46

Анонимен

преди 9 години

Гласувалите за герберастите са от бедни, прости хора, които нямат бизнес и не знаят как стояха нещата при управлението на Бойко. Поразпитайте разни фирми, строителни и др., ще научите много неща. Ама късно. ***.Избрахте си най-големия мафиот в държавата за премиер. Народ не ами ***. Срам ме е от вас.

45

1

преди 9 години

абе някои маи не знаят че сме в европа искате националистически комунистически парти алелел. заминаваите за велика русия. аз искам европа и америка .

44

край

преди 9 години

Гласуваш за Герб и получаваш Лъчо Мозъка. - как мило наднича иззад тартора. Ей хора не ви ли омръзнаха тия "мозъци". Защо не наложим МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура и да сиизберем хората които ни трьбват а гласуваме за листи с мозъци.

43

Анонимен

преди 9 години

Борисов пак ви избъзука, червени селяни. Сега токът ви е повишен, идва зима и ще изпукате от глад, правителство няма да има.Голям кеф!

42

Развръзка

преди 9 години

Всичко е ясно, няма да има правителство, тъй като на ГЕРБ им е изгодно да си карат със служебния кабинет, който пак си е герберски. Бас слагам

41

Анонимен

преди 9 години

Бубко ще напала *** до гърлото!Вече е готов 10000000 анадолски чурки да му го удавят,ама да е властта все пак ще прави магистрала....до луната!

40

Alek

преди 9 години

Пресконференция - утре! От 22.00 часа Реал /Мадрид/ има мач. Евала , страшен избор правим отново - дано само са верни слуховете, че от Европа са казали на пожарникаря, че не той ще е премиер....

39

до 62 Ънгел

преди 9 години

Как да гласувам за мафиот н 1?

38

Ццццццц

преди 9 години

Рубла-асака минали 3 процента.Голяма новина.ЧЕСТИТО.

37

Голям праз

преди 9 години

То държава няма.....Поне още 2-3 000 000 ще се спасят в Европа и Америка от управниците.Може един и в масква-сидер ага,за разнообразие.

36

Анонимен

преди 9 години

аз съм разочарован от резултатите, очаквах спасителя и строителя на съвременна България Бойко Борисов да вземе много повече, не разбирам защо българите не гласуваха масово за новия Левски. Какъв олигофренски народ - Боко,Миков,Лютфи,Рамадан,Бареков,Валери,агент Иван. Съдбата на България е ясна-след разпадането на ЕС и в последствие вдигането на още повече на цената на Турция като съюзник на господарите ни от САЩ, те ще ни подарят на нея, а *** софиянци ще продължат да си гласуват за тях

35

Анонимен

преди 9 години

Тиквата отложи пресконференцията на герб за утре щот днес играели реал мадрид,хаха,явно не е на ясно какво следва и ще ходи утре до посолството на сащ за инструктаж

34

ххх

преди 9 години

Сега всички чакаме американският посланик и съпругът му тайландския травестит да съставят новото коалиционно правителство,Амин!

33

Путин -Масква

преди 9 години

Не плашуйся Бокич,правда моя собака.ДПС е етническия филиал на БКП създаден от ДС за стряскане на народа и прокарване на про-Руски интереси в БГ.Поради тази причина пасва на всички.Те също са различни фракции на партията майка БКП.Просто театъра продължава според сценария на кукловодите от ДС-КГБ.

32

Анонимен

преди 9 години

И този път ГЕРБ ще го духа! Уж първи, а пак ще са в опозиция!Умирам от смях! Добре, че не гласувах! Цирк Буш Бойко.

31

ф

преди 9 години

Истината е ,че колкото повече ГЕРБ печели ,държавата стремително върви надолу!

30

DOLU GERB

преди 9 години

GULTAK

29

морски

преди 9 години

Омърлушения Рашидов не му влиза уискито и боса не ще правителство,май паричките му отидоха,стоеше кат напикан.

28

Санчо от Прованса

преди 9 години

Тиквеника е изперкал тотално. Какви леви партии, какви пет копейки?!?! Лявата партия на България (Левицата + Зелените, бюлетина 15) има 0.1 % !!!Да е честит, пре-честит и пребъде во век и веков ген. ла.ното д-р Борисов. На гласувалите и печелившите честито!!!

27

цирк

преди 9 години

Палячовската усмивка от снимката в комплект с материала от статията ме искренно развеселява!