63

Алов

преди 9 години

Обикновен селски хитрец с памет като на кокошка. Най умният сред тъпанарите . Единствено семки тропат ж картуната.

62

Анонимен

преди 9 години

Чака единствено какво ще му наредят чуждоземните началници. И българският народ това чака. Кога ли България е вземала решение за нещо важно, без да и бъде продиктувано?

61

анонимен

преди 9 години

този е готов и с дявола да се договори само и само да е на власт,некъдърника.

60

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевISTORIA SLAVIANOBOLGARSKAIA--NAI-HUBAVATA SAVETSKA KNIGA,KOIATO SAM PROCEL.

59

Анонимен

преди 9 години

Той любезно ме помоли възможно по-скоро да приключим с интервюто, защото трябвало да играе тенис с някакъв политик, когото биел постоянно..аххахахах

58

Йовчо

преди 9 години

Този не беше ли изгонен с камъни, преди една година?

57

arhar

преди 9 години

Дали Боко може да се коалира с бсп ?Нима сестра Галева не е ортачка с братя Галеви ?Нима Кирето , дето го хванаха с 215.000 германски марки и 43.000 щатски долара на сръбската граница, не е ортак с Йосич, Маргините и Пешо сумиста ?Нима сестра Галева и Кирето с германските марки от сръбската граница не са ортаци и с Гоце от дс, който е ортак и с Боко ?Ако Боко наистина е искал реформи в съдебната система, какво му пречеше да ги направи през 2009 - 2013 г. ?

56

МЕРИ

преди 9 години

Борисов разчита на мафията и Американците да му свършат работата.И те я свършиха,но май на половина.Колкото и гласове да купиш и бюлетини да напечаташ/защото избирателната система го позволяв/,пак трябва да вземеш в предвид фактора НАРОД,колкото и да не ти се иска.Не знам дали в света се провеждат по корумпирани избори и въпреки това да се признават за валидни??Нали купуването и продаването на гласове е подсъдно??Защо не се анулират тогава?

55

Soros

преди 9 години

До НФБ :-) Прав си, но не мислиш ли че във преходният период не беше използвано както и сега за всякъкви медикаменти, продукти,химикали дори и флоуриране на водата ,за унищожаване и затъпяване на Бг.народа. Не се ли замисляли как постепено сме се зомбирали на новата система.Без никакво желание да правим тъй нужната ни положителна промяна.Масово хората се разболяват бият ни някъкви незнаещи ваксини!Смъртността се повишила до невиждани граници.

54

arhar

преди 9 години

Боко също ще бъде подведен под наказателна отговорност за това, че е разтварял чадър над Миро наденицата и Мишо бирата . Ник. Кокинов повече от ясно каза КОЙ е назначил сектант цаца на сегашния му пост .

53

arhar

преди 9 години

Защо Боко НЕ желае реформи в съдебната система ?Какво означава реформи в съдебната система ? Това ще рече изваждане на цацаратурата от съдебната власт и вкарването й в изпълнителната власт .След като цацаратурата бъде извадена от съдебната власт, почти сигурно е, че сектант цаца ще бъде свален от поста главен прокурор и подведен под наказателна отговорност за това , че е разтварял чадър над Доган, мамин Делянчо, Боко, Сергейчо и др. топ - престъпници в държавата .Боко също ще бъде подведен под наказателна отговорност за това, че е разтварял чадър над Миро наденицата и Мишо бирата . Ник.

52

arhar

преди 9 години

Очевидно е, че Боко не може да ръководи държава - няма необходимите качества - интелект, морал , дипломатичност, култура и хигиена в поведението и говоренето . Костов правилно го прати да си говори с Трактора на уличния им език ...Да не би Ангела Меркел , Дейвид Камерън и Жан - Клод Юнкер да използват думичките '***' и 'ман*ф' в речника си ?Реформаторският блок НЕ е срещу ГЕРБ ! РБ е срещу просташката боковщина в държавата . Точка !

51

arhar

преди 9 години

Олигарски може и да е бил нечия марионетка, но той никога не е опростачвал публичното пространство с арогантните си изрази и присмивания над определени социални слоеве .Нима Боко не е марионетка на кукловодите на дс от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов и Митьо Гестапото ? Къде тогава е разликата ?Не може нискограмотни простаци всеки ден да облъчват публичното пространство с простащините си ! - Казвам това на уличния език на Боко, за да не остана неразбран .Очевидно е, че Боко не може да ръководи държава - няма необходимите качества - интелект, морал , дипломатичност, ку

50

arhar

преди 9 години

Боко , досущ като Гоце и Доган, не беше ли продукт на кукловодите от дс от кръга 'монтерей' Л. Гоцев, В. Вълков, Бр. Аспарухов и Митьо Гестапото ?Как тогава Реформаторският блок да допусне лица , свързани по един или друг начин с организираната престъпност , лица, които говорят просташки , нагло и лицемерно , да ръководят държавата ?Ако герберите смятат, че Боко е 'най - доброто' в редиците им, то тогава нищо добро не я очаква БГ !

49

Анонимен

преди 9 години

Само Тиквата е толкова *** че да спечели избори и да е аут от властта :))))))))))))

48

NORMALEN

преди 9 години

KAKVO VREME DOIDE NISHTOTO OT NIKAKVATA makedonia DA KOMENTIRA POLITIKATAV BALGARIA.

47

arhar

преди 9 години

Менда не беше ли покровителка на 'цар' Киро в НАП - Пловдив , като с години е разтваряла чадър над него и по този начин го е оставяла да си върши безнаказано 'бизнеса', а държавата е била ощетена с милиони левове от неплатени данъци ?Боко не беше ли кумувал на Големия Маргин от сик ?Боко не беше ли си говорил по телефона с братя Галеви по - често , отколкото Румен Петков си е говорил с тях ?Боко не беше ли разтворил чадър над Мишо бирата , като прекрати митническа проверка срещу него, а държавата беше ощетена с милиони левове от данъци ?Боко не беше ли разтворил чадър и над Миро надени

46

Демократ

преди 9 години

47 партии в параламата - връх на дИмУкарациятЪ...

45

arhar

преди 9 години

Боко, едно кресло за манекенката на Маргините от сик няма ли да има ? Все пак тя си е 'наше' момиче ...

44

arhar

преди 9 години

И сега каква стана тя ? 10 човека във Вип Брадър от общо 12 са гласували за ГЕРБ ...Обзалагам се, че манекенката на Маргините от сик е гласувала за ГЕРБ ! Съвсем друг е въпросът каква випаджийка е манекенката на Маргините от сик ...Боко е кумувал на сватбата на Големия Маргин от сик , следователно той , Маргините от сик и тяхната манекенка са си все 'наши' хора.Манекенката на Маргините от сик щяла да се развежда / за пореден път /, сиреч ще стане свободна дама. Боко и той е свободен ... А и манекенката на Маргините от сик е млада и хубава, няма още 60 години ...