18

TS

преди 9 години

До Анонимен 12С тази агресия и омраза, особено към определени етноси и религии в България, далеч ще стигнете. Именно това ме отблъсна и мен от участие в изборния ден. Дано не съм прав, но усещам, че с тази омраза простият ни народ ще си докара на главата нещо непоправимо, от което хиляди майки ще ридаят.

17

..

преди 9 години

После не гласувалите да не излезете на протест ?4 години ще си мълчите и ще се съобразявате с избора на гласуващите,купените гласове и ***

16

Анонимен

преди 9 години

До и послеНикой не пита, хората много добре си знаят, че следва политическа криза и това искат, заблудения си ти, защото гласа ти за ГЕРБ ще отиде скоро на кино

15

Анонимен

преди 9 години

този път искрено ще се учудя на протестите срещу дпс пред народното събрание. логика у *** не търсете.

14

Анонимен

преди 9 години

Само като им видя омразните муцуни и ми се отщява."Обърканият",#6 е прав!Циркът загрява,приготвере се за невиждано изпълнение на жонгльорите,оле.Представлението този път ще надмине вашите фантазии!Хайде всички след урните-на цирк!

13

65 % пасивни

преди 9 години

65 % пасивни в България, спящи, а-податливи.

12

ЕЗИЧНИК

преди 9 години

ХОДЕТЕ ГЛАСУВАЙТЕ ИНЪЧЕ ПОСЛЕ С КАКВО ПРАВО ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ?!

11

Анонимен

преди 9 години

вече се убедих, че българинът си заслужава съдбата. не е заслужил да е свободен, ще си остане едно балканско ***! това по повод избирателната активност. и българинът принципи няма - затова свестните бягат навън!

10

и после

преди 9 години

и после плюете - политиците ви били виновни? А вие 65 % какви сте? Убитаци, маргинали, ***, не знаете защо дишате още. Да ви е честита новата политическа криза. После питайте "Ама защо?"

9

fake

преди 9 години

Алфа рисърс дават избирателна активност от 30.9% към 16 часа ;). Това не е вярно на Галъп.

8

Анонимен

преди 9 години

Ей, поспрете се, 35% е много, толкова трябваше да е крайния резултат! Нека не си мислят, че някой ги харесва. Колко предсрочни избора може да издържат купувачите -1,2,3, колко, те тия милиони да не се появяват от нищото. Ниска активност, нестабилно мнозинство, нови протести и след това нови избори, това е работещото за България, е, вярно не и за политическата каста!

7

Анонимен

преди 9 години

35,3% ?! До края на изборния ден няма да прескочим 50%. Абсолютно съм разочарован от овчедушния народ.Крадливи политици, мутри, *** и турци - честито! Вилнейте на воля...Обявявям тая многострадална България - за закрита.

6

Боко Тиквата

преди 9 години

До АнонименКато не ти харесва изборния резултат излез и гласувай ве ***.У форуму сме много силни с опорните точки..

5

Soros

преди 9 години

Гласувайте гласувайте не разбрахте ли че *ите печелят със това че вие не гласувате,недейте да бъдете пасивни ,защото утре пак ще псувате като каруцари ДпС те са във парламента благодарение на вашата пасивност!

4

Шуменския

преди 9 години

Айде червените *** у лево..

3

Анонимен

преди 9 години

За *** Боко Тиквата са гласували 34% от упражинилите правото си на глас, т.е. при сегашната 35% избирателна иктивност, това прави малко над 9% от всички имащи право на глас Българи. Пак ли ще ни го натрапвате тоя и ще ни лъжете, че народът е гласувал за него. Гласували са само крадливата му шайка,кираеристи и роднините им.

2

Анонимен

преди 9 години

50% няма да хванем. Язък! Не ви ли е срам , бе драги българи? Искате промяна а не гласувате. Ми стойте си у вас и пийте ракия и после псувайте всички в управлението. Аз гласувах не защото има за кого, а поне с надеждата *те да не са на власт отново.

1

Кратос

преди 9 години

35% ми се вижда твърде висока активност...Нищо чудно да послъгват