22

чекист

преди 9 години

един виц по случая. Спорят няколко пича с различни националности кой до кога оправя "половинката " си когато е блемена. Един казал до 6 ия, друг до 7мия, трети до 8мия, на нашего брата българина не останало какво да каже и се изцепил че прави любов и в 9тия месец.

21

Сапарев

преди 9 години

Интересно нещо е Балканската история. Никога балканските държави няма да са на една страна, както през 1912 г.

20

Анонимен

преди 9 години

След Косовските събития един сръбски екскурзовод във военния музей бил запитан от американски генерал: " Е, как е да се биеш с най-силната армия на света?"Екскурзовода е отговорил: "Не знам, не сме се били с руснаците".

19

Анонимен

преди 9 години

Русия винаги е подкрепяла Сърбия още от време оно и то винаги в ущърб на българските интереси!

18

Щерев

преди 9 години

Русия и Сърбия измислиха Македонска държава и чрез война отцепват българска територия с българско население и започва едно етническо прочистване..

17

Анонимен

преди 9 години

СЪРБИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПРИЯТЕЛ НА РУСИЯ. ОЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТИТО СЕ ОТДЕЛИХА И НЕ ЗАЧИТАХА РУСНАЦИТЕ. СЕГА КАТО ГЛЕДАМ КАК СЕ ОГОЛОГЪ.ВАТ И ЛИЖАТ ПОДМЕТКИ НАПРАВО МЕ НАДУВА СМЕХ. МНОООГО ГОЛЕМ СМЕХ. НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА СЪРБИТЕ НАШИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА НЕ ЛИЖАТ ПОДМЕТКИ А НАПРАВО ЛЪСКАТ БАСТУНИТЕ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ И ХАМЕРИКАНЕТАТА..ОЩЕ ПО ГОООООЛЕМ СМЕХ.

16

ОФ

преди 9 години

Парадът започва.

15

Сапарев

преди 9 години

Времето ще покаже как проиграха сърбите тази "ръка" днес. Доста договори подписаха, доста обещания и пожелания...

14

стоян петров

преди 9 години

Като ги гледам как са цъфнали и вързали сърбите, та чак им завиждам!

13

ОФ

преди 9 години

След днешната среща стокооборотът между Русия и Сърбия се увеличава с геометрична прогресия.

12

Румбо

преди 9 години

Дори и сърбите ще се оправят накрая!Бяха атакувани когато Русия беше слаба и естествено загубиха,но с ожесточена съпротива-близо 2 месеца противостояха на САЩ!!!Какво става с нас-тихомълком и без бой изчезваме като държава и след 15 до 20 години ще остане някаква структура тотално контролирана от ДПС-нещо като Косово....Между другото,в един момент Сърбия може да си върне Косово и сръбската част от Босна!Зависи как ще се развие войната на САЩ срещу Русия.

11

Анонимен

преди 9 години

Сърбите такъв ще си го зачукт с тая Русия, че после няма да могат да се освестят поне 50 години като нас.

10

Анонимен

преди 9 години

Сърбите са хитри и коварни, не като простодушните българи. При комунизма те практически бяха в Западна Европа, но лицемерно се усмихваха приятелски на СССР. Сега се стремят към Европейския съюз, ще бъдат приети, а ще влязат и в НАТО като стой та гледай. Държат се интелигентно с Русия, нито я хулят, нито демонстрират унизителна преданост "от векове и за векове" като българската верноподаническа ***.

9

Циганин

преди 9 години

Интересно , защо тази новина е долу ,а не първа страница с ФОТО ,както НЕГАТИВНИТЕ новини ЗА Русия и Путин от САЩ!!? и ЕС!? Та след това да се говори ,че нямало цензура в медиите ни !)

8

Щерев

преди 9 години

Русия винаги е била за Сърбия и против България. Това и *** го каза за радост на путлеристите. Сърбия винаги ще е благодарна на ссср и русия че им помогна да откраднат Македония и западните покрайнини.Тука вилнеят много руски патриоти и нека прочетат историята.Щели да почетат жертвите от фашизма(имат предвид българските царски воиски посрещнати като освободителна армия).

7

Анонимен

преди 9 години

Сърбия е пример за това, че като седиш на два стола - падаш и от двата !Сърбия винаги е била про-западна държава ... жалко, че сега се опитват да я обвържат с СССР

6

Анонимен

преди 9 години

Bravo na Syrbiq! A nie si vyrtim dirnika kato furnadzhiiska lopata. S pravo ni narichat nai golqmata balkanska prostit*tka.

5

ПВБС

преди 9 години

Плевнелийката и другите некадърници покрай него да се учат как се прави политика!

4

Анонимен

преди 9 години

Лузърите на Европа се събраха. Няма го само Лукашенко за да оформят клуба на Тримата ***!

3

nue

преди 9 години

да се целунат и да се вземат ! вечна дружба, водка и плексавица оле o/