36

Анонимен

преди 9 години

До 49 че то тиквата е на власт откак маккейн заповяда на орешарски. Нали за това продажната тиква ходи в щатите.

35

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари пенсионери, защо се притеснявате нали вашето любимо БСП ви повиши значително пенсиите с цели 4.50 лв. С тези пари може да карате още дълги години, но вашата партия ви обещава, че ако гласувате пак за тях ще има увеличение от 5.50 лв. Така, че айде на избори и да не объркате бюлетината ей мушмуроци.

34

Анонимен

преди 9 години

Сега Тиквата като се върне на власт ще им помогне на тези хора.

33

само ГЕРБ

преди 9 години

Стига с тоя комунизъм ! Време е всеки да си плаща... Тока трябваше да е два пъти по-скъп още преди 2 години...

32

социолог

преди 9 години

Ситуацията в България в момента е привидно спокойна, НО всъщност под поворхността нещата тлеят, тлеят. Една искричка е достатъчна картината да стане грозна и жестока. Мислете господа! Хората вече не са толкова прости!

31

АНТИ

преди 9 години

Нали скачахте по площадите за Свобода?!Нека сега С.В.О.Б.О.Д.А.Т.А да ви плаща увеличената издръжка на живота!

30

Julis

преди 9 години

Ама не се притеснявайте, давайте по - смело, кво ще си играем на дребно с по 10%, какво се опитвате лекичко да подръпвате българина, я като е гарга да е рошава, хванете и опънете здраво, да тестваме къде му е границата на търпението, току виж се усетил най-накрая, че политиците са бушони и файда няма от сваляне на правителства, ами да се огледа за истинските ***, които трябва да избеси по дърветата. Докато не им вземем страхът няма да е, ама топки се искат

29

Гешев

преди 9 години

Позаинтересувайте се как е създадена ГЕРБ,с помоща на кои немски фондациии,кои са "Ханс Зайдел"" Кондрат Аденауер" кои хора и с каква идеология стоят зад тях и как се финансират и тогава ще ви се изяснят много неща ,за тока ,за ВЕИ,за замразените доходи и пенсии ,за геноцида над българския народ?

28

Анонимен

преди 9 години

Вече и заеми не могат да се вземат, защото каквото можаха за 1 г. взеха.То си има таван, за да може да се плащат лихвите.Сега глад и мизерия. Отново. 70 г. криза, икономия и мизерия.

27

Анонимен

преди 9 години

А бсп и дпс ако бяха останали на власт нямаше ли да има увеличение на тока, слабоумни ми другари?!

26

Анонимен

преди 9 години

Комунизъм=мизерия.

25

иво

преди 9 години

средно едно домакинство има 2.3 члена

24

Анонимен

преди 9 години

Цени европейски, заплати африкански, управници комунистически, парите в червени, уж капитализъм, а всъщност продължение на комунизма.

23

Май Манолов

преди 9 години

Тук пак 4-5 *** червеникави *** са изписали десетки коментари. Смешни сте, другари, не си струвате хонорарите.

22

Анонимен

преди 9 години

1,2*4=4,8 българи в стрес от тока.Средно семействата имат по 4 члена.Така че почти цяла България ще е ощетена.Освен да бягаме на запад ли що ли?Работим, пък не можем да си платим консумативите.

21

рапонес

преди 9 години

В нормалните държави ,колкото повече електрическа енергия се консумира (битови и промишлени потребители) цената пада надолу ,с цел повишаване на потреблението Т.е колкото повече ток израходваш ,толокова по малка сметка имаш В Ганьовистан явно не зачитат принципите на пазарната икономика и либералния пазар ,но разни монополости- тюфлеци упорито се крият зад подобни мантри Да живее монопола на картелите Уважаеми така няма да я докарате до никъде ,при положение със свръхпроизводство и високи цени

20

tuzarya

преди 9 години

ХАК ДА НИ Е ! ИСКАХТЕ ГЕРБ - НА ВИ ГО! ЗА ЖАЛОСТ И НОРМАЛНИТЕ ХОРА ЩЕ СТРАДАМЕ НЕ САМО ВИЕ - "УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ" ! ЗА ЖАЛОСТ ЩЕ СТРАДАТ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ С МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ, А ДЕБЕЛОГЪЗЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВИТЕ ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ - ПРОИЗВОДИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ НА ЕЛ. ЕНЕРГИЯ, ПАРНО, ВОДА, ГАЗ, ГОРИВА И ВСИЧКО ДРУГО! ЗА ЕДНО ОНЯ КРЕТЕНОИД БОРИСОВ Е ПРАВ - ВСИЧКИ НИЕ СМЕ "ЛОШ МАТРЕАЛ" ! НИКОГА НЕ СМЕ МОЖЕЛИ ДА СЕ КОНСОЛИДИРАМЕ ОКОЛО ПРИОРИТЕТИТЕ СИ И ЗА БЛАГОТО НА НАЦИЯТА!

19

Анонимен

преди 9 години

1.2мил. са в стрес от цената на тока, а останалите не го плащат, щото са от малцинството

18

Бънди

преди 9 години

Хайде, гласувайте за ГЕРБ. По-смело, по-смело...

17

Анонимен

преди 9 години

Електроенергията трябва да е предмет на социална политика. С много големи икономии семействата плащат почти половината заплата на единия родител през зимата. При толкова нисък ръст на заплатите тази политика на обслужване на големите енергиини монополи и фирми е престъпление срещу българите!