5

Анонимен

преди 9 години

Не искат да плащат гарантираните депозити до 200 хил върпеки че могат, защото ако ги платят, ще останат само тези с милионите и те ще изгорят кото недоволството затихне. Но ще поддържат огъня хората да недоволстват, ще излизат банкери по телевизията да ни обяснятват, че банката трябва да се оздрави и да се върнат всички допозити. Но въпроса не е в банката - има закон, до 200 хил се плащат до 1 месец ОТ ДЪРЖАВАТА, ИМА ГОТОВ ФОНД ЗА ТОВА. Егати държавата, не спазва собствените си закони

4

Анонимен

преди 9 години

500 хил. българи косвено засегнати от кризата с КТБМааааааааллкккооооо еееееееееееееееееееееееееее...И все пак 500 хил е по-малко от 7-8 милиона.Аз за чужди грешки не ща да плащам!!!

3

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Га лапахти лихви не рИвахте, а сега чакайте от умрял писмо.

2

Анонимен

преди 9 години

няма никаква криза в ктб! има измама и кражба в особено големи размери! останалото е "мотай го баджанак", за да се спасят отговорните лица!

1

омерзен

преди 9 години

Бойко,Миков, Кунева, един път не ви чух да казвате -''Василев, ти крадецо се предай на властите и се яви пред съда или си понеси последствията!!!Не ви чух и да казвате ''Не съм съгласен бедната ни дъжава, в която няма пари и нямало и да има, да спасява частна банка и нечий бизнес''!!!!Не съм те чул, ясен ли съм бе червени комунази!!!Никога повече ГЕРБ,БСП и останалата Соросидна *** за мен и който и да било около мен !!