181

Анонимен

преди 9 години

А знаеш ли какво ще ти обещая аз,като взема властта?-Тутакси да влезеш в затвора престъпнико.

180

Анонимен

преди 9 години

Цецкоо, такива си ги разправял и когато си носил партийния си комунистически билет към светлото бъдеще на комунизма-идиотизма. Комунисти си бяхте и такива си останахте. За разлика от теб, Станишев никога не е бил комунист и милиционер-ФАКТ.

179

Анонимен

преди 9 години

Единствено Патриотичният фронт заявява отстраняване на ДПС. Сега е моментът нещата да се променят. Дойдат ли тия милиционери отново на влас-пак мизерия и разсипия.

178

др Гербер

преди 9 години

обещавам след нашето управление да не остане жив българин в БГ.Вервайте ми!

177

до неразбралите

преди 9 години

Колко такива като Б.Борисов и "Царя" са ви подготвили кукловодите-знаете ли?!

176

Анонимен

преди 9 години

Видяхме ги гербавите комунисти и крадци-4 години без индексация на заплати и пенсии, окрадоха и спестяванията ни като ги обложиха с данък за да строят магистрали, а сега да ядем асфалт. Със сигурност гласа си за Доган бих дал, но никога повече за тия крадливи лъжци.

175

Анонимен

преди 9 години

е кое е мнозинството, че не разбрах?

174

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМи не гласувайте, че мнозинството да е в малцинството, бе тосет ДПС и ГРОБ?

173

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

да жевее БОЙКО БОРИСОВ!

172

На пазар 05.10.14 г.

преди 9 години

Не е нужно да гласувате за ГЕРБ, те сами ще се преизберат с крупна фалшификация подобна на Костинбродската. БСП и ДПС ще влязат в парламента благодарение на купените гласове, които 1/3 от българите ще им осигурят, а ГЕРБ ще спечели изборите чрез подправяне на бюлетините и отмятане на мястото на тези дето не са гласували. И да гласувате и да не гласувате за тях, те са си гарантирали първите 3 места и не можете да ги бутнете дори и нито един човек да не гласува за тях.

171

Анонимен

преди 9 години

До фес доганскипък да гласуваме че мнозинството да е в *** -така ли?

170

фес догански

преди 9 години

До АнонименХа, така момче, не гласувайте, че ДПС-то да има мнозинство!

169

Венелин

преди 9 години

Нямало да вдигат данъците, ама общинските пиявици от герб да си смучат колкото искат... Също и за санирането - чрез техни фирми да лапнат поне 1 милиард. Всичките им "мерки" са само как да приберат порите на държавата и хората!Най-добре да не се връщат никога, а Цецко да върви да си излежава присъдата!

168

Анонимен

преди 9 години

Нали ги видехме колко могат, почти цял мандат изкараха и ги изгонихме с бунт, както и тия след тях, докога ще гласувате за едни и същи доказани ***, некадърници, калинки, мутри, бивши апаратчици - изведнъж оказали се дисиденти, бивши ченгета, синчета на членове на ЦК и всякаква *** дето вече подскачаха от партия в партия и отнесоха каквото не беше заковано. Ибора не е между БСП ГЕРБ ДПС Реформатори, Кунева - все доказани некадърници, изберете някой който не се е наакал (все още). enough

167

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендреме ми на к... аз съм завършил право и съм юридическо лице : ))))))) !

166

Надежда все още

преди 9 години

До таняЕ нема как да стана, момиченценце наивно. Защото първо трябва да гласуваш, а пък после ще видим... Ха-ха-ха. Кога най-сетне ще се научите на критично мислене?!

165

Анонимен

преди 9 години

Нов данък за физическите лица обмислят от ГЕРБ Някъде пише ли го в DNES.BG?Финансовият експерт Владислав Горанов отсече, че за тях по-високата финансова самостоятелност на общините е много важна. Ние ще създадем механизъм, с който общините сами ще могат да определят по своя преценка определена добавка върху дохода на физическите лица, който да остава в полза на общините", обясни ГорановA ЧЕСТИТО!

164

Щирлиц

преди 9 години

Пак са тука!Чоко и Боко и....

163

Анонимен

преди 9 години

И тези два милиарда за саниране, Умнико Цеко, ще кажеш ли къде са, за да ги "раздадете"? Нали нямало пари бре, нещастнико? Лъжливи овчарчета (нищо против животните и животновъдите), наглеци и никакъвци сте! Жалко за народа и държавата!

162

Анонимен

преди 9 години

Този със странната форма на главата що не е в ареста до като обжалва присъдата ?