85

ИСТИНАТА

преди 9 години

С ГРАБ И МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЛИЗАШКИ Е СВЪРШЕНО! ДНЕС.БГ,ЗАЩО НЕ ПУСКАТЕ СТАТИЯ ЗА СБЛЪСЪЦИТЕ ПРЕД ДКВЕР ЗА ЦЕНАТА НА ТОКА КОЙТО ГРАБ И БЛИЗАШКИ УВЕЛИЧАВАТ УТРЕ. И В МОМЕНТА ПРОДЪЛЖАВАТ ОЖЕСТОЧЕНИТЕ БОЕВЕ МЕЖДУ СТОТИЦИТЕ НЕДОВОЛНИ И ВСЕ ОЩЕ ВЕРНИТЕ НА ГРАБИТЕЛСКАТА ХУНТА ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ ПОЛИЦАИ.Пазят с автомати членовете на енергийния регулатор от тълпата пред ДКЕВР (СНИМКИ). Протестиращите скандираха Оставка и Вървете си у вас!, развявайки знамена на различни синди

84

www

преди 9 години

И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН - БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО И БЕЗ ЦВ.ЦВ.....

83

до неразбралите

преди 9 години

Тези тръгнали на еврейското лоби уроци(акъл) да дават!

82

Анонимен

преди 9 години

Много точно искане. да. но няма да стане по сума ти причини. абе тоя народ не иска промени. т`ва ще е. реформи се правят в общество което желае. у нас не виждам такова.

81

ЗАКЛЕХ СЕ!

преди 9 години

ГЕРБ без Борисов!!! АКО БОРИСОВ УМРЕ ДО 5 ОКТОМВРИ 2014-ТА ОБЕЩАВАМ ДА ГЛАСУВАМ ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ! :D

80

АРХАНГЕЛ до витоша91

преди 9 години

И кое им е гнусното на атакаджиийте? Че казват истината? Или че са проруски настроени? Атака ще влезе в парламента и то с повече от предните избори, защото много хора прогледнаха извън матрицата на медиите. Путинова Русия е алтернатива за развитие, защото отрича всички животински тенденции, по които се движат белите народи от 40 години насам. Неолиберализъм, свободни пазари, пазарна икономика и т.н. мантри се оказаха пореден начин за ограбване на едни хора от други. Хората вече го разбират!

79

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Тия от РБ са *** ***. Според изборния кодекс, на ДПС се полагаха 3 /три/, а не 4/четири/ евро депутата, а на Реформаторския Блок 2/два/. Така е според приетата методика за разпределение на местата, друг е въпросът, че в РБ са слабохарактерни интелигенти и не заслужават тези 2 *** депутати.

78

пълен смях

преди 9 години

Абе, смешковци...циркаджии!

77

optimist

преди 9 години

Доста са смешни тези от Блока, дано по-малко хора се излъжат по тях...

76

vitosha

преди 9 години

АРХАНГЕЛ, за коя партия да гласуваме?

75

Niki

преди 9 години

На гол ***, чифте пищов. Тия на картата ги няма, условия тръгнали да поставят посерковците. Не виждат, че със стари *и ново кабаре правят, ами се ежат

74

иви

преди 9 години

ХАХХАХА - НАИВНИЦИ!!!!!!!

73

Анонимен

преди 9 години

егото няма да остъпи а ще си направи коалиция са ДПСтата, с Барековото явно и с Догановото тайно. И Гоце е готов да се Бостаниса.Но по-добре за РБ е да сте в опозиция, за да управлявате отново вие, а не да сте маша..

72

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

РБ са втората партия, подчинена изцяло на сатанистите от брюксел и фашингтон.Първата е гроб. Това са отявлени почитатели на философията и теориите на такива гробари на бялата раса, като милтън и дейвид фридман, айн ранд, фридрих фон хайек, джордж сорос, алън грийнспан и други знайни и незнайни евреи сатанисти. Ако рб и гроб управляват България, няма да ни има след 10-15 години. Ще останат софия и още 5 града, а останалото ще е занемарена полупустиня, заселена с *** от цял свят.

71

vitosha

преди 9 години

Има ли една тема която да не е инфектирана от гнусните атакаджии и празните им обещания?

70

Истинското изказване

преди 9 години

Нищо лично към Борисов, заяви по Нова ТВ Радан Кънев, но по отношение на ГЕРБ каза точно (цитирам) : Имаше задявки с ДПС. Сериозни. Имаше задявки с БСП. Сериозни."Кой прави мнозинство, кой не прави мнозинство - това ще го кажат българите на 5 октомври. Ние даваме отговор с кого бихме управлявали, с кого не. Не сме отстъпили и със сантиметър. Бихме управлявали единствено с ГЕРБ при много ясни условия, на които ГЕРБ към момента не отговаря, заяви Радан Кънев.

69

Анонимен

преди 9 години

Подкрепата за ГЕРБ пада, а РБ може да не влезе в парламента. Атака се покачват над 7 %.

68

Анонимен

преди 9 години

РБ приличат на пубертетка от преди 100 години която къса листчетата на маргаритка и си говори "обича ме"-"не ме обича"... само че са сменили "припева" с "с ГЕРБ сме, не сме с ГЕРБ....." Последно, Раданчо? С или срещу ГЕРБ? Ако не сте с ГЕРБ - с кой сте? Ако сте с ГЕРБ - защо не сте в ГЕРБ? За какво се борите?

67

Точните думи

преди 9 години

Нищо лично към Борисов, каза Радан Кънев, но по отношение на ГЕРБ каза по Нова ТВ: Имаше задявки с ДПС. Сериозни. Имаше задявки с БСП. Сериозни."Кой прави мнозинство, кой не прави мнозинство - това ще го кажат българите на 5 октомври. Ние даваме отговор с кого бихме управлявали, с кого не. Не сме отстъпили и със сантиметър. Бихме управлявали единствено с ГЕРБ при много ясни условия, на които ГЕРБ към момента не отговаря, заяви Радан Кънев.

66

Анонимен

преди 9 години

Аман от *** в политиката. Този е поредното такова!