18

Анонимен

преди 9 години

Ходор: Ако вие имате нефт, задължително ще имате и демокрация!

17

Мишо

преди 9 години

***, скоро ще поставят на мястото му! В затвора!

16

Крезимор

преди 9 години

Народа избира политиците си (или си трае като правят простотии). Следователно, народа трябва да страда заради политиците си. За пример руснаците да вземат торянския си кон в ЕС и НАТО - България.

15

Анонимен

преди 9 години

Европейският съд по правата на човека през септември 2011 г. определи осъждането на Ходорковски като не политически мотивирано, което противоречи на версията на Ходорковски, че е поличитеска жертва.

14

пълна идиотщина

преди 9 години

Този е нещо подобно на нашия...знаете КОЙ! Само че този е и по-нагъл и по-мръсен. А на всичко отгоре е и изцапан с "кръв". Числят му се убийства. И как на такъв *** му дават трибуна? Че и нашите *** го удостояват с внимание! Боже, този западен свят наистина е западнал! Слушат крадци и убийци, узаконяват трети полове, разтрелват мирни хора, които нищо не са им направили а само искат да живеят мирно и да си говорят на своя език! "Стара еуропа" е склерозирала бабичка, с Паркинсон и Алцхаймер!

13

демокрация,

преди 9 години

Путин го освободи предсрочно,човека си живее и в Русия,и другаде и си говори каквото си иска.Някой да му пречи?Не.Но и не го коментират.Пак демокрация.

12

Анонимен

преди 9 години

ХОДОР, Ходор... баш ти ли ги говориш тея думи бе, бандит нещастен! Крадеца вика: "Дръжте крадеца!" . Излезе жив ама пак те влече, да не си забравил някой любовник в затвора и да те е присвило в корема?! Теб са те проклели няколко поколения и никой *** не може да те защити по който и да е форум на какъвто и да е език! Аман от македонски евреи дето завършват на "...ски"

11

Анонимен

преди 9 години

*** ценности:Вчера в затвора за кражби, днес политик дето ни поучава!

10

Скърбящ за БГ

преди 9 години

Аман от магнати и олигарси! докога ще ги търпим ?

9

33333

преди 9 години

ПО- ДОБРЕ ЗВЯРА НА НАЦИОНАЛШОВИНИЗМА ОТКОЛКОТО ЗВЯРА НА ГРАБИТЕЛСТВОТО, КОЙТО БЕШЕ СЪБУДЕН ОТ ТАКИВА КАТО ВЪПРОСНИЯ ХОДОРКОВСКИ. ТАКИВА КАТО НЕГО ИМАТ ИНТЕРЕС В РУСИЯ ДА ЦАРУВА ХАОС, ОТ КОЙТО ИЗВЛИЧАТ НЕСМЕТНИТЕ СИ ПЕЧАЛБИ.

8

Анонимен

преди 9 години

кога го пуснаха , кога почна пак да лае!

7

Анонимен

преди 9 години

Политическа рожба на Горбачов и спонсор на кампаниите на Елцин, а бизнесът го наследява по семейна линия, с една дума олигарх. Когато беше на върха, реши да се сближи с Буш и да търси съдействие от Ексон и Шеврон за продажба на ЮКОС. Целта му беше да предостави националните богатства на Русия, на новите си стопани. Такива като него, дето разпродадоха България за жълти стотинки, у нас са във властта, а там лежат в затвора.

6

Анонимен

преди 9 години

да се прегънат с Горби на немска земя, и да се утешат

5

Анонимен

преди 9 години

Я се скрий бе, мафиот!

4

Анонимен

преди 9 години

Да бе, анонимен бивш руски петролен магнат, които може би има нещо общо с олигарсите в Украйна. Щом е "националшовинизъм" това което прави Путин и вреди на руския народ - тогава защо Путин има по-голямо одобрение от руския народ отколкото западните политици, на които се подмазваш ? Ама няма европеец или американец или друг западняк, които да те пита този въпрос публично.

3

Бънди

преди 9 години

Путин му каза да си иде с мир 10 години са му били достатъчни, но този жалък евреин иска още. Явно е забравил как бият в КГБ, ама крачето му да стъпи в Русия и ще го смажат като ***.

2

АЗ

преди 9 години

МАРЯ НА *** ПРЕЗ КОМИНА И ДИМ ДА ГО НЯМА..КРАДЛИВА ПАСМИНА ЕВРЕЙСКА..МОЖЕ МИША ЧЬОРНОЙ ДА ГО ВЗЕМАТ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ..

1

Анонимен

преди 9 години

Явно се опитват да го направят мъченик, затова му дават трибуна за мнение, което е всичко друго, но не и обективно, а е по-скоро на лична основа с политически привкус.