43

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 61Говоря за Европа бе психопат

42

Анонимен

преди 9 години

По времето на Саддам нямаше ИДИЛ. Какво стана със Саддам. Преди Американците да се намесят в Сириа нямаше ИДИЛ, а сега се финасират от ЦРУ. На някой му е изгодно да съществуват.

41

Анонимен

преди 9 години

До 58Понеже е скапана за това е първа икономическа сила нали :))) ние понеже сме най-големите сме *** на европа :)

40

Анонимен

преди 9 години

До МилостивПич твоите 10 атомни бомби имаш ли идея какви последствия ще имат за хората извън бомбандираната територия? Май забравихте Чернобил а?

39

Цитат

преди 9 години

В Либия всичко се развали. Страната е в състояние на свободно падане. Това се отразява в Мали. Централноафриканската република се разпадна. Судан обяви независимост с подкрепата на САЩ, а се оказа, че политическите сили не са готови на сътрудничество помежду си и там продължава гражданската война. Апотеозът е историята с Ислямска държава. Такова грубо геополитческо инженерство, смяна на режими, без оглед на това, което може да се случи, води до най-тежки последствия,

38

Илко

преди 9 години

Вий ко очаквате от приятелите на САЩ! Ей сега гледам Маккейн се е срещал в Сирия преди година със един от командващите на ИДИЛ! САЩ и Гейропа спонсори на световния тероризъм! Сега ши са опитат да ги изтрепят тия от ИД, що то всеки втори от тия животни казва, че са спонсорирани именно от Гейсъюза, израел и САЩ!

37

Милостив

преди 9 години

До "Анонимен" Джихадистите нямат за нищо човешкия живот, драги! За тях да отрежат глава на християнин е като да изпушат цигара. Доставя им удоволствие дори. При такава античовешка психика няма нищо по-добро от ефтаназия - бърза, ефективна и милосърдна, а това е преди всичко една атомна бомба. Все пак цивилизованият човек трябва да се защити от *** в човешки облик.

36

Анонимен

преди 9 години

Тук май някой хора забравят, че България също е в картата която ИД показа като крайна цел до 2015 година. Чудя се тогава дали "еврогеовете" ще са ви проблема....

35

Исмаил

преди 9 години

Колко народ си отиде заради петрола.....

34

Анонимен

преди 9 години

Този с черното /джихадистката ***/ като е толкова мъж що не си покаже лицето и главата!

33

Анонимен

преди 9 години

До МилостивАбе вие тия атомни бомби за нищо ги нямате...

32

Милостив

преди 9 години

Няма нужда от много думи!Американците да пуснат десетина атомни бомби на територията на тия *** и всичко ще приключи!Какво, че ще умрат и невинни ***? Те ще се превърнат също в джихадисти, ако живеят в заразената среда на радикалния религиозен тероризъм. От подобна човешка смет земята няма нужда! Който е за мир, труд и съзидание - да заповяда в цивилизованите държави, за да се реализира! Който е за религиозни войни, рязане на глави на невинни хора и бомбени атентати - в крематориум!

31

Анонимен

преди 9 години

До is&isХайде сега моето момче вземи си лекарствата

30

?

преди 9 години

Къде е това обезглавяване?

29

shano

преди 9 години

Много сте начетени бе безверници, тези са промити и ще *** до дупка... Очаквам скоро да прережат и пиян руснак :Д тогава панайра ще е пълен... Интересното е дали започва религиозна война понеже в нея няма да е от значение геополитиката и малко се объркват плановете на хамериканците за новия световен ред

28

is&is

преди 9 години

Zloto shte zagubi...dobroto vinagi pecheli s istinata! AMERIKA E SIMVOL NA ZLOTO...OBRECHENA E DA ZAGUBI!

27

Салахадин

преди 9 години

Само Волен Сидеров може да спре Ислямска Държава, защото е *** и е един от тях, но може да бъде подкупен много лесно и да се справи с тях от засада!

26

До 39

преди 9 години

Свети Георги е езическо божество - никъде в така наречения Нов Завет не се споменава за никакъв Свети Георги.

25

До до 25

преди 9 години

Не е вярно, че християнството не се борело със Злото, нали Св. Георги убива змея с меч, а тва кво е според вас.

24

is&is

преди 9 години

Do 30. Korana e filosofiya i nauka! Ti moje da si prochel neshtichko...no iztochnika e bez sumnenie nedostoveren! Plus tova Korana ne e preveden na nikoy drug ezik...tya e sveshtenna kniga! Samo arabskiya shte ti pozvoli da suzresh bogatstvata na tazi kniga !