337

rustam

преди 9 години

много скоро нови избори а до тогава ЦИРК

336

Анонимен

преди 9 години

Балъците ходят да мръзнат и гласуват.Тарикатите управляват.Балъците си лягат гладни и се стрижат първи номер поради липса на пари за фризьор...Тарикатите пак ще се возят в служебни беемвета.Балъците пак ще ги обдухва вятъра докато карат колело. Лол

335

Анонимен

преди 9 години

Ataka pobeda!Bravo na Ataka! Pak schte lapat bahura na mestan! Blagodarenie na tiq 6% balamurnici!!!

334

Анонимен

преди 9 години

Бойко да внимава че дпс му идва отзад.

333

Анонимен

преди 9 години

докато в България има партии,а не работещи личности,нищо добро не чакайте.партията е разделение на народа.

332

Анонимен

преди 9 години

Стадото на Боко намалява прогресивно!2009 г. - 117 овци, 2013 г. - 97 овци, 2014 г. - 85 овци!Нека да предизвика нови избори. Ще има между 65 - 70 овци, умни като Лъчо Мозъка!

331

Анонимен

преди 9 години

пирова победа за ГЕРБ. не ги виждам,уж победители, пък ще се окажат накрая пораженци...

330

до к.423

преди 9 години

Съвсем точно казано .

329

Анонимен

преди 9 години

ГолЕма работа.Нали ние па нема се доредиме до баницата.....

328

ronstoff01

преди 9 години

"Аз съм *** и вие сте прости..." - първи в класацията. Какво следва от това, освен простотии.

327

Анонимен

преди 9 години

Абе ако трябва всеки три месеца ще има избори, но ГЕРБ няма да управляват, айде пък да видим. Народа мрази ГЕРБ, народа не иска ГЕРБ да управлява. Народа иска една широка демокрагична колалиция от 10-15 партии да ни съставят едно мгопартийно демократично правителство да ни дигат заплатите, да ни осигурява работа и да живеем добре.

326

Анонимен

преди 9 години

При факта че осем поартии влезат в парламента , положението е като "пате в калчища" никой партия не прави компромис с друга

325

Време за реформи

преди 9 години

5. Всичко по-горе не означава, че ГЕРБ не е създаден от архитектите на нашата перестройка с цел да събере протестния вот, насочен срещу тяхното отроче БСП, т.е.: *** си - гласуваш за БСП/ДС; протестираш срещу БСП/ДС - гласуваш за СДС/ГЕРБ, което пак си е ДС; турчин си и те плашат, че ще ти забранят да говориш на турски и ще ти сменят името - гласуваш за ДПС/ДС; националист си и гласуваш за Атака/ДС. Общо взето за когото и да гласуваш, все гласуваш за ДС. Те не могат да си позволят да рискуват.

324

wli

преди 9 години

Ало българите. Нали умирате за Германия ще видите там кой е пръв.ДПС.

323

Маркс®

преди 9 години

Нумер уно е народът на България! Долу фракцийте на БКП(Герб, бсп и дпс), долу и ЕС, а Нато да върви в Пъкъла за военопрестъпленията си, пфу!

322

Анонимен

преди 9 години

Един от коментиращите тук е написал, че за първи път в историята на България една политическа партия е спечелила три пъти поред парламентарните избори. И при това с голяма гордост. Искам само да уточня, че ГЕРБ нито веднъж не са печелили избори, а са имали най-добър резултат. Да спечелиш избори значи да имаш 50,3% от валидните пуснати гласове в избирателните секции в страната и чужбина. А ГЕРБ не са постигали такива резултати никога. Може би за съжаление, може би за наш късмет. Това е математика

321

ххй

преди 9 години

Сега чакаме турското и американското посолство да решат какъв ще бъде кабинета.КЪДЕ СИ ДЯКОНЕ!!!

320

Резил

преди 9 години

Колко трагично изглежда България от страни погледнато. Напускайте тази пародия на държава, то вече си е прекалено късно. Годинките ви вървят и се погубват в тази държава.

319

Време за реформи

преди 9 години

4. БСП/ДС създаде мафията и мутрите в България през 90-те с цел "прияватизация и разграбване на печливши държавни предприятия и активи за жълти стотинки. Бяха запазени контрабандните канали на ДС от времето на комунизма, които от държавни станаха частни и борбата за разпределението им взе много жертви сред новия бизнес елит, известен с предпочитанията си към елементарните музика и жени.

318

Време за реформи

преди 9 години

Тежката загуба на БСП си има доста дълга предистория и причинно-следствени връзки:1. Във всички страни от бившия соцблок, които влязоха в ЕС, само БСП и България останаха с нереформирана левица2. България остана троянския кон на Русия в ЕС, придвижвайки енергийните и проекти в ЕС. Също така парите на КГБ към ЕС минават през България3. В името на властта (парите) БСП сключи неведнъж съюз с дявола (ДПС), които съюзи бяха остойностени от ДПС чрез заменки, кадруване в съдебната система, назначението на Пеевски и куп други непростими грехове4. БСП/ДС създаде мафията и мутрите в България пре