъти по-малко от някои в европа и сащ които върши същата работа А???????????????????????-----------Защото ако си прочел малко книжки ще си разбрал, че цената не се определя от свършената работа, а търсенето и пласирането на произведения продукт.

80

Анонимен

преди 9 години

***, ако се поинтересувахте повече, вместо да бръщолевите, щяхте да знаете, че Хелоуин е празник на загиналите светци и миряни, и както нашите кукери, така и там хората се обличат страшно, за да гонят зли духове. Но вие не четете, а само къркате ракия и тормозите семействата си.

79

1chovek

преди 9 години

Напълно прав е дядо владика. Послушайте го и разберете, че няма друг Бог, освен Иисуса Христа. Защо да се покланяте отново на езическата тъмнина, на мрака на мъртвите "богове", когато имате Светлината Христова? Християнската вяра е вярата на дедите ни, нека никога не го забравяме и не ги караме да се срамят от нас и нашия живот!

78

Анонименssss

преди 9 години

До АнонименСтига с глупости сатана или бог не съществуват !

77

Анонимен

преди 9 години

Дядо Йоан е напълно прав. Децата ни празнуват сатанистки празници, ядат ГМО храни, попиват насилие от телевизия, филми и игри, и се учат че ненормалното е нормално.

76

Nope

преди 9 години

Стига вярвахте в простотии като бог то съществува само в умовете ви но вие сте твърде *** за да го осъзнаете ..

75

Анонимен

преди 9 години

Ами браво на митрополит Йоан! Но мисля, че това трябва да бъде единна позиция на Църквата, изразена публично. Какво пречи на патриарха да излезе по телевизията и да прочете едно слово?

74

Българин

преди 9 години

Отче ,напълно си прав ,но това най-напред го кажи на президентчето. То е голям фен на този "всенароден празник".

73

хасан

преди 9 години

А свещения Курбан Байрям кога ще започнем всички заедно да празнуваме? Ля иля хе илляла

72

до Естет

преди 9 години

Ами когато възрастни хора обикалят църквата на великден, не се ли смееш ?Щото аз падам от смях при такива суеверия.. а те не са малко в религията.

71

do 84

преди 9 години

Ми че аз не се наричам българин. Аз съм жител на планетата Земя. Това за мен има значение, не някакви измислени националности. Патриотизма е измислен за да ви превърне в роби, за да умирате "гордо" във войни, които не са ваши, избивайки други себеподобни. Патриотите са слуги на световната олигархия, която от векове наред печели чрез принципа "разделяй и владей", а истината е че всички сме еднакви.

70

татко

преди 9 години

Хелоуин е карнавален празник за децата. Възрастните трябва да почитаме покойните си близки. Затова е Задушница. А и деца и възрастни празнуваме Народните Будители. Всъщност те са нашите Светии за да не се затрием като народ. Макар че натам отива работата ...

69

Анонимен

преди 9 години

Повече от поповете мразя хелоуин!