164

Марин

преди 9 години

Бойко може само да ги сънува тези резултати

163

Анонимен

преди 9 години

До Стоянискаш да кажеш че всеки втори е ненормален ли

162

Бошето

преди 9 години

Ако ГЕРБ се върнат на власт да се подготвим за поредния период на гафове, грешки и криза. .

161

Весо

преди 9 години

БСП топи разликата между себе си и ГЕРБ и сигурно скоро ще се изравнят, а по време на изборите вече и ще водят на Бойко и лакеите му, а това проучване е видно платено, за да покаже БСП в слаба светлина

160

Пламен

преди 9 години

Трудно може да се говори изобщо за дясни партии, защото тези които се титулуват такива са най-обикновенни престъпни организации създадени единствено с цел обогатяване и сдобиване с власт

159

Стоян

преди 9 години

Няма нормален човек който да гласува за тази измамническа партия ГЕРБ

158

Анонимен

преди 9 години

браво на матриала

157

NORMALEN

преди 9 години

GERB-35%-NIAMA TOLKOVA GLUPAVI HORA V BALGARIA.

156

NORMALEN

преди 9 години

KOLKOTO POVECE PARTII,TOLKOVA PO GOLIAMA DEMOKRACIA.GLAS NARODEN,GLAS BOGI.

155

ЕЛЕКТРА

преди 9 години

На тая жалка агенцийка с цариста Борислав Цеков начело а сега депутат от БСПпаразитната партия, може ли да се вярва, и с колко ли е надул процентите на *** и сачми...???

154

Kit Chelin

преди 9 години

Голяма част от българите страдат от шведския синдром, щом ще гласуват за др. Борисов. Човекът, който замрази доходите на българина, но даваше баснословни бонуси на персонала от администрацията близка до Герб. човекът, при чието управление властваше полицейщината, цените на най необходимите стоки и услуги летяха нагоре-лекарства, ток, хранителни продукти. човекът, при който беше наложено медийно затъмнение на негативите в обществото и се показваха неговите "успехи". За този ли човек ще гласувате?

153

Тихомир Томов

преди 9 години

Някои тук са напълно уверени за влизане в парламента , но това нищо не означава . Организирайте залози със 4- цифрена сума и ще ви видя колко сте сигурни !!!!?

152

Бай Иван

преди 9 години

До АТАКИСТАман от ***, които сами си пишат. Мнозинството от хората са умни и ще изхвърлят партия Юруш от парламента. Един от умните хора съм аз и ще гласувам за или за Патриотичен фронт или за партия "Нова алтернатива".

151

s

преди 9 години

АТАКА - ПОБЕДА!!!

150

Анонимен

преди 9 години

Кой ще стане премиер сега не знам.Може и Бойко да е.Но който и да бъде ще изкара максимум година.А следващият ще е Волен.

149

Бай Иван

преди 9 години

До АТАКИСТ Юруш Батака няма да види повече парламент, забрави. Още мирише на изпражненията на Сидер Ага, който качи ДПС на власт и цяла година ги поддържа, а на капак на всичко изложи България пред цял свят с побоите си, неадекватното си състояние и лъжите, които говори непрекъснато, за да имитира национализъм. Подивелият мюсюлман националист няма да види повече никога парламент, това са платени проучвания. И БСП си плати, но загуби с 10 % и всичко излезе наяве. Ще свърши и тази агенция...

148

Yoda

преди 9 години

Ако искате да видите Боко и Цв. Цв. в затвора, гласувайте за АТАКА! На никой друг не му стиска да ги вкара на топло и за дълго!

147

Извод

преди 9 години

От това проучване виждам следното:50% за комунистите25% за "другите" комунисти15% за полуидиотите5% за пълните идиоти5% за нормалните политически партии.

146

Бай Иван

преди 9 години

Докато го има ДПС в парламента, ще я има и Атака. Двете партии си помагат взаимно - Атака качва ДПС на власт, а ДПС ще даде 100 000 гласа на Атака в замяна на това, за да може отново Волен Сидеров да стане златен пръст и евентуално да поддържа правителство на ДПС в коалиция или с БСП или с ГЕРБ.

145

М

преди 9 години

Аи стига бе, тия платени лицемери от Атака пак ли ще ги вкарвате в парламента!? Д***а и ***!