235

щурофон

преди 9 години

Евала за резервните *** на американците 305 анонимнио!!! И време беше русите да се опълчат на тия западне ***!

234

куче на войната

преди 9 години

До АнонименТова са лапета на макс 19 който гледат да си платят образованието на държавна сметка и с тези си действия явно ще останат без него пак имат късмет че не са обесени за дезертьорство както си трябва

233

щурофон

преди 9 години

Маккейн е от така наречената група Американски ястрби бре! Тоа е издухал свещите у Виетнам бре! Ако го пущат сите ке утепа!!!!!31526

232

Анонимен

преди 9 години

До щурофонИ аз така чух. Другите ще ги пращат с резервни ***.

231

щурофон

преди 9 години

До 96тио 19 викши офицери си подадоха остовката в Констанца. Даже заместник-капитано рекъл "С тия не може да се воюва" и плюнал отстрана бре.

230

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 301Нема такъв. Нема по-дОбър от началнико.

229

су22

преди 9 години

До смехЕ те сигурно за това го снеха от производство преди 6 години ,защото е невидим и супер евтин и ефективен ,нали.Май много филми гледаш,гръбнака на ВВС са ф-15,ако трябва да разчитат само на ф22,са жив зян!

228

щурофон

преди 9 години

У моменто Сащ са спрел висока скорост, вирагии от полети Ф35. В основата на крилата се получавали неасно от какво пукнатини. Ф22 също е спрен от полети. При висока скорост, остри завои и форсаж електрониката често се скапва и той полита като камик со полето. А страва около 400 000 000 парчето бре!

227

MIMOZA

преди 9 години

ne se pishe prehvanali , a prihvanali.

226

Анонимен

преди 9 години

От сегашния български политически елит нищо не зависи.

225

Анонимен

преди 9 години

През април (на 12-ти) един СУ24 облетя 12 пъти американски кораб в Черно море и после правиха психопрофилактика на екипажа му в Румъния, а 24 души от кораба напуснаха армията.Вече само американски филми ще гледам и все с рамбовци, а и такива, дето по няколко пъти дневно спасяват света и горкия си президент от какво ли не :)))

224

Анонимен

преди 9 години

Политически грамотните сега реват, че са били излъгани и не знаели, че ще стане така. Живи да ги ожалиш. До оня специалиста по авиация - в Корея и Виетнам, руските изтребители показват кой кой е при равни условия.

223

Анонимен

преди 9 години

До до 286И в акъла на Маккейн има следи от войната във Виетнам. Това не се лекува. Така прилича на кравар.

222

Щурофон

преди 9 години

Тука съм бре ей! На огневия рубеж в Индия американците също отказаха съревнование на технио танк Абрамс с рускио Т 90. Нещо не им е изгодно бре?

221

Анонимен

преди 9 години

Ще е интересно да влязат във въздушен бой... и кой къде ще падне после.

220

смех

преди 9 години

30 и кусур годишният миг-31 можел да засече свръх модерния ф-22, който е първият изтребител в света от пето поколение и който е оборудван с най-модерните стелт технологии. Русофилите тук са започнали с водките от рано...

219

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНе е важно F22 дали е видим или невидим. важното е, че за руснаците е видим... А спора кой е по-добър е малко смешен. Това се вижда другаде. И за Виетнам някой пише. Грешни статистики. И скандално сгромолясване на американците. Ако е вярно и с толкова жертви не са победили толкова по-некадърни са.

218

Анонимен

преди 9 години

До Дядо ПутинДядо, май и ти малко четеш. F22 е най-новият и модерен невидим изстребител, който реално не е влизал във въздушен бой. F15 е с много по добри летателни характеристики от него въпреки, че не е стелт.

217

Анонимен

преди 9 години

До Дядо ПутинДа трябва да се чете! Но....има значение и какво се чете. Ако се четат бележки и разсъждения над "Рамбо" може да си помислиш, че американците са победили и във Виетнам.... Четете и внимавайте какво четете...

216

Анонимен

преди 9 години

На въоръжение са вече летящите апарати с форма на чиния, те са последния дълбоко скриван хит, пък вие обсъждайте самолетите...