163

..

преди 9 години

ЮП е мъртъв, сега просто всички засвидетелстват почитание към ЕС като го ритат. ЕС няма да го позволи ако не е по правилата, а за Газпром е неизгоден ако не е изключнение. Тук специалистите по геополитика преветстват превръщането на Русия в ресурсен придатък на Китай, при все че досега бяха такъв на Европа.Голям прогрес,няма що. Та все пак БВП на Русия е колкото този на Италия, с перспектива за рецесия и без партньори освен великите сили Сев.Корея, Иран, Куба и Венецуела. Жал ми е за руснаците

162

Анонимен

преди 9 години

а бе тиквеници, нали тоя южен потоп беше изключително важен ?къде ше акат тея от Гъзпром ?

161

Анонимен

преди 9 години

каква стана тя, въй въй, румъния ще изнася :)

160

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До ШопВай, вай, геополитиката стене и скърца под тежестта шопска!Чичка, газта и сега си тече през Окрайна! Не виждаш ли, че хохлите не смеят да крадват, че може пак да спре газта, а новите Господари ще ги смачкат с едно движение? Аре бе, кажо кво стана с норвежката газ и шистовата газ от уса!

159

Шоп

преди 9 години

До Кашчей БезсмертнийДокато станат китайците основен клиент на Газпром има поне 2-3 години, дотогава Русия ще е с празни джобове и китайците меко казано...ще се възползват от бедната девойка Раша. Разбира се, *** ще го обяви за доброволен секс по любов.

158

Шоп

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний А кой те пита тебе, а? :)) Може би трябва да ти искам разрешение, за да пиша, а? Цялата проруска лакейска клика плашеше как сега ЮП щял да мине през Крим и Румъния. Е, няма да мине. И Лукойл ще изритат, румънците не са като нас. Чаушеску поне им затвори границите да не ходят ратаи в Коми и да мъкнат руски снахи.

157

Шоп

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний Нали довчера разправяхте как ако България се откаже, ЮП щял "да ни заобиколи", например през Румъния или през Турция. Е, сега Бъсеску ви обърна с Г3 към Ердоган. А примера ти с мадамата естествено е ***, защото Путин още нищо не е забил. Ако трябва да направим аналогия, Путин е един ***, който се върти из бара и никоя не ще да му пусне.

156

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Откога мамалигите участват в "Южен поток"? Даже карта изрових - ЮП не минава през Мамалигария. Все едно да забиеш мацка в бара и тъкмо да я подкараш за щур секс към къщи, да се изтипоса некъв *** и да каже сърдито, че той няма да участва в секса! Баси смешника!

155

Гошко

преди 9 години

Ако искаш да обезлюдиш Румъния , изгони ромите

154

skatelite

преди 9 години

ерес .. ееееерес ... Румъния няма нужда от Руски газ .. как не ги е срам. Как може да разработват собствени находища пряко инереса на Русия. На оръжие братя, на оръжие. Да защитим интереса на тез дето са ни освободили, защото то освобождението това значи - да си винаги готов да плащаш обратно ..

153

Гошко

преди 9 години

Забравих че в русофилски форуми Европа е *** дума

152

Гошко

преди 9 години

С румънците никога не сме се разбирали Те се преструват на европейци но са мамалигариА ние се преструваме на мамалигари , но сме европейци

151

Анонимен

преди 9 години

Русия с тая агресивна, империалистическа политика на Путин накрая ще стигне до просия!

150

dim

преди 9 години

ако не беше това дупчене в дубаѝ щяха да карат още камили,ама сега ги вижте,а ние ще си продължаваме с магаретата

149

Анонимен

преди 9 години

умни са, освен това имат газ. ще си вадят и от нашите залежи.

148

Анонимен

преди 9 години

За моржовете --->https://youtube/watch?v=wmPNwKib0aw

147

кисело грозде

преди 9 години

"Румъния се отказа от Южен поток, не й бил необходим"то щото потока остана през България, може да се отказват колкото си искат :)

146

Анонимен

преди 9 години

Разбира се на Румъния и трябва само мамалига:)

145

стоян петров

преди 9 години

Между другото цената на макарона вече е 25 000 000 000, а не 16 милиарда.

144

стоян петров

преди 9 години

И петте жители на Добруджа ли сте против шистовия газ?