48

kiki

преди 9 години

Сега като дойде декември-януари, Путин ще спре газта приз Украйна защото холхите ще крадат яко.И кой ще го отнесе? Ние братя Българи. Газта не е само за отопление на София и Пловдив. Газта захранва малкото останали индустриални предприятия. И като спрат газта софиянци няма да се отопляват на дърва а ще си пуснат електрическите печки. И какво ще стане - Електропреносната мрежа няма да издържи! Режим на тока. Пак ще станем бедни та по бедни. А честито на слугите на САЩ!

47

Шоп

преди 9 години

ЕК никога не е била против строителството на ЮП, вие това не сте ли го разбрали? Просто Газпром трябва да си коригира условията - да станат по-благоприятни за България.

46

Анонимен

преди 9 години

За какво става въпрос? Европа не иска да купува газ от Русия ли? Ако е така да спира Северен поток, то ЮП без друго няколко години ще се строи.

45

Анонимен

преди 9 години

До доктор Зоргесамооооо геееееееееееерппппппппп

44

Щерев до Гешев

преди 9 години

Ами стройте си го но не карайте българския народ да се заробва с заем от 3 милрд. за чужда компания.Защо не покажете договора , а го криете.

43

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 70Руски знам доста по-добре от теб, примерно на ниво полуруснак.

42

Анонимен

преди 9 години

Това което се казва в статията е, че ЕК разрешава на на Газпром да влезе и да помоли за милост. Не си въобразявайте, че някой ще играе по свирката на Русия. Русия вече е набелязана от глутницата, нали знаете как се действа - първо наобикалят жертвата, почват да точат зъби, нещата не стават от раз, има си технологично време.

41

дядо

преди 9 години

Идва зима и еврогейтаците започнаха да забравят за величието си ;),напролет мислели пак да налагат санкции...

40

Анонимен

преди 9 години

До доктор Зоргесамо гледай ...как ще възкръсне като феникс !

39

Stamat

преди 9 години

BG trqbva da dogovarq uijen potok s Rossiq i da vdigne finger na evrogeiskia saiuz!

38

Гешев

преди 9 години

До ЩеревНедей да се пениш излишно, ЮП ще се строи с одобрението на ЕК,вече е договорено!

37

арбитар

преди 9 години

В статията пише за газов спор Русия - Украйна. То такъв не трябва да има, има друго хохлите са изразходвали газа, и сега не искат да го плащат защото сумата е колосална за тях.Има си договори и т.н, ЕС къде се навира където не и е работата.Когато двама си ги мерят, не си слагай ...За това си има съд, и т.н.

36

Мишо Бирата

преди 9 години

Направо е невероятно как поемате наложеното противопоставяне, вместо да търсите източника му :))))))))))))))))Всички овце ще бъдат обезкръвени и ошушкани след него и ще правят с вас каквото си поискат, без да можете да мяунете даже :))))Толкова се дребни, завистливи и злобни, че сигурно си го засслужавате ...

35

Щерев

преди 9 години

В България няма американски агенти.Но има доказателства за руски такива.Тези предатели трябваше да ги терминираме още 89г.

34

до 48

преди 9 години

Турция е захранена от няколко източници на газ и така договори добри цени с руснаците.Точно турците не позволиха да има българските цени на газта.Не манипулирай.Те си имат руска тръба.Сега ще се варжат и за кипарското находище което може да захрани половин Европа за 50г.

33

Анонимен

преди 9 години

нищо не заслужавате......

32

Щерев

преди 9 години

Таско Ерменков -агент на ДС!Е защо точно агентите на Кремъл тръгнаха да ни убеждават в светло и топло бъдеще с ЮП?Направят ли ЮП в България ще почне еднопосочно от Москва да се определят цените на газта .. и ще са само на горе!Като ще има такова хубаво бъдеще защо не разсекретят договорите и да ги чете целия български народ?Честит де на Независимоста българи!Не се продавайте на руската мафия.

31

С кой се фанахте

преди 9 години

Ирак, Либия мина. Ама сега с кой се фанахте? С Русия ли? Е ще ги смачкате ли? Е с кой се фанахте сега? Русия да не е Либия? Да не говорим как ги опрайхте и Либия и Ирак, още продължават да *** хора там. И всеки ден все повече

30

Мишо Бирата

преди 9 години

До Иде Зима и ГърцияПрочети това и помисли пак:news.mail . ru/economics/19601503/?frommail=1

29

Алекси

преди 9 години

До Анонимен 21Ти съвсем се обърка! Или си *** по рождение, онова квичене беше за "Бургас - Александруполис", който загубихме заради такива като теб. Я се стегни, не се излагай така! Газът и нефтът се различават по много неща - агрегатно състояние, плътност, мирис и т.н. Единственото общо е Русия!