121

Анонимен

преди 9 години

До до 158Няма проблем и ще правят ладички и москвичи. Имат си всичко - стомана, петрол и т,н, Който не го мързи ще работи.

120

Анонимен

преди 9 години

До 158Може, може и да се върне във времената на Брежнев :))) като национализира например завода на Форд в Петербург, какво ще постигне ??? освен че ще има едно бездействащо хале и 5 хил. безработни

119

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоПешко, ставаш все по-сексапилна и ...глупавичка! Защо, Боже, не раздаваш благата едновременно?

118

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩЕ ползваме тази на покойния кадафи другарю а ти ми кажи какво ще ядете през зимата

117

Анонимен

преди 9 години

Освен всичко останало, не забравяйте че МКС всъщност е руска, като американците я ползват съгласно договор за взаимно сътрудничество. Така че освен че ще трябва да си построят ракети, с които да си пращат космонавтите на МКС, ще трябва и да си построят МКС.

116

Анонимен

преди 9 години

"При военно положение Русия може спокойно да национализира всичко и да спре свободната обмяна на долари и евро. Няма как да изтече нищо."...Спокойно, военно положение в Русия никога няма да има. Руснаците си взеха поука от втората световна. Военно положение и военни дейстия на територията на Русия никога повече няма да има. Много преди да се стигне ли се до там, въпроса ще бъде решен само за броени часове.

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонименда една голяма Северна Корея какли ще го приемат олигарсите

114

Анонимен

преди 9 години

кажиго на първите 300 уволнени в газовия сектор другарюКажи го на българите и европейците как ще плащат по 1000 евро на месец за ток или петрол, ако Русия спре газа и цената на нефта хвръкне на 300 долара.

113

Анонимен

преди 9 години

До Анонименевро ракетите са си ок тавариш

112

Анонимен

преди 9 години

До До 142 славянинПри военно положение Русия може спокойно да национализира всичко и да спре свободната обмяна на долари и евро. Няма как да изтече нищо.

111

мда

преди 9 години

Запада не отчита новите реалности и живее с 20 години назад. Същото правеше и СССР през 80-те. Живееше с 20 години назад. И естествено рухна. Тогава запада си имаше Рейгън и Тачър, а СССР си имаше Горбачов. При това беше затънал в Авганистан.Сега обаче света е различен. Русия си има Путин, запада ... един кениец със спорно гражданство и ислямски корени. За евролидерите дори не си струва да се говори. По жалки не би могло да бъдат. Освен да въртят опашки на обама друго не правят.

110

Анонимен

преди 9 години

Ако Русия спре вноса на автомобили от западна европа ще стане голям цирк - такава олелия ще се вдигне, такава безработица че тогава направо ще падат глави и правителства. Недостатък за Русия ще бъде, че богаташите ще трябва да се ориентират към японски лимузини, японците няма да пропуснат случая за нов пазар.

109

Анонимен

преди 9 години

Вместо да превънат Крим в черноморски лазурен полуосров кремълските КГБ апаратчици ще правят и ракетна база !!!...азиатско казарменоно мислене

108

Пешко

преди 9 години

До писмо до Русиягърците също са православни и имаш културна връзка с тях. Драсни им некой ред и на тех

107

Анонимен

преди 9 години

До 142 славянинОзначава, ако изнасяш и нещо друго от суровини, иначе означава загуба на спестявания и поскъпване на кредитите, глапираща инфлация, изтичина на капитали .......

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкажиго на първите 300 уволнени в газовия сектор другарю

105

Анонимен

преди 9 години

До БИМБОКуба и Северна Корея не са в изолация, а са с наложена блокада и санкции от САЩ. Като не искат послушно правителство и САЩ ги наказват.

104

Пешко

преди 9 години

До до 126 от славянинАха, значи товарищ Путин се е кискал лукаво по време на Олимпиадата за гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални, проведена в Масква, защото това всъщност е гавра с еврогейовете. Яко, много е умен и изобретателен. Между другото олимпийското село в Сочи функционира ли още или мяза на Припят?

103

Анонимен

преди 9 години

"Рубль падает седьмой день подряд"Това е добре! Американците могат да купуват по евтино руски батути за да си издтрелват космонавтите. Русия надявам се няма да откаже да им продава батути, след като им отреже достъпа до космическия транспорт.

102

писмо до Русия

преди 9 години

С всеки изминал ден ,с всеки изминал част аз съм ставам все по горд че съм славянин и източноправославен че съм имал връзка , културна и гена с тази велика страна.Страна на гениии, пияници ,невероятни красавици , бандити и истински мъже и жени, Русия Обичаме те.