10

83361

преди 9 години

Украйна е надгробния паметник на провалената и жалка Руска външна политика!

9

Анонимен

преди 9 години

***. Майдана беше мускула на революцията, а само с мускули не се управлява цяла държава, трябва и мозък. Добре, че има и по-проста нация от нашата, това означава, че все още не сме ударили дъното.

8

Циганин

преди 9 години

"Русия също така усилва натиска с настояване да й се предплащат бъдещи газови доставки от "Газпром", както и изплащането на стари дългове."- Путин днес във Валдай обясни на пръсти колко пари имат да им връща Украйна за газ над 10 милиарда и каза как отстъпват на украйнците ,но те всякой път се отхвърлят от решенията си взети на срещатите между Русия ,Украйна и ЕС .Досега ние cvt кредитирали Украйна , нека сега я кредитира МВФ ?САЩ-КОЯТО им дава трохи (40 милиона !!!),някоя банка да стане гараТ

7

Ан-225 МРИЯ

преди 9 години

БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ !УКРАЙНА ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ И ЩЕ ПРОСПЕРИРА И ПРЕБЪДЕ !

6

Анонимен

преди 9 години

1 рубла = 54 евро1 рубла = 43 долара--------------------------------Иде зима, ***.

5

Дніпро - 1

преди 9 години

Украйна Е Европа !Знаете кой остава в Азия...Мордор.

4

myzik

преди 9 години

e taka shte e bratia ykrainci kato se prodadoxte na sash.

3

Анонимен

преди 9 години

Няма значение кой ще спечели изборите в Украйна-хиляди ще изпукат от студ тази зима...

2

Анонимен

преди 9 години

"Първото следреволюционно правителство включваше някои от активистите от протестите на Майдана и се оказа плачевно слабо, без опит и умения."Нормалните хора още тогава говореха, че тъпите майданци си унищожават държавата, но не, мед капеше от устите на западните ***, майданците се били освободили, демокрацията била дошла при тях... Всъщност да, демокрацията дойде и при тях, съпоставимо с нас- фалит и мизерия. Да им е честито. Сега ще се пръснат из Европа, а с Украйна е свършено.

1

акълмайстор

преди 9 години

Ай Майдан, вот Майдан,щракна Кримския капан!