174

Наблюдател

преди 9 години

Простите хора са прости навсякъде, дай им на маумуните малко начален старт и обещание за доларчета и им гледай сеира. Пиар, реклама и пропаганда са им любимите песни откакто са зацуцали хамериканската демократия. Подплатена с потупвания по рамото, малко центове, кока кола, макбургер, някой и друг смартфон, и вече кои сме ние, сорсоиди дето знаем всичко, и сме готови да продадем всичко , дупейки се в екстаз.Ако не беше смешно щеше да е трагично, то си е трагично до какво положение изпадат някои.

173

Наблюдател

преди 9 години

Абе като гледам как се радват сорсоидите тука, се чудя те дали правят разлика м/у започна асоцииране, и приемане в ЕС :)) Та да им припомня нас колко дълго ни асоциираха докато ни приемат, май баха към 5 години или повече ако не се лъжа... А да не споменавам че не е задължително асоциирането да завърши с приемане :)) То може да се прекрати по всяко време.. Та парасенко си прави поредния пиар за изборите в Окрайна, а тука *** скачат вече в захлас като фашизоидни хохли на евромайдан :))Споко

172

чекист

преди 9 години

До ШопДа го бутат. Той създаде Украйна като държава -УССР със столица Харков

171

majorski

преди 9 години

Украинците са един дрогиран с "национализъм" народ който трябва да се остави в изолация за да изтрезнее.....и това ще го направят Русия и Европа заедно !

170

Шоп

преди 9 години

До До ШОПА Мерси за съвета, има кой да се бие на фронта сега, когато потрябва и аз ще отида.

169

Памуков

преди 9 години

До щурофон 239Много плахо го даваш бе Щурофончик,не смееш да отговориш на някои постове писани до твоята височайша особа.Проследих почти всички постове от началото на темата.Как сега ще ближете рани след Шотландския референдум,бомбандировките на янките над Сирия и сега ново пет,Украйна подписа със ЕС и договора влиза експресно от 1 ноември 2014 г. ?

168

До ШОПА

преди 9 години

Шопе, като СИ в конфликт с Русия бягай на фронта да се биеш и вземи с тебе откривателите на хибридните войни Поплювко и Шаламанчо ,и да не си забравите розовите прашки ,че без тях сте загубени!

167

Шоп

преди 9 години

Преди малко бутнаха и истукана на Ленин в Харкив. Честито.

166

ПОРОШЕНКО

преди 9 години

Поздравявам източните фенове от стаята на троловете и техните шефове с песента "Камъните падат от небето" и им изпращам по един марципан да не усещат горчив вкус в устата от новинатаче подписахме с ЕС.

165

Шоп

преди 9 години

До АнонименТова, че не харесваме подхода на запада не ни прави кремълски ***--------------- Напротив, прави ви. В момента сме в конфликт с руснаците и който не е против тях, е ЗА тях. Няма нужда да се опитваш да завоалираш, ясни сте.

164

yan

преди 9 години

До Анонимен 231И ти ли си първосигнален? Какво общо има плъхчо с Путин. Плъхчо Съселов е номенклатурен кариерист, който най-малко го интересува Русия или социализма.

163

Г-л Лисицин Гру

преди 9 години

До г-н Андро г-не, на нас агент Сноудън не ни съобщи и 5% от тово, което знаехме, преди да дойде на наша територия!освен това нивото му в йерархията на разузнавателните служби е много ниско!!!!!!!!

162

Анонимен

преди 9 години

Сергишев още ли е гражданин цоветцкава союза? или по заповед на *** кисне в европарламента?

161

yan

преди 9 години

До МужикЗабрави Желю, Костов, Паси, Надежда, П. Стоянов, Ф. Димитров ....... и още много други знайни и незнайни - тарикати, крадци, реститути и родоотстъпници - нагушили се, след като яхнаха народното въодушевление от промените. Отричането на съучастието им е демагогия.

160

Анонимен

преди 9 години

Шопе,веднаж и ти да си прав!Този стар римски трик -разделяй и владей работи безотказно.Ако арабите се обединят и насочат гнева си към правилните хора,какво ли ще стане?Лошото е,че в спор за каквото и да е, мъжете ръсите адреналина и превключвате на подсъзнание.Освен това реагирате като маймуни и слушате най-големия шебек т.е.зачитате някаква праисторическа феромонна йерархия.

159

андро

преди 9 години

Нещата са много прости,Путин винаги е един ход напред спрямо САЩ и НАТО поради простата причина ,че разполага с техните планове за Русия и неговия коз се казва Едуард Сноудън.Как само спокойно изчака да свърши олимпиадата и си взе Крим под носа на Обама.

158

Анонимен

преди 9 години

До МужикВиж ***.. Това, че не харесваме подхода на запада не ни прави кремълски *** и изобщо нещата не са черно-бяло, това че не слушаме чалга не ни прави метъли нали разбираш и това че не харесваме ГЕРБ не ни прави от БСП. За теб е по-лесно да не мислиш и да си обясняваш просто нещата, но те не са така.. Това че не харесваме запада не ни прави русофили разбра ли овча главо слънчасала?

157

Г#л Лисицин ГРУ

преди 9 години

До г-н ЩурофонДомбаският промишлен район е един от 4те най-големи промишлено-производствени центрове на нашата планета!С унишожението му американците и ЕС се отървават от ОПАСЕН КОНКУРЕНТ!КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ ДОКЕГА - ПРОСТО ДА МЛЪКНЕ!!!!!!!

156

Мужик

преди 9 години

Боже, колко много кремълски *** са се активизирали в тая тема, пожелавам успех на украинците в ЕС а колкото до наште неуспехи там се дължат не на ЕС а точно на любимите ни политици с руски имена - Сергей, Андрей, Вигенин, Зинаида, Бригадир и ред други знайни и не знайни путински *** дето за пари ще продадат и майка си и до ден днешен ни продават на руски фирми като Газпром и Атомстройекспорт и другите *** на путинския режим. BYE!

155

Зелен Гущер $

преди 9 години

До neno 218За каква световна война мечтаеш бе нено,тук ще има валутна и икономическа война !Ще поставя рублата където и е мястото 100 рубли за 1 $,на първо време.Нямате шанс с/у нас,какво си се затъжил за Германия,на нея не и трябват самолети,тя има една отнай яките икономики със моите съюзници ще смачкаме всеки,дори и БРИКС барабарс юана,капиши панимаеш,разбра ли ?