23

Мачкай ги баце

преди 9 години

Мачкай Вова гнидата фашиска,мачкай и българите сме с теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

До СпонгиМислех си от сутринта - тоя тъпигьоз отдавна не се е обаждал. Мислите се материализират, истина е.

21

Анонимен

преди 9 години

Комунистическата идея е измислена от евреи.Въобще лявата идея е измислена от евреи.Целта е ясна, унищожаване на държавите.Анархо-комунизма навсякъде носи смърт, беди, нещастия и антиционален характер.Няма нищо добро в тази идея.И Хитлер е бил социалист.Дори и Мусолини е бил социалист.Това наименование "фашист" само прикрива наименованието "социалист".

20

Анонимен

преди 9 години

Вижте го на снимката какъв е страшен Путин, как само се опитва да сграбчи и унищожи нашите евроатлантически ценности. По време на руското робство живеехме в мизерия и нямаше банани и портокали, а братята американци ни освободиха от Русия и ни донесоха банани и портокали затова сега трябва да съпортваме братята американци срещу общия врат Русия и комунистическия диктатор Путин, Русия е враг на България, ние избрахме окончателно евроатлантическия път на развитие.

19

Истина е

преди 9 години

Много точно го е казал Путин.Няма какво да се напъвате тук-на черното НЕ може да се каже бяло.За тъкъв държавник само можем да мечтаем.Не коментирам недоразумението Чехльов Ошфорков.

18

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Ваксината срещу комунизма губи сила в русия струва ми се!!!Да живеят ЕС и САЩ, долу евразийския съюз, русия и путин!!!

17

Анонимен

преди 9 години

*** , вие сте.

16

Анонимен

преди 9 години

Бред то що в России когда то имело "фашизм".Был только социализм. Немецкий. Вот и вс.

15

джудже

преди 9 години

И за кво реве тоя?Разлика между социализъм и национал социализъм просто няма ,все си е фашизъм.А национал социализъм е изказването на неговия глашатай жириновски за пълзенето в праката на *** на други народи.Тези вицове да ги разправя на цървулите у масква,В България пУската пропаганда не хваща декиш.

14

Т.Ю.Т.

преди 9 години

Точно в десятката.Това е проблема,за който демократите си затварят очите.Путин пак им показва къде е проблема--като при душманите в Сирия преди две години.Това е стратег и политик-реални неща говори.

13

Анонимен

преди 9 години

Фашисти в Русия и Украйна никога не е имало.Имало е опит на немски социалисти да завземат Русия.Ама не са успели, за жалост на местното население, дето след това половин век беше затворено в концлагер.А германците дето загубиха войната живееха добре и за 50 г. станаха номер едно в Европа, като си пътуваха навсякъде.

12

Отвечаю на бред

преди 9 години

До СпонгиНу ка расскажи как нас заразил, когда это Россия была нацисткой? Вчера смотрел шествие фашистов на Украине? Много потерял, посмотри, вот они идут к вам в Европу. Хватит писать то о чем понятия не имеешь даже информацию тебе брать негде чтобы утверждать.

11

Анонимен

преди 9 години

Путин залага само на руския национализъм, но без комунизма и затова накрая ще загуби. САЩ само ще донесат беди за Русия.

10

Анонимен

преди 9 години

Лицемер е Путин! От коя партия си путинчо?

9

Анонимен

преди 9 години

По подобие на евреите, болшевиките си измисляха прякори "ленин", "сталин".По подобие на юдео-масоните, болшевиките въведоха обръщението "другарю"."Другарю" се използва като официално обръщение в юдео-масонските секти (ложи).

8

БЪЛГАРИН

преди 9 години

БРАВО ПУТИН--винаги говори реални неща,адекватно исказване и точно посочва проблемите---БРАВО........

7

ДОКТОР ГИЛОТЕН

преди 9 години

е измислил лекарство срещу ФАШИЗМА отдавна, но в ЗАПАДНАЛА ЕВРОПА и САЩ са го забравили. В УКРАЙНА сега се опитват пак да растат кълновете на ФАШИЗМА с БАНДЕРОВСКА ОКРАСКА и искат пак РУСИЯ да дава жестоки жертви в борбата с украинския фашизъм. Целта е да се отслаби РУСИЯ. НО тези "стратези" пак са забравили поуките от 2 Световна и какво стана след нея. Тоя път РУСИЯ няма да спре до БЕРЛИН

6

дедо

преди 9 години

Нацизъм за тоз гном е всяко действие, с което не му се вее вятър.Пази Боже от такава реторика.

5

Анонимен

преди 9 години

Националсоциалистическата работническа партия и болшевиките бяха на едни идейни основи.Хитлер взе идеята за концлагерите от Сталин.

4

Анонимен

преди 9 години

Прав си Вова,но ПАК ще има процеси срещу фашистите.....и пак ще вият на умряло--заедно със ***,Ротшилдовци,Рокфелеровци и други "меценати" на човешка кръв.......