142

Анонимен

преди 9 години

Вместо да давате милиардите откраднати от народа на зализания младеж Домусчиев за несъстоялото се зрелище Лудогорец, можеше тези пари да отидат за здравеопазване или за нещо по-полезно.

141

Лудбалканец

преди 9 години

Аз се чудя защо е тази истерична македонска национална гордост като половината отбор е от Африка ,а другата чужденци от Европа?Браво на българите юнаци от чужбина..ха..ха

140

Анонимен

преди 9 години

Президентът на разградския футболния клуб "Лудогорец" и крупен бизнесмен Кирил Домусчиев има активи, които "сигурно са над 1 млрд. евро". Това обяви самият Домусчиев в интервю за предаването ДикOff по Нова телевизия.

139

Анонимен

преди 9 години

Само на 45 а вече олигарх милиардер по руски модел с рускиня за жена - все случайни работи....

138

Анонимен

преди 9 години

Ами сега другари? Работата с Лудогорец и вашия човек- олигарха Домусчиев на който харизахте БМФ не се получи - сега с какво ще баламосвате народа?

137

Математик

преди 9 години

465мил. vs 6 мил. И третокласник да сложиш пред телевизора, ще стопли веднага че задачата на съдията е да елиминира възможността някой хора да загубят много много пари.Поздравления на момчетата от Лудогорец!!!

136

Анонимен

преди 9 години

До циникаПредвид това, което прочетох - вземи пък създай наръчник или нещо подобно за поведение по стадионите или схеми за хореографски изпълнения, че като дойда от Разград да знам как да се държа на стадиона - кога да пея , кога да викам и какви хореографии да изпълнявам.Браво на ЛУДОГОРЕЦ! Радвам ви се от сърце!

135

Анонимен

преди 9 години

Луноходец кой ги пипне все ги е..бе.Кеф ти Уески, кеф Ливърпул, кеф ти Реал.В листата са още половината отбори от А РФГ.Луноходец-Недоебец.

134

Анонимен

преди 9 години

Кой шъ и съдиата на 05.10.2014? Кой шъ и виновникъ?

133

Анонимен

преди 9 години

На съдията от Каледония им пожелавам още 300 години робство под английски ботуш. И уискито им не струва на тия втора ръка британци, ирландското е къде къде по-хубаво, и гайдите им едни никакви! От мъже, дето по случай празник слагат пола, какво да очакваш...

132

Анонимен

преди 9 години

ЛУДОГОРЕЦ Е ИСТИНСКИ ОТБОР!ЛЕВСКИ И ЦСК СА ПИЯНДУРНИЦИ И КОРУМПИРАНИ ШУРОБАДЖАНАЦИ, ПРИБИРАТ ПАРАТА И ИЗОБЩО НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ФУТБОЛА, ЗА ТЯХ Е ВАЖНА ПАРАТА

131

до циника

преди 9 години

И ти гарантирам, че ако ще да издириш всички възможни излъчвания на мача, в никакъв случай няма да чуеш, че Лудогорец са играли слабо. Лично аз го гледах на английски - коментаторите започнаха с нагласата, че ще гледат *** мач, а накрая искрено се кефиха на играта на зелените и ги хвалеха до самия край (включително и спасяванията на Стоянов и Александров)

130

Лудорец - Варна

преди 9 години

Победите в Европа на Левски и ЦСКА ще ги дават по Хистъри ченъл. Хронологично следват веднага след строежа Пирамидите и падането на Римската империя. Толкова са отдавна, че чорбарите са пишели на папируси, а говедата току що са изобретили "Бейк ролс"

129

до циника

преди 9 години

Искам да ти кажа, че си предубеден. И продължаваш да бъдеш, когато ти вадя цитати не от заглавията, а от описанията на статиите (т.е., читателите вече са кликнали и медията си е изкарала паричките от реклама), пък ми пишеш некви твой си измислени обяснения.Пък и за какво им са помпозни заглавия? В големи сайтове като тези новини по 20 на час. Само в ШЛ са се играли 7 други мача днес.

128

Айди, сички сига..

преди 9 години

Левски+ ЦКА -

127

tikos

преди 9 години

Ludite podobriha rekorda na poduenci i sa parviya bg team s dva vkarani gola v CL.

126

Анонимен

преди 9 години

ОКАЗА СЕ, ЧЕ РЕАЛ СА ОТБОР ОТ ПЕНСИОНЕРИ ЛИГЛЙОВЦИ!СМЕЩНИЦИ, ОСОБЕНО РОНАЛДО, ТОЗИ КЛОУН НАПРАВО СИ РЕВЕ ЗА ПЕНСИЯ, ТА ДАЖЕ И НАКУЦВА:))))))))

125

utaiki ot madrid

преди 9 години

КОЛКОТО И ДА СЪМ СКИПТИЧЕН КЪМ ЛУДОГОРЕЦ ДНО ГОЛЯМ БРАВО ПРЕБАХА МИ ФИШ НО БРАВООООО<br> РЕАЛ МАДРИД НАЧЕЛО С КРИСТИАНО РОНАЛДО !!!!!!!!!!!!!!!!!<br> ПОРЕДНА ИЗМИСЛЕНА ЗАСАДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗКОЧИ ОТ 5 МЕТРА НАЗАД И Е БИЛ В ЗАСАДА ???????</html>

124

Д.И.

преди 9 години

А колко хора са останали без работа заради зализания собственик на БМФ и Лудогорец....

123

Анонимен

преди 9 години

Ако играеше Хамзата щяха да бият :)