335

+++

преди 9 години

Бил съм 15г в демократична Европейска държава... -Е значи щом си отделил 15 г да живееш в демокрация значи не страдаш за комунизма, ако беше така чий го търсиш в Европа а не отиде в Русия или Северна Корея?

334

Р.Р.

преди 9 години

Трагедията на българите е, че изучаваме собствената си история от русофилска, а това означава от антибългарска гледна точка. От Русия сме видели само зло, но не го разбираме, защото мозъците ни са промити

333

майорски

преди 9 години

До +++хе хе 15 години живея в Демократична Европейска държава !Бил съм и в США и в Русия и в Германия ....пак не позна !

332

+++

преди 9 години

До мадурски- човек който никога не е живял в демокрация не може да усети истинският и вкус. Това че сме свободни от 25г не означава че в бг някога е съществувала демокрация. Докато не измрът всички *** няма как да стане.

331

Р.Р.

преди 9 години

До майорскиПо твоите стандарти сигурно БКП и Тодор Живков който не можеше да говори български са интелектуалци. За тебе по добре да отидеш да се лекуваш.

330

Tayor

преди 9 години

Дори руските разбраха, че България е европейска и натовска държава. Тази истина е тайна само за нашите *** и чуждопоклонници. Колкото до тениските с лика на джуджето *** - купуват се, защото от тях стават чудесни мишени.

329

майорски

преди 9 години

До Р.Р.я ми кажи един Български интелектуалец днес ?Тя демокрацията ги изби.... всичките умряха без "чадъри" ...от глад и мизерия

328

Анонимен

преди 9 години

До Анонименти комедия за реализъм ли ще ми продаваш !Биг Брадърс а ???

327

Р.Р.

преди 9 години

До майорскиМи те комунисти срам нямат те се гордеят с убийствата на интелектуалците си

326

Анонимен

преди 9 години

41 Написал си пълна глупост , разбира се че получваме повече от еврфондовете отколкото ни е вноската в бюджета на съюза асмо от нас завииси да получаваме още повече АКО НЕ КРАДНАТ ТОЛКОВА ЧЕРВЕНИТЕ РАЗБОЙНИЦИ Одисей 1

325

На кого му пука

преди 9 години

Какво казват от една изоставена от Бога и Дявола страна,пълна с пиянгурници.Важното е,че България и Българите избраха пътя към САЩ и Западна Европа.Да пият по една студена вод/к/а и да дуят супата.

324

Кокс

преди 9 години

Истината е, че имахме комунистическа енергоемка икономика, която в голяма степен беше дотирана от заеми и смешно ниски цени на съветски ресурси, вкл. петрол и газ.Много неща можеха да се съхранят, модернизират и доразвият, но комунистите предпочетоха да окрадът каквото могат включително външнотърговските предприятия,а в последствие да попречат на много свестни чужди фирми да инвестират и резултатът е разпадаща се държава Не е виновна демокрацията, а единственото хубаво което се случи е Евросъюза

323

Анонимен

преди 9 години

До майорскиИзглеадй някой филм с Парцалев за "Баш Майстора" та да си припомниш колко добре бяхме :))) още си спомням и се смея на оная серия дето "баш майстора" обиколи цяла България за една гарнитура на москвич :))) та не знам какво сме произвеждли, ама това дето трябваше на хората го нямаше по магазините :)

322

Анонимен

преди 9 години

До Анонименполучаваш милярди ..и ги връщаш обратно ...като си купуваш шоколад милка , бира бекс, уиски...коли на 10 години... ...накрая се оказва че само робуваме прай каквото ни кажат , говорим каквото ни наредът......робовладелство и неоколниализъм ...просто системата е различна !

321

Анонимен

преди 9 години

За 140 години 900 милиарда долара са откраднали блдяките от България .Освобождението сме си го платили и в прекия смисъл на думата не само с кръв НО И С ПАРИ

320

Анонимен

преди 9 години

Г-да Другари от Русия,Търсите истината?!Ето я.България получава от Европа милиарди евро помощ, изнасяме стоки също за милиарди!От Русия не получаваме нищо, мизерен износ!Русия чрез своите фирми краде от България милиарди!Как да ви обичаме и уважаваме тогава?!

319

Убре

преди 9 години

Като четем такива новини и ми се допърди да го ***.. Това от притеснение требва да е..

318

майорски

преди 9 години

До един българинФактите говорят сами .....България беше по добре през комунизма ...дано 25-те болни демократични години се окажат последните лоши за България ...дано се оправим и сме по добре отколкото през 1985...но не виждам оптимизма в народа за това ,,,ндеждата ...мечтата я няма ..точно обратното ..всеки говори че ние БЪЛГАТИТЕ няма да се оправим ....винаги ще сме зле ....защо е насаден този песимизъм в Българина ...???? Демокрация ...това е !

317

Анонимен

преди 9 години

До Трудовакне съм военнен пич ..бъркаш !

316

майорски

преди 9 години

До Трудовакеми погледни статиситиките бре ! По износ на индустриялна продукция на човек от населението сме на 10-мо място в европа .... зад нас бяха Пртугалия, Испания, белгия ,Гърция.... Учудващо нали ...за теб който не вяерва че България може да постигне подобно нещо .....дааааа Русия вземаше всичко което правехме ....ама защо Европа сега не купува всичко което правим !