241

Анонимен

преди 9 години

Добре че, огромна част от съвестните българи които смятат, че гласуването е тяхно право и задължение не мислят като тази *** в този форум. Такава *** не заслужава Борисов, но за съжаление се налага да е и техен премиер

240

атакисть

преди 9 години

Българино спри да гласуваш за клиентелистки фирми, за механичен сбор от хора с интереси, посветени на личното облагодетелстване, които нехаят за народ, последното нещо в главите им е да работят с кауза и любов за родината!!!Спри да гласуваш за лобисти на олигархията, монополите и мафията!Съвземи се и си дай сметка на къде отиват нещата!Защо защо негласуваш и оставаш тези мошеници и кокошкари да ни затриват, този път най-вероятно необратимо !!Защо, народе ???

239

Анонимен

преди 9 години

Близнашки или Кристалина Георгиева ще получат подкрепата на ДПС за нов кабинет, а Борисов ще чака президентските избори през 2016 г.

238

Анонимен

преди 9 години

В момента се играе посредствена пиеска на квартално ниво.

237

Анонимен

преди 9 години

положението ми мирише на нови избори, защото с реформаторите и бареков е абсурд да се разберат.

236

поля

преди 9 години

До :)Високо IQ на българите явно си е пъ.рдяло по диваните вместо да гласува. Българина заслужава Пиночет, не е дорасъл за демокрация. матрияла е гнил и пропит от ракия

235

Анонимен

преди 9 години

За тези, които пешат минусите на една крещяща истина, че ГЕРБ съсипа държавата, казвам-мажоритарният вот е лечението и нито едно необразовано примитивно същество с рефлекси на диво животно, няма давлезе в Парламента!Всички се плашат от народа и демократично му ограничават правата.Ето я старата испанска демокрация, която си върти ***, за да не допусне референдум.Това ри е демокрецията - мутра да се глези над плячката си и да се прави на десен, без да подозира какво е това?

234

Анонимен

преди 9 години

Единственият изход е Тиквата и Цв. Цв. да се махнат от ГЕРБ и ГЕРБ да направи правителство начело с Кристалинка Георгиева.

233

умен

преди 9 години

До МАРКС - браво за жертвеноготовността! И аз съм готов да тръгна с те независимо от всичко!!!Но този народ все още не е узрял за подобни ИДЕАЛИ!А за човешката природа - осъзнай че всеки индивид е различен и е изпратен със своя мисия на този свят!

232

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОВ ЩЕ КАЖЕ ЛИ ИМЕНАТА НА 11-ТЕ ЗАМ.МИНИСТРИ МЮСЮЛМАНИ КОИТО КАЗА, ЧЕ КЕ НАЗНАЧИ ???ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ТЕ ЩЕ СА ОТ ДПС ?

231

Анонимен

преди 9 години

По-добре да не губят време и Роска да даде мандата направо на ДПС, а и Цачева няма да може стане председател на парламента.

230

тити

преди 9 години

Според моето скромно мнение Борисов трябва да откаже мандата.Нека остави БСП и компания да вадят топлите кестени за КТБ , взривовете и цялостната разруха. Ще сбърка , ако състави Правителство.Това Правителство ще трябва да реформира законодателството,съдебната система, здравеопазването , образованието , социалните фондове ит.н.и т.н На тях ще им много лесно , защото ще имат подкрепата на всички новоизлюпени партии.

229

ТЕРМИНАЛ 5

преди 9 години

Забравете за кого сте гласували, вашия глас е само едно листче.Бройката на гласоподаватели е доста завишена, ако е реалната бройка, ще видите че народа е гласувал над 70%. И всички да гласуваме резултатите ще са същите. Без война ще е така до края на живота ви.Затова избягах ( успех на вас вярващите в тези партии)

228

Might

преди 9 години

Браво Бойко няма да се даваш , народа избра Герб първа полит. сила (иска Бойко да премиер ) и Герб ще диктува правилата. Аз нежелая *** като Волен , Барека и Местан да ме управляват.

227

Анонимен

преди 9 години

Бойко ще се коалира с ПФ, не с РБ. И ако го направи това правителство ще го целят с камъне и дърве. Бойко за да поеме кормилото иска да вземе нови 4-5 млрд. дълг, а това няма кой да му го гласува. Гладните роднини да стоят около софрата и да гласуват бибитко да хапва а на тях да им уволняват калинките дето си ги нацвъкаха последната година? Е как ще стане тая?

226

Анонимен

преди 9 години

Ако Боко го нама, какво става с ГЕРБ?Какво става с лъжливите нагли аслани, които се крият зад дебелия мазен гръб на ояла се му..а?И лъжат като последния ***, като се държат по принципа "кой ми с..а в гащите!"Всичко, което търпим сега и в следващите години, го дължим на злополучното нагло "управление " добре, че и недовършено, на ГЕРБ!Ние не сме селски двор с картофи, кокошки и всякаквибезсловесни, а све държава.Не желая да ни управлява полуобразована мутра и лъжливи нагли калинки!

225

Анонимен

преди 9 години

Тук не става въпрос за изнудване. ББ си начеша егото с един мандат министър председател- стига толкова. Аз се срамувах през тяхното управление, а не знам какви са тези *** около него. Истината, че не го изкат за министър председател, защото този човек е единствения политик в ЕС , а може би и в света, разработван като мутра и това е документирано. А отгоре на това се и опитаха да скрият документите или част от тях. Може ББ да е гении , но мен ме е срам, Вас не знам!

224

Анонимен

преди 9 години

Явно кафето в Кърджали е дало резултат. Правителство на ГЕРБ с благословията и скритата подкрепа на ДПС и турците от РБ. Щото ГЕРБ са обещали турският да е втори официален в България.

223

Анонимен

преди 9 години

До МарксДа не си някое прикрито еврейче?!

222

Гошо...Тъпото

преди 9 години

На снимката Боко,на фона на всички...умни герберисти.Не е било необходимо...това;достатъчен е само Лъчо Мозъка да...позира,за да...блесне Боко в пълният си...блясък.